serfin Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Na allegro nic takiego z kabla nie znalazlem wczesniej jak sam szukalem, wiec zdecydowalem sie na ori wiazke BOSE, ktora delikatnie musialem dosztukowac.
laki83 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 pozdro po grilu..ale dałem w palnik..ktos jeszcze rozcieńczał krew czy tylko ja?
laki83 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Juz po imprezie? Szybko ;-) wiesz..wypic co wypić..zjeść co zjeść i tyle nie no towarzystwo tzn rodzinka odpadła i lipa..smaki jeszcze są ale samemu sie nie pije bo ponoć temu co sam pije to samemu sie bedzie swoją trumne niosło no chyba że wpadasz na drina?
Artur82 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Jozek niestety nie mam wejsc...te co mam to byla okazja wiec kupilem
serfin Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Sezon urlopowy takze cicho na forum a tu kolejny modzik ogarniety...[emoji12]
Artur82 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 jutrio juz bedzie ruch bo się OEM skończył
Gość Edyta Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Juz po imprezie? Szybko ;-)wiesz..wypic co wypić..zjeść co zjeść i tyle nie no towarzystwo tzn rodzinka odpadła i lipa..smaki jeszcze są ale samemu sie nie pije bo ponoć temu co sam pije to samemu sie bedzie swoją trumne niosło no chyba że wpadasz na drina?Kiedy mam być ;-)
serfin Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ok to pochwale sie szybciej tutaj a do watku dodam jak zejde z plazy i bede mial kompa w zasiegu tj wstawione zawiasy ori z RS4 B7 i klapa chodzi jak powinna
wladi Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Siemanko swiry memory five wladi i wszystko jasne :-)
chopin Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 elo kogo nie bylo niech zaluje o to to aż żal że tak krótko ;( WLADI : OOOOOOŁA OOOOOŁA
wladi Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 elo kogo nie bylo niech zaluje o to to aż żal że tak krótko ;( WLADI : OOOOOOŁA OOOOOŁA OŁAAAAAAAA OŁAAAAAAAA TUGEWER FOREWER EVRYBADY
Wandej Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 elo kogo nie bylo niech zaluje o to to aż żal że tak krótko ;( WLADI : OOOOOOŁA OOOOOŁA pugaczowa:polew:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 elo kogo nie bylo niech zaluje o to to aż żal że tak krótko ;( WLADI : OOOOOOŁA OOOOOŁA pugaczowa:polew:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 A jak
Wandej Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 elo kogo nie bylo niech zaluje o to to aż żal że tak krótko ;( WLADI : OOOOOOŁA OOOOOŁA pugaczowa:polew:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 A jak miło było poznać i śmiać się z Twoich żartów:good:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi