andr3i Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 bry:eusathink: przeciez juz mamy afternon:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 nie mialem czasu wejsc na forum wczesniej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Co myślicie Audi A4 21900.00 PLN. Żary - otoMoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Co myślicie Audi A4 21900.00 PLN. Żary - otoMoto.pl Ty chcesz to kupić? przecież masz taki sam z cywilizowanym silnikiem:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 cywilizowany to 1.9 tdi:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 cywilizowany to 1.9 tdi:decayed: Dzisiaj siedziałem w A6 3.0TDI:kox::kox:Ale suczysko ładnie pracuje. Ale jak dla mnie trochę za dużo przestrzeni z przodu:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Co myślicie Audi A4 21900.00 PLN. Żary - otoMoto.pl Ty chcesz to kupić? przecież masz taki sam z cywilizowanym silnikiem:whistling: trochę z musu a poza teskni mi się za zapachem napalmu zaraz po odpaleniu:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 cywilizowany to 1.9 tdi:decayed: Dzisiaj siedziałem w A6 3.0TDI:kox::kox:Ale suczysko ładnie pracuje. Ale jak dla mnie trochę za dużo przestrzeni z przodu:kwasny: motorownia piekna przestrzeni nigdy za wiele jak brac c6 to w avancie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Co myślicie Audi A4 21900.00 PLN. Żary - otoMoto.pl Ty chcesz to kupić? przecież masz taki sam z cywilizowanym silnikiem:whistling: trochę z musu a poza teskni mi się za zapachem napalmu zaraz po odpaleniu:-) chyba za brakiem przyspieszenia i obrotami dla inwalidów:decayed: andr3i powiem Ci że z tym autem miałbym dylemat czy brać sedana i czy avanta. Polifty brzydkie. Avant długi i ciężki ale ma ledy a sedan nie:kwasny: Odpalonego 3.0TDI nie czuć w ogole:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Co myślicie Audi A4 21900.00 PLN. Żary - otoMoto.pl ze dwa tygodnie temu ktoś o niego pytał w Zakupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Co myślicie Audi A4 21900.00 PLN. Żary - otoMoto.pl Ty chcesz to kupić? przecież masz taki sam z cywilizowanym silnikiem:whistling: trochę z musu a poza teskni mi się za zapachem napalmu zaraz po odpaleniu:-) chyba za brakiem przyspieszenia i obrotami dla inwalidów:decayed: andr3i powiem Ci że z tym autem miałbym dylemat czy brać sedana i czy avanta. Polifty brzydkie. Avant długi i ciężki ale ma ledy a sedan nie:kwasny: Odpalonego 3.0TDI nie czuć w ogole:kox: cycuchu mi w,pb dołu brakuje. A zmodzi się on pod 150-160KM. I będzie samolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 polac mu:wink:dobrze gada:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Co myślicie Audi A4 21900.00 PLN. Żary - otoMoto.pl Ty chcesz to kupić? przecież masz taki sam z cywilizowanym silnikiem:whistling: trochę z musu a poza teskni mi się za zapachem napalmu zaraz po odpaleniu:-) chyba za brakiem przyspieszenia i obrotami dla inwalidów:decayed: andr3i powiem Ci że z tym autem miałbym dylemat czy brać sedana i czy avanta. Polifty brzydkie. Avant długi i ciężki ale ma ledy a sedan nie:kwasny: Odpalonego 3.0TDI nie czuć w ogole:kox: cycuchu mi w,pb dołu brakuje. A zmodzi się on pod 150-160KM. I będzie samolot. Jak Ci dołu brakuje to żona wkurzona co:bag: Jak Ci dołu brakuje to kup se ASN`a. Za 20k kupi i gaz ze 4k:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Żadne asn tylko on. Kwestia tylko wyboru budy przyzwoitej. Na 99% będziezmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wara mi od ASNa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Co myślicie Audi A4 21900.00 PLN. Żary - otoMoto.pl Ty chcesz to kupić? przecież masz taki sam z cywilizowanym silnikiem:whistling: trochę z musu a poza teskni mi się za zapachem napalmu zaraz po odpaleniu:-) chyba za brakiem przyspieszenia i obrotami dla inwalidów:decayed: andr3i powiem Ci że z tym autem miałbym dylemat czy brać sedana i czy avanta. Polifty brzydkie. Avant długi i ciężki ale ma ledy a sedan nie:kwasny: Odpalonego 3.0TDI nie czuć w ogole:kox: Polifty brzydkie :shock3: Wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Co myślicie Audi A4 21900.00 PLN. Żary - otoMoto.pl Ty chcesz to kupić? przecież masz taki sam z cywilizowanym silnikiem:whistling: trochę z musu a poza teskni mi się za zapachem napalmu zaraz po odpaleniu:-) chyba za brakiem przyspieszenia i obrotami dla inwalidów:decayed: andr3i powiem Ci że z tym autem miałbym dylemat czy brać sedana i czy avanta. Polifty brzydkie. Avant długi i ciężki ale ma ledy a sedan nie:kwasny: Odpalonego 3.0TDI nie czuć w ogole:kox: Polifty brzydkie :shock3: Wtf No nie podobają mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 sa gusta i gusciki:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi