kaju Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Nooo w sumie niedaleko mam...........500km:polew: Ty masz wszędzie 500km:decayed: Ty, nawet do mnie ma 500
serfin Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Ja do kazdego bede mial 0,5km jak znajde wujka szejka z arabii saudyjskiej i bedzie mi benze hurtem prezentowal bez limitow ;P
tomcrack27 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Trzeba dosyć dużo od wewnątrz ciąć bo kratka jest dosyć gruba...a tak ogólnie to dobrze leży ja mam akurat na trytki ale można na wkręty dać wladi pamietaj DETALE:whistling: a nie jakies trytki siusiaku:decayed: Jeden lepszy od drugiego o jest i ten:decayed: hammer spoko dekielek zakupiony(nowy)
wladi Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Trzeba dosyć dużo od wewnątrz ciąć bo kratka jest dosyć gruba...a tak ogólnie to dobrze leży ja mam akurat na trytki ale można na wkręty dać wladi pamietaj DETALE:whistling: a nie jakies trytki siusiaku:decayed: Jeden lepszy od drugiego Odezwał się ten co ma wajhe od trabanta:polew:
serfin Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 A co Ty masz do trabanta? Na poczatku lat 90tych swietnie "palilo sie" gumy w fabrycznie nowym trabanciku cioteczki hehe leciutki byl i mial MOooc
Wandej Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Trzeba dosyć dużo od wewnątrz ciąć bo kratka jest dosyć gruba...a tak ogólnie to dobrze leży ja mam akurat na trytki ale można na wkręty dać wladi pamietaj DETALE:whistling: a nie jakies trytki siusiaku:decayed: Jeden lepszy od drugiego Odezwał się ten co ma wajhe od trabanta:polew: :polew:Dobrym tekstem Ci Wladi przyje.al:kox:
H4mm3R Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Trzeba dosyć dużo od wewnątrz ciąć bo kratka jest dosyć gruba...a tak ogólnie to dobrze leży ja mam akurat na trytki ale można na wkręty dać wladi pamietaj DETALE:whistling: a nie jakies trytki siusiaku:decayed: Jeden lepszy od drugiego Odezwał się ten co ma wajhe od trabanta:polew: :polew:Dobrym tekstem Ci Wladi przyje.al:kox: Ten kukurydziano-trytykowy cwaniak na węgiel ze śląska niema już co liczyć, jak za miesiąc wpadnę na pomorze
wladi Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Ale na co niby miałbym liczyć że te koła śmietnikowate zobaczę
H4mm3R Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Ale na co niby miałbym liczyć że te koła śmietnikowate zobaczę Wpadam na zimówkach żeby stać tak wysoko jak Ty
wladi Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Ale na co niby miałbym liczyć że te koła śmietnikowate zobaczę Wpadam na zimówkach żeby stać tak wysoko jak Ty W końcu męska decyzja:grin: bo jak na tych walcach byś przyjechał to Karwia by Cię ładnie przywitała i co 100m byś musiał deski podkładać żeby przejechać:polew:
wladi Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Kuźwa Ty wiesz co robisz:shock3: przecież Ci yebną te kółka w Wejherowie, to miasto sexu, buraków i wiejskiego tuningu:grin::grin:
H4mm3R Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Kuźwa Ty wiesz co robisz:shock3: przecież Ci yebną te kółka w Wejherowie, to miasto sexu, buraków i wiejskiego tuningu:grin::grin: Nie wiem, będę u Ciebie w stodole parkować
wladi Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Kuźwa Ty wiesz co robisz:shock3: przecież Ci yebną te kółka w Wejherowie, to miasto sexu, buraków i wiejskiego tuningu:grin::grin: Nie wiem, będę u Ciebie w stodole parkować Chyba w namiocie :polew::polew:
Wandej Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Kuźwa Ty wiesz co robisz:shock3: przecież Ci yebną te kółka w Wejherowie, to miasto sexu, buraków i wiejskiego tuningu:grin::grin: Nie wiem, będę u Ciebie w stodole parkować Na jednostce niech Cie zakwateruje:przebiegly:
Gość Edyta Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 uważaj Tomek w Wejherowie na światła:grin:
wladi Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 uważaj Tomek w Wejherowie na światła:grin: Bo tam rozdziewiczają:polew:
Gość Edyta Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 uważaj Tomek w Wejherowie na światła:grin: Bo tam rozdziewiczają:polew: niech robią co chcą nie wnikam w to:przebiegly:
wladi Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 uważaj Tomek w Wejherowie na światła:grin: Bo tam rozdziewiczają:polew: niech robią co chcą nie wnikam w to:przebiegly: Edytka już nie ściemniaj przecież Ty mi o tym powiedziałaś:grin:
Rekomendowane odpowiedzi