jozek726 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 jozek za to ze masz fajny kolor to masz klime do d*py:grin: klima, nabita, odgrzybiona, nowy dławik, osuszać i poszła mi dysza jak na złość a tak fajnie dmuchało ---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- józek mi też nie działa logo ha to nie jestem sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 dobrze ci tak:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Mnie też nie śmiga. Oszukista coś nabroił napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 dziś zrobiłem z 30 km jakaś porażka jak to człowiek do dobrego się szybko przyzwyczaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 kurde wiesz jak się jeździ bez klimy w tych upałach ? OMG to nie wiem czemu mi nie trybi U mnie też klima nie lata od ostatnich wakacji , coś sie skończyło na autobani w Niemczech Co trzeba wymienić podczas serwisu klimy przed nabiciem ? Mam sprężarke na osobnym pasku czyli tą przed 2003 , zna może ktoś jej numerek jak by trzeba było wymienić ? Jest na forum może jakiś link na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 jozek za to ze masz fajny kolor to masz klime do d*py:grin: klima, nabita, odgrzybiona, nowy dławik, osuszać i poszła mi dysza jak na złość a tak fajnie dmuchało ---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- józek mi też nie działa logo ha to nie jestem sam Nowy dławik i osuszacz dają sami czy trzeba się upomnieć? Muszę nabić klime i chciałbym żeby zrobili to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Dławik i osuszacz sam wymieniałem, chyba że masz serwis który się tym zajmuje i im powiesz to Ci wymienią. mikaszi taki serwis to dławik, osuszacz, wymienienie czynnika + odgrzybienie. Można też wymienić łożysko sprężarki , u mnie trochę piszczało i wymieniłem przy okazji + gumki amortyzujące co siedzą w sprężarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Józek jakie koszta dławika i osuszacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Józek jakie koszta dławika i osuszacza? Dławik śmieszne 6 czy 8 zł a osuszacz koło 80-90 teraz tak dokładnie nie pamiętam, za komplet z wysyłką płaciłem 112zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Oo to taki serwis by mi się też przydał. Napisz wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 ale na prawdę polecam bo jest odczuwalna różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Józek jakie koszta dławika i osuszacza? Dławik śmieszne 6 czy 8 zł a osuszacz koło 80-90 teraz tak dokładnie nie pamiętam, za komplet z wysyłką płaciłem 112zł A ten dławik i osuszacz to jakieś ori części z numerami czy jakiś uniwersalny zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 brałem Hella to prawie jak oryginał, bo w sumie oryginały szyły helli, a dławik to nawet nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Znajdę gdzieś w PL w normalnych pieniądzach obudowy alu na lusterka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 znajdź ang nazwę dławika i osuszacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Znajdę gdzieś w PL w normalnych pieniądzach obudowy alu na lusterka? a jak u siemiana:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Znajdę gdzieś w PL w normalnych pieniądzach obudowy alu na lusterka? a jak u siemiana:decayed: Ma takie na sprzedaż czy ma takie na aucie? Ewentualnie, gdzie parkuje auto, a dalej sobie poradzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 problem z airbagiem w którym dziale szukać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 brałem Hella to prawie jak oryginał, bo w sumie oryginały szyły helli, a dławik to nawet nie wiem Gdzie te dwie rzeczy zamówimy? Jak już robić to konkretnie :-) odgrzbiać na szczęście nie muszę bo zrobiłem to sobie sam sposobem Deva rok temu i jest spokój :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 pytaj się go: http://a4-klub.pl/members/wandej-8478/ a jak ten cieć nie będzie miał to napisz PW to Ci podrzucę inne namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi