Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale nie powie jaka czcionka w logo B6D, co by nikt nie nadrukowal sobie lewych napisow :P

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: Divisiony podpowiedzcie czy oplaca sie kupowac takie zarowki Żarówki Osram H7 Night Breaker Unlimited +110% FV (4268257685) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy moze zwykle jak takie ŻARÓWKA H7 HELLA 12V 55W LONG LIFE 4xDŁUŻEJ ŚWIECI (4198619129) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.. Czy te super zarowki faktycznie daja wiecej swiatla i poprawiaja jazde w nocy?
Opublikowano
:hi: Divisiony podpowiedzcie czy oplaca sie kupowac takie zarowki Żarówki Osram H7 Night Breaker Unlimited +110% FV (4268257685) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy moze zwykle jak takie ŻARÓWKA H7 HELLA 12V 55W LONG LIFE 4xDŁUŻEJ ŚWIECI (4198619129) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.. Czy te super zarowki faktycznie daja wiecej swiatla i poprawiaja jazde w nocy?

Mam Osramy i naprawdę świecą lepiej od zwykłych żarówek, szczególnie widać różnice jak popada deszcz. Co do tych drugich niech się wypowie ktoś co je ma...

Opublikowano

jozek gdzie moje 40 zeta:decayed:

Opublikowano

Najpierw coś kup. ;-)

Opublikowano
jozek gdzie moje 40 zeta:decayed:

Poszło 2 tygodnie temu, jeszcze nie dostałeś ? Wina poczty :grin:

Opublikowano

no tak znowu ta poczta:decayed::grin:

Opublikowano

Nie poczty, to TEN tego lubi wysylac ekonomicznymi a te ida w ..uj czasu :P

Opublikowano
Nie poczty, to TEN tego lubi wysylac ekonomicznymi a te ida w ..uj czasu :P

szczerze to ja zawsze wysyłałam priorytety i nigdy nie było problemu, teraz sam nie wiem dlaczego poszedł ekonomiczny :grin: ale następny bedzie polecony :decayed:

Opublikowano

Audi kaput:facepalm: Suka przestała palić i holowanie 10km. Ale man wkurwa:kwasny:

Opublikowano
Audi kaput:facepalm: Suka przestała palić i holowanie 10km. Ale man wkurwa:kwasny:

:kwasny: sprawdzałeś stan oleju ?

Opublikowano

Lipton Endriu. Masz podejrzenie co padło??

Opublikowano

Endrju wspolczuje:kwasny:

Opublikowano
Lipton Endriu. Masz podejrzenie co padło??
Jak to co? Padło:polew:
Opublikowano

Józek olej jest full moja mało bierze. Prawdopodobnie czujnik położenia wału bo już błędem walił wcześniej:kwasny: zgasilem ja u kumpla pod domem no i nie odpalila:facepalm:

Opublikowano

a to nie jest źle :wink: kupisz czujnik i latasz aż miło :decayed:

Opublikowano

kup teraz sobie silnik 2.7 bit i bedziesz gosc:wink:

Opublikowano
kup teraz sobie silnik 2.7 bit i bedziesz gosc:wink:

Olac 2.7 dzisiaj doszła dokladka od siemiana w mega promocji:decayed: to mnie pociesza. Jutro mam nadzieję ze to czujnik(który już kupiłem i leży w domu) i odpadli sucz:wink: