patryk10015 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 panowie móglby ktoś podać numery spinek wszystkich ich ilość które mocują prawy tylny boczek bo przy wymianie syczka w boczku poszły i średnio się teraz boczek trzyma będę wdzięczny?
patryk10015 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 dzięki a wiesz może mniej więcej ile jest jednych i drugich bo nie chce mi się ściągać boczka dopóki nie przyjdą?
patryk10015 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 ok dzięki zamowie 10 duzych i z 6 małych na wszelki wypadek dzięki jeszcze raz za pomoc marcino jak będziesz przelotem w grodzisku mazowieckim masz darmowy masaż albo zabieg fizjoterapeutyczny od firmy
slo Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Szukam dolnego grilla s-line.. wie ktoś o czymś poniżej 400zł ?
RicS3 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pany odpaliłem auto i pali mi się kontrolka air bag, o co z tym chodzi? Da radę to jakoś skasować? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka przejedz kawałem i samo zgaśnieNiestety nic nie gaśnie.
mycha1236 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Kontrolka poduszek sama nie zgasnie sprawdz vagiem blad moze wtyczka gdzies luzna w kierownicy lub pod fotelami a nastepnie skasuj blad
Artur82 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pany odpaliłem auto i pali mi się kontrolka air bag, o co z tym chodzi? Da radę to jakoś skasować? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka przejedz kawałem i samo zgaśnie OJOJOJ co tu się ostatnio za bzdury wypisuje
chopin Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pany odpaliłem auto i pali mi się kontrolka air bag, o co z tym chodzi? Da radę to jakoś skasować? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka przejedz kawałem i samo zgaśnie OJOJOJ co tu się ostatnio za bzdury wypisuje a nie sprzątałeś może ostatnio auta ? w sensie odkurzałeś i zajechałeś końcówką pod fotel pasażera pod którym są wiązki ? bo ja tak miałem , odpiąłem i wpiąłem kostki jeszcze raz i po temacie
Wandej Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Albo może lampy kolega ruszał Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Tak jak Wandej pisze sprawdź kostki w żółtych czujnikach zderzeniowych przy lampach memory five wladi i wszystko jasne :-)
serfin Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pany odpaliłem auto i pali mi się kontrolka air bag, o co z tym chodzi? Da radę to jakoś skasować? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Demontowales siedzenia lub z kiera cos robiles? Jak tak to sprawdz bledy i skasuj je Vagiem. Jezeli ot tak nagle pojawilo sie to Tobie to moze ktos z pasazerow siedzacych z tylu czubkami butow naruszyli wtyczki pod siedziskiem. Sprawdz vagiem ktory to ewentualnie fotel, Odlacz aku podnies maksymalnie fotel i sprawdz wtyczke od airbaga wsun z powrotem i sprawdz vagiem skasuj bledy i zobaczysz czy blad powtarza sie
Bielun22 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pany odpaliłem auto i pali mi się kontrolka air bag, o co z tym chodzi? Da radę to jakoś skasować? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka przejedz kawałem i samo zgaśnie OJOJOJ co tu się ostatnio za bzdury wypisuje ostatnio wypinałem całe siedzenie żeby schowki włożyć też mi się paliło air bag, spalona zarówka (nie wiem z jakiej racji) jak przejechałem z kilometr to zginęło wszystko ... wiec nie wiem czy bzdura u mnie pomogło ... może kolega grzebał tam gdzie nie powinien ?
patryk10015 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 nie ma co gdybać niech kolega powie co ostatnio robił i sprawa będzie jasna a tak to wróżenie z fusów
Bieniek Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 MA ktoś jakieś wahacze zużyte do oddania ??
RicS3 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ostatnio tj. ze 2 tygodnie temu wyciągałem lampę z przodu i z tyłu żeby żarówki wymienić. A dzisiaj narzeczona zjechała do garażu i później jak odpaliła auto kontrolka się zapaliła i świeci do teraz. Najprościej będzie z vag, kabel jest ale kompa nie ma:D Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
kaju Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 przestawiała pewnie Twój fotel, ruszyła się wtyczka i ot cała historyja. zajrzyj tam, wypnij, przeczyść, zapnij (narzeczoną też ) i wszystko wróci do normy
chopin Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 przestawiała pewnie Twój fotel, ruszyła się wtyczka i ot cała historyja. zajrzyj tam, wypnij, przeczyść, zapnij (narzeczoną też ) i wszystko wróci do normy Kaju ... :grin:
RicS3 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 przestawiała pewnie Twój fotel, ruszyła się wtyczka i ot cała historyja. zajrzyj tam, wypnij, przeczyść, zapnij (narzeczoną też ) i wszystko wróci do normy o tej godzinie zacznę od tego ostatniego
vblpl Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Siemka. Jaką dokładnie taśmą 3M kleiliście lotkę s-line?
Rekomendowane odpowiedzi