jozek726 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 u mnie nie ważne czy bedzie córa czy syn będzie od małego w ostrych czarnych klimatach kształtowane z odskocznią na Trance (zadne bibery britneye itp), zamierzam zabierać dziecie na koncerty - już trzymam piec i gitare elektryka dla dzieciaka, (na perkę nie mam miejsca na chacie a w autku na zmiane z trance siedza "lekkie" klimaty typu (fani Cliver, Akcent itp lepiej niech nie właczają ależ żeś wymyślił a dzieciak w cale nie będzie czuł takiego klimatu to nie zmusisz go do tego
kaju Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 u mnie nie ważne czy bedzie córa czy syn będzie od małego w ostrych czarnych klimatach kształtowane z odskocznią na Trance (zadne bibery britneye itp), zamierzam zabierać dziecie na koncerty - już trzymam piec i gitare elektryka dla dzieciaka, (na perkę nie mam miejsca na chacie a w autku na zmiane z trance siedza "lekkie" klimaty typu (fani Cliver, Akcent itp lepiej niech nie właczają ależ żeś wymyślił a dzieciak w cale nie będzie czuł takiego klimatu to nie zmusisz go do tego +1. Widzę po swoich. Fakt faktem, że u mnie leci wiele gatunków, to tak, jak ja - mają z danego swoje wybrane utwory i koniec kropka. I już się próbują rządzić w aucie i tylko słysze: "Tata, tego nie lubie, tego nie, daj następne"
serfin Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 zmuszać nie mam zamiaru, ale wiem po sobie bo od dziecka słuchałem Scorpions, Roxete, Guns&Roses a Europe i ich niesmierttelnego Final Countdow nigdy nie zapomne jako 7 latek no i poszło już mi w gitary hehe. Ale lubie też techno i trance i zamierzam wybrac sie znow na dobre koncerty DJów pokroju Tiesto Armina czy ATB - tego ostatniego mam nawet autograf
POWER-KRIS Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Ja tam u swoich widzę pozytywne odruchy jak trzasne majteczki w kropeczki to wyłączają mi radio i twierdzą że ich głową boli. Ale za to jak leci Niewiara P. I. M. to tak podkrecaja że nie słyszę bomby detonowanej w bagażniku. ;-)
feniks Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 u mnie nie ważne czy bedzie córa czy syn będzie od małego w ostrych czarnych klimatach kształtowane z odskocznią na Trance (zadne bibery britneye itp), zamierzam zabierać dziecie na koncerty - już trzymam piec i gitare elektryka dla dzieciaka, (na perkę nie mam miejsca na chacie a w autku na zmiane z trance siedza "lekkie" klimaty typu (fani Cliver, Akcent itp lepiej niech nie właczają ależ żeś wymyślił a dzieciak w cale nie będzie czuł takiego klimatu to nie zmusisz go do tego +1. Widzę po swoich. Fakt faktem, że u mnie leci wiele gatunków, to tak, jak ja - mają z danego swoje wybrane utwory i koniec kropka. I już się próbują rządzić w aucie i tylko słysze: "Tata, tego nie lubie, tego nie, daj następne" +2 u mnie głównie słyszę: inną, inną, ostatnio chce tylko "ganga stajj"
MARCIN607 Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 U mnie na tapecie teraz taki bicik. - 100 razy dziennie i tańce z pana Elyta. Piatek Mamy
domin79 Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Hej a Ty co kaca masz? a gdzie tam:decayed: chciałbym
serfin Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Witka, łepetyna dzis na kacu, jak tu pracować panie premierze jak tu pracować
kaju Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Witka, łepetyna dzis na kacu, jak tu pracować panie premierze jak tu pracować tu się nie pracuje, tu się ciężko zaiwania na kieliszek chleba i bochenek donkowego bimbru
serfin Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Chyba bede zabieral sie za mod elektryki tyl, ma ktos na zbyciu lub namiary na jakies stosunkowo niedrogie tylne boczki pod elektryke i pakiet swiatlo + wszystkie niezbedne wiazki i silniczki? Ewentualnie komplet boczkow ale wowczas musialyby byc kozackie tj (speedy bose
Wandej Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Jaka tu ciekawa dysputa wczoraj była:kox:
Rekomendowane odpowiedzi