Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sprzedam swoja B6 jak cos PW

możliwość kupienia w pakiecie z moim, czarny sedan i avant pod garażem w jednym zakupie

za 2 dam 150zł :decayed:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tydzien temu w PZU przy przedluzaniu umowy Minicasco moje B6 1.8T fwd z 2001r wg eurotax wycenione zostalo na niecale 17tysi. Nie istotne czy mam dolozonego zew sline xenony itp. Jak chcalbym podniesc wartosc przy ubezpieczeniu musialbym zrobic indywidualna wycene u rzeczoznawcy i wowczas bym zyskal kilka setek wiecej -tak powiedziala ubezpieczycielka

Opublikowano
Sprzedam swoja B6 jak cos PW

możliwość kupienia w pakiecie z moim, czarny sedan i avant pod garażem w jednym zakupie

za 2 dam 150zł :decayed:

dogadamy sie :grin::wink:

Opublikowano
Dzień dobry :)

to ile teraz jest warte B6? Kumpel mój szuka 1.8T jakiegoś przyzwoitego :)

I akurat jest czarny avant z q:-)

:polew:

Zepchnąć ze skarpy:bag:

ale tylko z Tobą w środku :banan:
Opublikowano
Dzień dobry :)

to ile teraz jest warte B6? Kumpel mój szuka 1.8T jakiegoś przyzwoitego :)

I akurat jest czarny avant z q:-)

:polew:

Zepchnąć ze skarpy:bag:

ale tylko z Tobą w środku :banan:

:kwiatek:

Opublikowano
Tydzien temu w PZU przy przedluzaniu umowy Minicasco moje B6 1.8T fwd z 2001r wg eurotax wycenione zostalo na niecale 17tysi. Nie istotne czy mam dolozonego zew sline xenony itp. Jak chcalbym podniesc wartosc przy ubezpieczeniu musialbym zrobic indywidualna wycene u rzeczoznawcy i wowczas bym zyskal kilka setek wiecej -tak powiedziala ubezpieczycielka

te kilka stówek czasami idzie w tysiące także jeśli inwestujesz w auto to może warto .

Opublikowano

Juziu sam się nad nim zastanawiam...tylko nie ma podane z jakim motorem była ta B6 no i własnie czy do Q...wiadomo tylko że sedan ja tez mam Avanta ale Flayer ma sposób na to żeby d*pa tak nie siadała:decayed:

Opublikowano

Jesli gwint jest do FWD a ktoś chce to Q to chętnie zamienię się na tylne springi z regulacją:naughty:

Opublikowano

Zemis czyzbys mnie przebijał w aukcji ;)

Juziu sam się nad nim zastanawiam...tylko nie ma podane z jakim motorem była ta B6 no i własnie czy do Q...wiadomo tylko że sedan ja tez mam Avanta ale Flayer ma sposób na to żeby d*pa tak nie siadała:decayed:
Opublikowano

oho to widzę że nie tylko ja chce sobie niżej troszkę pojeździć...ale na spokojnie...jakby nawet wygrał aukcje to w sobote się okaże czy czasem B^ nie pójdzie w inne ręce...także jak coś to ci odsprzedam:)

tylko żebyś nie zrozumiał tego jako wyzwanie...:wink:

Opublikowano

eeee spokojnie ja od roku mam kw V2 na pokładzie , a rózne gwinty licytuje w wiadomym celu ;)

Opublikowano
ma ktoś możliwość sprawdzenia w ETCE czy przewody klimy o nr 1K0820743CD oraz 1K0820743CC są takie same (zamienne) czy różnią się czymś :eusathink:?

nie znajdzie się osoba, która mogłaby pomóc?

Opublikowano

1K0820743CC - 730x670x270mm

1K0820743CD - 700x660x245mm

Mają różne wymiary, a o zmianie jednego na drugi nic nie jest napisane.

Opublikowano

Wladi ogarniamy coś w niedziela na skwerze ? :naughty: pogoda ma być fajna w weekend :naughty:

Opublikowano

Nooo można coś pomyśleć ale jakoś po południu bo schodzę rano w niedzielę ze służby:kwasny:

Opublikowano

to tak mniej więcej która by Ci pasowała godzina ? koło 16 ?