serfin Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jarek lipa straszna bo zapomniałem w jakim sektorze zaparkowałem tą swoją zapasową niunię ze zdjęcia jaka to była galeria? ostro popiłem no i furka mi zapodziała się
Bielun22 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Galeria Słoneczna Radom... Daniel moja to pod sianem w stodole stoi:grin:
serfin Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 przynajmniej nie straszne Twojej będą gradobicia ok odmeldowuję się bo z rana do roboty znów iść trzeba i głową myśleć niestety
Bielun22 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dobranoc:hi: "chińczycy mają dobrze wstają rano i od razu w kimono":kox:
Fr0styyy. Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zna ktoś numery tych części? Potrzebna mi jest jedna taka prowadniczka...
kaju Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 cwiara polecam sie na przyszłość, Kaju jakiego szukasz przycisku golego DRL czy z CLH? mam już drl+clh, modułu szukałem pod drl. in progress
andr3i Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 A takie pytanko jeszcze mam.. jak mam lusterko fotochrom z clh to musze mieć ten panel do regulacji wysokości swiatłem z clh żeby światła podłączyć? czy nie koniecznie... A wiazki od lustra do clh nie chcesz? Pelna opcja zrobiona clh wlacznik auto fotochromy wew i zew
greg2505 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zna ktoś numery tych części? Potrzebna mi jest jedna taka prowadniczka...http://truck-tychy.pl/p/s3/16293_17859_1368021357.jpg[/QUOTe Trw st1160
Artur82 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Może nikt nie przegląda tego maila.. albo poprostu mamy za słabe fury hehe przeglada przegląd...cierpliwości Panowie nie samym forum czlowiek żyje
serfin Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ale ujki w salonie Fiata przy zmianie koncowek drazkow podczas zdejmowania dekielkow z feli uszkodzili mi lakier i sa odpryski, widac kuzwa ze nie maja wiedzy jak zdjac audicowe dekle z fel ehhh...szkoda ze zauwazylem to dopiero 2dni pozniej :/ bardziej interesowalo mnie to co pod maska tj po wymianie przez nich rozrzadu
matibati2 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Koledzy pomóżcie, w którym miejscu znajduje się tylny głośniczek PDC w sedanie?
matibati2 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Koledzy pomóżcie, w którym miejscu znajduje się tylny głośniczek PDC w sedanie? Pod Polka Właśnie wiem, że pod półką, tylko nie potrafie zlokalizować dokładnego miejsca.
aleksbend Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Pany wiecie gdzie mogę kupić zestaw uszczelek (mam ich numery) do egr i do dolotu? Bo będę zabierał się za czyszczenie egr. Pisałem do sklepu getem ale od tygodnia zero odpowiedzi
andr3i Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Koledzy pomóżcie, w którym miejscu znajduje się tylny głośniczek PDC w sedanie? Pod Polka pytalem o to samo w zeszlym tyg ale dziekuje teraz juz wiem ---------- Post dopisany at 11:21 ---------- Poprzedni post napisany at 11:20 ---------- ktos chetny
Rekomendowane odpowiedzi