kaju Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 mozliwie jak najwiecej koni do tego Q i full wypas s-line no i malo kilometrow:decayed: a może frytki do tego?
Patryś Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Tą jedziemy oglądać: Audi, A4, Avant 1.8 Turbo Pro Line / S-LINE auto te koop - AutoScout24 Myślał nad tą ale jednak avant bardziej potrzebny. Audi, A4, 1.8T/QUAT/GNAVI/XENON/LEE auto te koop - AutoScout24
KrzysiekA4 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Na swieto krola to bylo trzeba podjechac do Leiden i posluchac Armina van B. za free, gral w swoim miescie, mozna bylo spokojnie podejsc blisko Armina TO free,Armin & pifko co roku daje rade,chłop robi to jako tradycję
tomcrack27 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 mozliwie jak najwiecej koni do tego Q i full wypas s-line no i malo kilometrow:decayed: a może frytki do tego? fisch&chips z sosem czosnkowym:decayed:
rav85 Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Panowie demontował już ktoś z was ta plastikowa listwę przy szybie? jak mam ja chyba ułamana u dołu szyby bo odstaje to muszę kupić cały zestaw? prowadnice , nity i ta listwę czy sama listwę i nity?
turzol Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Panowie demontował już ktoś z was ta plastikowa listwę przy szybie? jak mam ja chyba ułamana u dołu szyby bo odstaje to muszę kupić cały zestaw? prowadnice , nity i ta listwę czy sama listwę i nity? http://images62.fotosik.pl/962/87fafbee15190635m.jpg Ja wymienialem obie na nowe. Listwa gumowa jest na wcisk. Prowadnicy nie ruszasz o ile nie jest pogieta
MARCIN607 Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 W:siema: Elita,Pijusów degeneratów i rezaczy Wandej mordo nie moww że grolscha oijesz czy jak to tam się,pisze? toż to jakiś import siuśkowaty.
Wandej Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 W:siema: Elita,Pijusów degeneratów i rezaczy Wandej mordo nie moww że grolscha oijesz czy jak to tam się,pisze? toż to jakiś import siuśkowaty. Nie no co Ty. Ja bro to kasztan Ciechan i heineken. Reszta jak ktoś postawi:decayed:
miki Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 http://tvn24bis.pl/informacje,187/proszek-do-prania-z-hitlerowskim-pozdrowieniem-nowe-skoncentrowanie-i-szczegolna-czystosc,426822.html Sytuację pogarsza tekst na opakowaniu, w którym mowa jest o "nowym skoncentrowaniu" i "szczególnej czystości". oni się nigdy od tego nie uwolnią
Wandej Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 ---------- Post dopisany at 17:13 ---------- Poprzedni post napisany at 17:11 ---------- ---------- Post dopisany at 17:14 ---------- Poprzedni post napisany at 17:13 ----------
Rekomendowane odpowiedzi