Artur82 Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 hehe wszyscy tacy mądrzy a przy kobiecie to inaczej ryczą przy kobiecie przynajmniej zawsze mamy ostatnie słowo . . . Dobrze Kochanie albo (milcz kobieto) A ono za to szlaban na bzykanie na miesiąc
rav85 Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Panowie , wczoraj puścił mi któryś z węzy odpowiedzialny za transport płynu chłodniczego, w miejscu, hmm nad katalizatorem, bo lalo sie na łączenie katalizatora z turbina ,i praktycznie zleciał cały , na fisie zapalali się kontrolka collant bla bla i temperatura skoczyła do 110 stopni, teraz pytanie który to waz ? zaraz pójdę zrobić fotkę, i czy na warsztat mogę zalać wody do układu i dojechać? bo szkoda mi płynu za 70 zl zeby przez drogę cały zleciał , dymiło sie jak z ogniska już myślałem ze się zapali i będzie po moim wozidle
Wandej Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Panowie , wczoraj puścił mi któryś z węzy odpowiedzialny za transport płynu chłodniczego, w miejscu, hmm nad katalizatorem, bo lalo sie na łączenie katalizatora z turbina ,i praktycznie zleciał cały , na fisie zapalali się kontrolka collant bla bla i temperatura skoczyła do 110 stopni, teraz pytanie który to waz ? zaraz pójdę zrobić fotkę, i czy na warsztat mogę zalać wody do układu i dojechać? bo szkoda mi płynu za 70 zl zeby przez drogę cały zleciał , dymiło sie jak z ogniska już myślałem ze się zapali i będzie po moim wozidlehttp://images61.fotosik.pl/655/3408896ccdb625b1m.jpg To chyba ten co kosztuje 900zl w serwisie:decayed:
rav85 Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 a ktory to ze zdjecia? ja pier** 900zl za kawalek gumy?
Wandej Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 a ktory to ze zdjecia? ja pier** 900zl za kawalek gumy? Walnij pw do Bartka on ostatnio wrzucal zdjęcie z etki całego układu:wink:
deal Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 panowie mam pytanko auto listopad 04r szyby boczne ma SOLIVER 4 a tyl GUARDIAN 4 a przod podgrzewana SEKURIT 2 czy tak powinno być??
miki Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 panowie mam pytanko auto listopad 04r szyby boczne ma SOLIVER 4 a tyl GUARDIAN 4 a przod podgrzewana SEKURIT 2 czy tak powinno być?? Ważne żeby nie były młodsze niż auto
deal Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany at 11:08 ---------- panowie mam pytanko auto listopad 04r szyby boczne ma SOLIVER 4 a tyl GUARDIAN 4 a przod podgrzewana SEKURIT 2 czy tak powinno być?? Ważne żeby nie były młodsze niż auto to wychodzily w takich nazwach??? . a przod podgrzewana jest mlodsza 2r ale ryj walonynie był
miki Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Możliwe że jakiś leżak magazynowy założyli, co do reszty to się nie znam, ale chyba powinny być cztery sekurity
turzol Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Możliwe że jakiś leżak magazynowy założyli, co do reszty to się nie znam, ale chyba powinny być cztery sekurity nie , przednia tylko sekurit albo splintex. Boczne szły soliver i guardian
turzol Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Ja mam u siebie wszystkie SEKURIT zwracam honor, byly boczne sekurit .
Marcino87 Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Nie ma ktoś gdzieś w dobrej cenie iso fissów do B6 lub widział
miszka Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Ale mi dzisiaj w robocie strachu narobili, schodzę na przerwę a tu mi mówią dach ci w audi rozpie..... Kurcze biegnę na parking a tam faktycznie , wyrwał się kawałek blachy z dachu hali i rozpieprzył 3 samochody , masakra bo mój stał jedno auto dalej i naszczęście to nie było moje audi ufffffffff ---------- Post dopisany at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ---------- Mało brakowało
miki Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Mikaszi, powiedz to kolesiowi z A6 Marcino, a co, dzieciaka zmontowałeś?
Marcino87 Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Mikaszi, powiedz to kolesiowi z A6 Marcino, a co, dzieciaka zmontowałeś? hihi
miszka Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Kurcze a najlepsze jest to że niby fabryka nie poczówa sie do odpowiedzialności i słyszałem nawet taki tekst że niby parking jest fabryczny ale nie jest strzeżony a samochody stawiamy na własne ryzyko A to że blacha była akurat z dachu ich hali to natura , kurcze co za tępe strzały Był jeszcze golf 4 ale już go powineli
miki Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Eeee tam... To nawet w Polszy by ich ścigneli
kaju Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 hehe wszyscy tacy mądrzy a przy kobiecie to inaczej ryczą przy kobiecie przynajmniej zawsze mamy ostatnie słowo . . . Dobrze Kochanie albo (milcz kobieto) A ono za to szlaban na bzykanie na miesiąc mało tego po ziemi chodzi? panowie, błagam, bez takich
Artur82 Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 hehe wszyscy tacy mądrzy a przy kobiecie to inaczej ryczą przy kobiecie przynajmniej zawsze mamy ostatnie słowo . . . Dobrze Kochanie albo (milcz kobieto) A ono za to szlaban na bzykanie na miesiąc mało tego po ziemi chodzi? panowie, błagam, bez takich
Rekomendowane odpowiedzi