Wandej Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Kurfa 20 lubianek truskawek zabrałem dzisiaj i plecy spalone:kox: to przy truskawkach da się kogoś w c**ja zrobić???? Swoje bydlaku zbieram:decayed: Ty za groszem tak daleko jezdzisz a wystarczy na mazowsze wpasc. 1.5zl za lubianke Ci dam niech strace:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Kurfa 20 lubianek truskawek zabrałem dzisiaj i plecy spalone:kox: ja się spaliłem, ale nad jeziorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Kurfa 20 lubianek truskawek zabrałem dzisiaj i plecy spalone:kox: to przy truskawkach da się kogoś w c**ja zrobić???? Swoje bydlaku zbieram:decayed: Ty za groszem tak daleko jezdzisz a wystarczy na mazowsze wpasc. 1.5zl za lubianke Ci dam niech strace:decayed: jak za taką stawkę, to spoko, ale mam jeden warunek. każdego dnia przed i po zakończeniu zbierania będziesz mi opierdalał kolbe stoi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 jest ktoś tu z Mosiny ? Opon szukasz dokładnie, mam opony na oku do kupienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Za wczesnie na sezon kukurydziany chlopaki takze ten tego musicie wziac na wstrzymanie wymiana ramion wycieraczek przebiegla blyskawicznie, rekawica na dlon chwytamy jedna reka za ramie a druga walimy mlotkiem w gwint sruby i łala za pierwszym jebnieciem puscily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Kurfa 20 lubianek truskawek zabrałem dzisiaj i plecy spalone:kox: ja się spaliłem, ale nad jeziorem nic nie mów ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 jest ktoś tu z Mosiny ? Opon szukasz dokładnie, mam opony na oku do kupienia brałem 2 razy przez allegro od gościa czarna7781 z Mosiny i oponki ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 mój ma inny nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Kurfa 20 lubianek truskawek zabrałem dzisiaj i plecy spalone:kox: to przy truskawkach da się kogoś w c**ja zrobić???? Swoje bydlaku zbieram:decayed: Ty za groszem tak daleko jezdzisz a wystarczy na mazowsze wpasc. 1.5zl za lubianke Ci dam niech strace:decayed: jak za taką stawkę, to spoko, ale mam jeden warunek. każdego dnia przed i po zakończeniu zbierania będziesz mi opierdalał kolbe stoi? Pojeb:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jak zwykle głębokie tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jak zwykle głębokie tematy brakuje ci ich:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Pany Vcds ogarnia b8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 ogarnia:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Pany Vcds ogarnia b8? Ty masz ogarnąć lepiej jutro moją paczkę ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ---------- HALOOO HALOOOO NIE DZIAŁ LOGO DIVISIONU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Pany Vcds ogarnia b8? Ty masz ogarnąć lepiej jutro moją paczkę ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ---------- HALOOO HALOOOO NIE DZIAŁ LOGO DIVISIONU Ogarne nie bój nic:decayed: Mi logo działa:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 kurde wiesz jak się jeździ bez klimy w tych upałach ? OMG to nie wiem czemu mi nie trybi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 jozek za to ze masz fajny kolor to masz klime do d*py:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 kurde wiesz jak się jeździ bez klimy w tych upałach ? OMG to nie wiem czemu mi nie trybi Wiem bo też mam pustą bo mi zaworki puszczają trochę a nie ma kiedy ich zmienić Dodam tylko że maszyna do klimy stoi u brata w warsztacie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 józek mi też nie działa logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Hehe ja w tamtym roku poczułem co to klima jak mi nabili Aż prawie zamarzłem bo wcześniej to porażka była. Ja na LO a tam dalej gorąco hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi