Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

siemanko;)

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

panowie i panie a powiedźcie mi w czym może tkwić przyczyna że co jakiś czas tak się dzieje a mianowicie: jeżdżę chwilę i podczas jazdy wyłącza się ESP w taki sposób że nie mogę go ponownie włączyć przyciskiem na desce dopiero zgaszenie i odpalenie fury pomaga nie robi się dość często ale co jakiś czas i ostatnio zauważyłem to po obfitych opadach deszczu a błędu na kompie nie ma związanego z tym problemem

pomoże ktoś w rozwiązaniu zagadki?

Opublikowano

Sprawdź podszybie tam gdzie akumulator siedzi. Ja miałem wodę tam za każdym razem po deszczu i wtedy mi się ESP zapalało. A jak wyschła to gasła kontrolka. Kanały odprowadzające były zapchane i woda stała.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

a nie z tym to nie mam problemów bo kanał koło aku ze dwa miechy temu czyściłem a przy podszybiu założyłem tą dużą osłonę żeby woda się nie dostawała

więc raczej to odpada a poza tym esp nie świeci mi się cały czas jak u ciebie do momentu kiedy woda wyschnie tylko raz na jakiś czas się zaświeci i nie mogę do włącznikiem włączyć a po zgaszeniu silnika i odpaleniu znowu mogę włączać i wyłączać przyciskiem

Opublikowano

a nie z tym to nie mam problemów bo kanał koło aku ze dwa miechy temu czyściłem a przy podszybiu założyłem tą dużą osłonę żeby woda się nie dostawała

więc raczej to odpada a poza tym esp nie świeci mi się cały czas jak u ciebie do momentu kiedy woda wyschnie tylko raz na jakiś czas się zaświeci i nie mogę do włącznikiem włączyć a po zgaszeniu silnika i odpaleniu znowu mogę włączać i wyłączać przyciskiem

Panie a potpinales to do vaga w momencie jak Ci sie oswieci?? Cos wyszlo czy nie.
Opublikowano

wiesz co w momencie kiedy mi się zaświeci nie podpinałem tylko jak zgasiłem silnik odpalilem wtedy podpinalem i już się nie świeciło nie zostawie przecież odpalonej fury przed domem i nie pójdę po vaga a ciężko też przewidzieć czy zapali się za miesiąc czy za pół roku

Opublikowano

A moze czas zmienic czujnik przy pedale hamulca? Mialem kiedys to samo i wymiana na nowke ori podzialalo ;)

Opublikowano

ale to by przypadkiem nie wywalało błędu tego czujnika jak w twoim przypadku było?

i miałeś tak samo jak ja że sporadycznie raz na jakiś czas wyłączyło a po zgaszeniu i odpaleniu fury wracało wszystko do normy?

Opublikowano

A w sumie to nie wiem, u mnie wywalalo blad esp na liczniku i nie gaslo dopoki nie zgasilem silnika i ponownie nie odpalilem auta. W sumie to bylo juz 2 lata temu i nie sprawdzalem VAGiem tego. Inna sprawa, ze nie wiedzialem że tak latwo mozna miec dla siebie full wersje VAGcom 3.11n2 ;)

Opublikowano

ale to by przypadkiem nie wywalało błędu tego czujnika jak w twoim przypadku było?

i miałeś tak samo jak ja że sporadycznie raz na jakiś czas wyłączyło a po zgaszeniu i odpaleniu fury wracało wszystko do normy?

typowe objawy padniętego czujnika przy pedale.
Opublikowano

ok to będzie trzeba czujnik wymienić w takim bądź razie

Opublikowano

szybkie pytanko , czy dokładka s - line tylnego zderzaka bez rur do diesla czy są różnice miedzy sedanem i avantem ??

Opublikowano

Cześć Chłopy

Czym moze byc spowodowane ze nie zawsze RNS nie czyta mi płyty z navi? Wyświetla komunikaty abym włożył płyty albo sprawdzić cos w serwisie A. Laser jest juz w kiepskim stanie? Czy płyta kiepska? Jak kupiłem RNS to chodziła bez zarzutu:/

A przy okazji...nie chce ktos dokładki S-line do przodu kupić? Mam do sprzedania...

Opublikowano

Cześć Chłopy

Czym moze byc spowodowane ze nie zawsze RNS nie czyta mi płyty z navi? Wyświetla komunikaty abym włożył płyty albo sprawdzić cos w serwisie A. Laser jest juz w kiepskim stanie? Czy płyta kiepska? Jak kupiłem RNS to chodziła bez zarzutu:/

A przy okazji...nie chce ktos dokładki S-line do przodu kupić? Mam do sprzedania...

Na poczatek sprobowal bym wyczyscic laser i dojladnie przyjrzal sie plycie mozliwe ze jest porysowana itp. Jesli to nie pomoze no to wtedy bym sie martwil i myslal nad wymiana lasera.

Ja mam tak czem ze jak dlugo nie urzywam to plyta robi sie taka metna i w tedy tez nie dziala ale wyczyszcze plyte i jest juz oki zdaza mi sie to taz na pol roku.

Opublikowano

Bry :D

Wysłane z mojego GT-I9070

Opublikowano

Witam panowie

Jakie polecacie amorki coś w stylu 1BV bo moje chyba już się skończyły,czy lepiej ori?

Po powrocie z PL d*pa jak siedziała tak siedzi :)

2a8aafa2ef7b.jpg

Opublikowano

gwint polecam