jozek726 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Uda to ja mam duże, muszę przez to rozmiar albo i dwa wieksze spodnie kupowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Panowie jakby ktoś był zainteresowany to na Getem zaczęli przyjmować zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 znacie kogos moze kto robi nadruki na koszulkach lub bluzach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Panowie mam pytanie czy jest opcja ustalić numer fabryczny pewnych pierdół...jedna to opaska bądź spinka która łączy tą gruchę za egr z gumowym węzęm...chyba że macie jakiś inny patent jest we wzorze jakby a alfabetu grackiego OMEGA (nie potrafię tego inaczej opisać i umiejscowić) Jest zerwana z jednej strony i nie wytrzymuje ciśnienia. a druga sprawa to uchwyt bądź zaczep do obudowy filtra powietrza, który mocuje się do budy auta obok błotnika. Pomożecie Panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 niektórzy wkładali już we wnękę koła tube z q5, to musi być z bose czy zwykła też?? aha i ile warto za to zapłacić, że tak powiem okazyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 niektórzy wkładali już we wnękę koła tube z q5, to musi być z bose czy zwykła też?? aha i ile warto za to zapłacić, że tak powiem okazyjnie to lata czasami po allegro za jednego Jagiełłe, a z opini użyszkodników u nas to daje rade nawet bez Bożenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 kaju, sygnaturka :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 dzięki dobrze że jestem dopiero po jednym drinku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 kaju, sygnaturka :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Felgi już na lato są 19/9,5J Turbo P. Teraz tylko jeszcze auto do tych felg A tak poważnie, co myślicie o "ozłoceniu" śrub skręcających koła? ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- Będzie to jakoś widac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 https://imagizer.imageshack.us/v2/392x526q90/823/z8le.jpgFelgi już na lato są 19/9,5J Turbo P. Teraz tylko jeszcze auto do tych felg A tak poważnie, co myślicie o "ozłoceniu" śrub skręcających koła? ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- Będzie to jakoś widac? Do krawata w ogole one nie pasuja:bag: ją już po 3 bro:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Zostaw tak jak jest i bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 https://imagizer.imageshack.us/v2/392x526q90/823/z8le.jpgFelgi już na lato są 19/9,5J Turbo P. Teraz tylko jeszcze auto do tych felg A tak poważnie, co myślicie o "ozłoceniu" śrub skręcających koła? ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- Będzie to jakoś widac? Do krawata w ogole one nie pasuja:bag: ją już po 3 bro:kox: Żartujesz, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 https://imagizer.imageshack.us/v2/392x526q90/823/z8le.jpgFelgi już na lato są 19/9,5J Turbo P. Teraz tylko jeszcze auto do tych felg A tak poważnie, co myślicie o "ozłoceniu" śrub skręcających koła? ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- Będzie to jakoś widac? Do krawata w ogole one nie pasuja:bag: ją już po 3 bro:kox: Żartujesz, tak? nie żartuje... ja mam takie samo zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 W B7 robiły robotę to i w B6 zrobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Szol mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 ale Łukasz wiesz dobrze, że o gustach się nie rozmawia i nie to ładne co ładne ale co się komu podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Szol mi Nie mam żadnych fot, a już nie zrobię, bo je zwinąłem z tej B7 ---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 23:35 ---------- ale Łukasz wiesz dobrze, że o gustach się nie rozmawia i nie to ładne co ładne ale co się komu podoba Mi tam bardzo mocno stykły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 jakoś nie widzę b6 na nich:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Mi również tutaj te artec'i słaco pasuja koło fajne ale do hothatcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi