andr3i Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 tyle tego mialem i poszlo w swiat a numerow nie spisalem... 1J0 937 723 1J0 937 724 to te co z podlogi wychodza i skadaja sie one z 2 czesci w 1 calosc
serfin Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Scielo mnie i przysnalem sobie, za wczesnie dzis czlowiek na wolnym wstal a no doszedl ja juz po opisach i schematach, ze te kabelki z wtyczki w slupku B maja isc won. Szczerze to wogole wypialem stara wtyczke z kabelkami, a majac wiazke pod BOSE i wiazke pod tylna elektryke do slupkow B, kabelki z obu wiazek ze soba popodlaczalem w jedna wtyczke, musze jeszcze cany popodlaczac w slupku A. Ale ciezko jakos zabrac mi sie za to.
andr3i Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Daniel przyjedz do mnie w sierpniu to porezamy ---------- Post dopisany at 14:15 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ---------- Darek to o to chodzi 2 piny 8 pinow
serfin Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Na chlopski rozum, polozylem wiazke BOSE i czy kabel zasilajacy tj. czerwony i brazowy z tej wiazki podlaczyc do kabli do ktorych byly podlaczone kable zwyklego tylnego wzmaka audi?
jozek726 Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Sprzedam komplet skorzanych boczkow bose 4x elektryka za 350 pln ?
andr3i Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 jezeli kladles cala to zasilanie masz od bez i wtedy podpinasz pod wzmak czy musiales sie gdzies mostkowac wczesniej tymi dwoma?
serfin Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Chodzi mi dokladnie o to, ze mam kable z wiazki BoSe zasilajace i czy moge uciac wiazke stara z systemu audio audi i tsm wlutowac te kable? : ---------- Post dopisany at 15:46 ---------- Poprzedni post napisany at 15:45 ---------- Wiazka Bose nie jest idealnie kompletna zasilajacy kabel i masa brazowy sa uciete na wysokosci konsoli za climatronikiem ---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:46 ---------- Aha i gdzie podlaczyc ten brazowy kabelek z wiazki sygnalowej bose? Ten kabelek w wiazce jest czarny a potem juz brazowy.
andr3i Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 no jak masz uciete i nie ida do bez i do masy no to mostkowac sie musisz a ten brazowy nie wiem ja mailem wzmak srebrny wiec i tak nie pomoge a to bylo juz dawno kiedy to robilem wez rozpiske i przeczytaj z 10 razy moze cos wykminisz ja tak doszedlem do bledu jaki zrobiem na pocztku i dlatego mialem piski w glosnikach
serfin Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Czyli smialo ciac kable zasilajace ze starej wiazki wzmaka za konsola i lutowac z kablami zasilajacymi z dokladanej wiazki BoSe tak?
andr3i Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 tylko ze bose sa grubsze niz te ori zwykle audio ja w sumie mostkowalem sie z 30 cm przed wzmakiem z kazdym kablem i mam zasilanie w sumie na ori i nigdy nic sie nie dzialo powiedz jeszcze raz odkad masz te bose zasilania dokad do wzmka ida czy nie?
serfin Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Mam ori wiazke od wzmaka az do glosnikow i wtyczke sygnalowa do radia, natomiast kable zasilajace czerwony i braz sa ucietecwctej wiazce i koncza sie za radiem, czyli kable zasilajace ori ida od wzmaka az do radiacictam sa uciete, takze nie podlacze ich brzposrednio pod skrzynke z bezpiecznikami bo kable nie siegna, i mysle zeby uciac za radiem kable czerwony i brazowy ktore zasilaly stary wzmak audi jak i obecny Bose jak dzialalem na bose stage I
kaju Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 k**wa jaki motyw. dwoch kolesi do mnie przyjechalo po szybe czolowa do b5. jebali sie godzine z wycinaniem bo byla wstawiana w uk i pajace najebali trzy kilo kleju po rogach, ale to c**j - przy wkładaniu do nich do auta do bagaznika... jebła
kaju Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 ja z góry powiedziałem, że się tego nie tykam, bo nie mam narzędzi etc i hajs przytuliłem przed samym rozcinaniem, więc miałem wyjebane, ale z drugiej strony żal mi się trochę chłopaków zrobiło, to dałem im na otarcie łez pół litra... wody z żywca o smaku owoców leśnych
serfin Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Był relax...full BOSE stage III+ wyrezany... ---------- Post dopisany 20-07-2014 at 02:42 ---------- Poprzedni post napisany 19-07-2014 at 18:17 ---------- Upaa wszyscy biwakuja chyba
wladi Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Siema miszcze memory five wladi i wszystko jasne :-)
Rekomendowane odpowiedzi