JawoR36 Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Kumpel dzisiaj wpierdzielił 18 pączków w 20min
kaju Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Kumpel dzisiaj wpierdzielił 18 pączków w 20min niech piwem zapije - życzę mu miłego bełta
JawoR36 Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Kumpel dzisiaj wpierdzielił 18 pączków w 20min niech piwem zapije - życzę mu miłego bełta I wygrał zgrzewkę pączków
andr3i Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Ostatnia nocka i weekend:decayed: Paczuszka do uk z fantami juz w drodze w poniedzialek rezanko
jozek726 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 nie smiac sie ze mnie trase robilem z pomorza do czeskiej granicy tam cos zalatwic i z powrotem
chopin Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Właśnie zacząłem weekend:banan: takiemu to dobrze
MARCIN607 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Właśnie zacząłem weekend:banan: Zwonili Cię że tak wcześnie? ja ostatni dzień urlopu-2weeksy rozkminiania czy nie sprzedać czarnej eminencji i dalej,nie,wiem. Jutro jakąś polerke chyba strzelę
chopin Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Właśnie zacząłem weekend:banan: Zwonili Cię że tak wcześnie? ja ostatni dzień urlopu-2weeksy rozkminiania czy nie sprzedać czarnej eminencji i dalej,nie,wiem. Jutro jakąś polerke chyba strzelę nie sprzedawaj !
Wandej Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Właśnie zacząłem weekend:banan: Zwonili Cię że tak wcześnie? ja ostatni dzień urlopu-2weeksy rozkminiania czy nie sprzedać czarnej eminencji i dalej,nie,wiem. Jutro jakąś polerke chyba strzelę Kurfa w poniedziałek poszedłem z konkretną gorączką bo przecież by musieli zaknąć ten pierdolnik beze mnie:kwasny: A tylko kurfa diesla kup:przebiegly:
jozek726 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Audi Rs4 B5 2,7 biturbo po kolizjii (4011653469) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. gdybym miał troche grosza w kieszeni już była by moja
MARCIN607 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Właśnie zacząłem weekend:banan: Zwonili Cię że tak wcześnie? ja ostatni dzień urlopu-2weeksy rozkminiania czy nie sprzedać czarnej eminencji i dalej,nie,wiem. Jutro jakąś polerke chyba strzelę EeKurfa w poniedziałek poszedłem z konkretną gorączką bo przecież by musieli zaknąć ten pierdolnik beze mnie:kwasny: A tylko kurfa diesla kup:przebiegly: Jak pójdzie to albo bedzie wfn w q++++ albo awx++++ ośka sary sedan. Nawet jest jeden na allegro 2001r z d*pa s4 kołem tylko albo walony był,qlbo mln na liczniku. Mam mieszane uczucia-czarna to porządna zdzira-zawsze da mi radochy jak,jej potrzebuje tylko ten lpg mnie już wkurza.
chopin Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Właśnie zacząłem weekend:banan: Zwonili Cię że tak wcześnie? ja ostatni dzień urlopu-2weeksy rozkminiania czy nie sprzedać czarnej eminencji i dalej,nie,wiem. Jutro jakąś polerke chyba strzelę EeKurfa w poniedziałek poszedłem z konkretną gorączką bo przecież by musieli zaknąć ten pierdolnik beze mnie:kwasny: A tylko kurfa diesla kup:przebiegly: Jak pójdzie to albo bedzie wfn w q++++ albo awx++++ ośka sary sedan. Nawet jest jeden na allegro 2001r z d*pa s4 kołem tylko albo walony był,qlbo mln na liczniku. Mam mieszane uczucia-czarna to porządna zdzira-zawsze da mi radochy jak,jej potrzebuje tylko ten lpg mnie już wkurza. bierz avfa
MARCIN607 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Avf miałem i nie bylem zadolony. Może awx będzie,lepiej jechał:-)
Rekomendowane odpowiedzi