serfin Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Wystarczy zwykly kabel KKL i np. VCDS lite? Rozumiem, ze pompe w test zapodac na wlaczonym zaplonie czy jak?
tomcrack27 Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 kabelek,odpowietrzasz pompe a potem reszte:wink:
serfin Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Aaa no to sam tego nie zrobie tj. calej reszty najwyzej podjade teraz ja do Krzycha i poprawimy to co nie wyszlo za pierwszym razem
Bielun22 Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 EEee tam, gadanie. Za pół roku, albo za rok Wam się oklei i przyjdą myśli o sprzedaży. Przerabiałem to wcześniej dwa razy. Audi miała byś takim trzecim i zdroworozsądkowym zakupem. Po roku zaczął sie znowu nawrót choroby i rezanie. A jakbym teraz miał kasę na dołożenie, to bym za czymś innym już się rozglądał. Niestety za kase z audi, to najwyżej taczkę sobie bym mógł kupić, więc nie ruszam tematu:wink: Grzes sprzedasz swoje i dołożysz 30k ...i co kupisz za te 50k? nic w tej kasie sensownego nie ma... b8 w bidzie? ---------- Post dopisany at 00:56 ---------- Poprzedni post napisany at 00:53 ---------- Chciałbym kupić vcds możecie jakiś link rzucic do jakiegoś sensownego vcds-a... bo ja się nie znam na tym:facepalm:
amaradaar Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Napisz do siemianka on chyba bedzie miał vcdsa...
grzes283 Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 EEee tam, gadanie. Za pół roku, albo za rok Wam się oklei i przyjdą myśli o sprzedaży. Przerabiałem to wcześniej dwa razy. Audi miała byś takim trzecim i zdroworozsądkowym zakupem. Po roku zaczął sie znowu nawrót choroby i rezanie. A jakbym teraz miał kasę na dołożenie, to bym za czymś innym już się rozglądał. Niestety za kase z audi, to najwyżej taczkę sobie bym mógł kupić, więc nie ruszam tematu:wink: Grzes sprzedasz swoje i dołożysz 30k ...i co kupisz za te 50k? nic w tej kasie sensownego nie ma... b8 w bidzie? ---------- Post dopisany at 00:56 ---------- Poprzedni post napisany at 00:53 ---------- Chciałbym kupić vcds możecie jakiś link rzucic do jakiegoś sensownego vcds-a... bo ja się nie znam na tym:facepalm: Dokładnie. Audi już lipa. Bo szczerze mówiąc każde inne po B6 to już skarbonki. Z A6C6 też lipa jeśli chodzi o motorownie. A te nasze pudła są wygodne całkiem ładne no i nie aż tak drogie eksploatacyjnie.
serfin Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Masz duzo racji w tym co mowisz Grzesiu, wytrzymalosc aut Audi skonczyla sie tak naprawde przy roku Y2K potem juz tylko oszczednosci na jakosci elementow. ---------- Post dopisany at 09:29 ---------- Poprzedni post napisany at 08:28 ---------- Pospali sie dzis wszyscy, czyzby ostre tanku tanku bylo wczoraj?
POWER-KRIS Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Boże zabladzilem chyba. Chorupnik w Lublinie normalnie asfalt zwineli, chyba te wakacje nowe zawieszenie mi załatwią.
Bielun22 Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Boże zabladzilem chyba. Chorupnik w Lublinie normalnie asfalt zwineli, chyba te wakacje nowe zawieszenie mi załatwią. to nad Białe jedziesz?
wladi Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Siemanko przechwalacze...ale bym się napił ale Domin zdycha po wczorajszym....który chętny na butelkę memory five wladi i wszystko jasne :-)
Wandej Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Siemanko przechwalacze...ale bym się napił ale Domin zdycha po wczorajszym....który chętny na butelkęmemory five wladi i wszystko jasne :-) Ja:kox: Już wkladam do lodówki. Dawaj:good: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Wandej zastanów się dwa razy lepiej memory five wladi i wszystko jasne :-)
secio84 Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Pewnego dnia u mnie na serwisie :-) profesjonalny wlot powietrza :-p
Bielun22 Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Pewnego dnia u mnie na serwisie :-) profesjonalny wlot powietrza :-phttp://img.tapatalk.com/d/14/07/13/3u3etu6u.jpg full profeska...
secio84 Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Pewnego dnia u mnie na serwisie :-) profesjonalny wlot powietrza :-phttp://img.tapatalk.com/d/14/07/13/3u3etu6u.jpg full profeska... Gosc powalil mnie na kolana hehe
Bielun22 Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 zastosowanie żadne ale wykonanie pierwsza klasa:grin:
Wandej Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Wandej zastanów się dwa razy lepiej memory five wladi i wszystko jasne :-) Nie jeden już mi groził Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Nono masz racje od straszenia sa duchy memory five wladi i wszystko jasne :-)
Wandej Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Nono masz racje od straszenia sa duchy memory five wladi i wszystko jasne :-) Już za miesiac się wszystko wyjaśni:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi