amaradaar Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Chopaki jaki numer maja blendy maskownice BOSE przód pasażer i kierownik bo zamówiłem ale w asso nie sa w stanie na 100% potwierdzić czy bedzie napis bose
MARCIN607 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Piatek piąteczek, piątunio +50000 Jeszcze 5:30 i do domu Zboczki. Siema pepik:decayed: A Ty co Kaju jesteś?? Amaradaar pw masz pełne.
tomcrack27 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Marcin sam jestes z du.. Wiesz o co kaman:decayed:
tomcrack27 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Ty tak,masz? pokaż A ty juz tylko Skode masz:decayed:
amaradaar Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Piatek piąteczek, piątunio +50000 Jeszcze 5:30 i do domu Zboczki. Siema pepik:decayed: A Ty co Kaju jesteś?? Amaradaar pw masz pełne. Już nieee
MARCIN607 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Ty tak,masz? pokaż A ty juz tylko Skode masz:decayed: Co Ty OOOO w,domu musi być . A2 jest i mAsa gratów z b6. Szkodnik jest mega fff pytkę. Czysta elegancja i prestiż Pokaż tą swoją mordę z tym szmelcem a nie mnie się dliżansa czepiasz :-)
Wandej Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Ty tak,masz? pokaż A ty juz tylko Skode masz:decayed: Co Ty OOOO w,domu musi być . A2 jest i mAsa gratów z b6. Szkodnik jest mega fff pytkę. Czysta elegancja i prestiż Pokaż tą swoją mordę z tym szmelcem a nie mnie się dliżansa czepiasz :-) Ten artykuł zamyka Twoją polemikę Bujne życie seksualne? Kierowcy tych aut zdradzają najczęściej! - Motoryzacja w INTERIA.PL
MARCIN607 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Ja tam wierny jestem Cycuchu. Zdradzicielstwo tylko do ślubu. ---------- Post dopisany at 13:17 ---------- Poprzedni post napisany at 13:16 ---------- Spadowa:decayed: Madefakerskiego homemade zdesia(przejsciowki oczywiście)Domina,i tak nic nie przebije więc śmiało :-).
Wandej Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Nie masz dla mnie jakiś fantów do B6 w garażu w grande promocji?
MARCIN607 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Nie masz dla mnie jakiś fantów do B6 w garażu w grande promocji? Mam kpl pod mf i drl a reszta czeka co się trafi za jakiś czas. Już wiem że szkodnik bedzie Mojej Pani a ja wracam do czegoś w q.
Artuditu Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 kamerka na stacje w Worthersee,zlotu nie trzeba chyba przedstawiac WebCam
Wandej Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Nie masz dla mnie jakiś fantów do B6 w garażu w grande promocji? Mam kpl pod mf i drl a reszta czeka co się trafi za jakiś czas. Już wiem że szkodnik bedzie Mojej Pani a ja wracam do czegoś w q. A listw od esy za pińcet nie masz? I co będzie B8 3.0TDI?
kaju Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Ty tak,masz? pokaż A ty juz tylko Skode masz:decayed: Co Ty OOOO w,domu musi być . A2 jest i mAsa gratów z b6. Szkodnik jest mega fff pytkę. Czysta elegancja i prestiż Pokaż tą swoją mordę z tym szmelcem a nie mnie się dliżansa czepiasz :-) Ty tak nie skacz bo przypomne zagadke z płaszczem
MARCIN607 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Ty tak,masz? pokaż A ty juz tylko Skode masz:decayed: Co Ty OOOO w,domu musi być . A2 jest i mAsa gratów z b6. Szkodnik jest mega fff pytkę. Czysta elegancja i prestiż Pokaż tą swoją mordę z tym szmelcem a nie mnie się dliżansa czepiasz :-) Ty tak nie skacz bo przypomne zagadke z płaszczem ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ---------- Nie masz dla mnie jakiś fantów do B6 w garażu w grande promocji? Mam kpl pod mf i drl a reszta czeka co się trafi za jakiś czas. Już wiem że szkodnik bedzie Mojej Pani a ja wracam do czegoś w q. A listw od esy za pińcet nie masz? I co będzie B8 3.0TDI? Albo b6 1.9 albo potluke skode trochę dłużej i albo c6 albo a5 sportback. ale to plan dlugoterminowy a,już mnie skręca
tomcrack27 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Marcin a gdzie ten moj obiecany tunel ja sie pytam
Wandej Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Ty tak,masz? pokaż A ty juz tylko Skode masz:decayed: Co Ty OOOO w,domu musi być . A2 jest i mAsa gratów z b6. Szkodnik jest mega fff pytkę. Czysta elegancja i prestiż Pokaż tą swoją mordę z tym szmelcem a nie mnie się dliżansa czepiasz :-) Ty tak nie skacz bo przypomne zagadke z płaszczem ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ---------- Nie masz dla mnie jakiś fantów do B6 w garażu w grande promocji? Mam kpl pod mf i drl a reszta czeka co się trafi za jakiś czas. Już wiem że szkodnik bedzie Mojej Pani a ja wracam do czegoś w q. A listw od esy za pińcet nie masz? I co będzie B8 3.0TDI? Albo b6 1.9 albo potluke skode trochę dłużej i albo c6 albo a5 sportback. ale to plan dlugoterminowy a,już mnie skręca A5 sportback:facepalm::facepalm: Jak dla mnie najbrzydszy kundel koncernu ostatnich lat. Nie pisałem tego Mironowi w wątku co by znowu nie sprzedał
MARCIN607 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Tomek juz mnie Kuba meczy A5 w obu wersjach jest piękna. Mega choruje na nią.
Rekomendowane odpowiedzi