tomcrack27 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 a w czym sęk z tą drugą osobą - musi coś przytrzymać ? no jasne stary ze musi prztrzymac bo jak sam bedziesz zakladal to moze ci sie podsufitka powyginac i pekniecia ci sie zrobia i gowniano to bedzie wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 a w czym sęk z tą drugą osobą - musi coś przytrzymać ?qtaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 a w czym sęk z tą drugą osobą - musi coś przytrzymać ?qtaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Haha ostroooo Kaju pojechales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 a w czym sęk z tą drugą osobą - musi coś przytrzymać ?qtaza to dobrze bo ma mi to ktoś zakładać to wiem po co będę porzebny pała do ryja musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 spokój bo zaraz zamkne ten burdel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 a w czym sęk z tą drugą osobą - musi coś przytrzymać ? no jasne stary ze musi prztrzymac bo jak sam bedziesz zakladal to moze ci sie podsufitka powyginac i pekniecia ci sie zrobia i gowniano to bedzie wygladac ok ogarnąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 to dobrze bo ma mi to ktoś zakładać to wiem po co będę porzebny Turzola zwerbowałeś bo mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Orientujecie się ile powinienem dowalić ciśnienia do opon? Jadę 1500km we cztery osoby z bagażami. Felgi 18"/8" a opony 225/40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Orientujecie się ile powinienem dowalić ciśnienia do opon? Jadę 1500km we cztery osoby z bagażami. Felgi 18"/8" a opony 225/40.2,4-2,5 będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Orientujecie się ile powinienem dowalić ciśnienia do opon? Jadę 1500km we cztery osoby z bagażami. Felgi 18"/8" a opony 225/40.2,4-2,5 będzie git Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 to dobrze bo ma mi to ktoś zakładać to wiem po co będę porzebnyTurzola zwerbowałeś bo mnie nie będzie moja starą nie podaję do dzioba byle komu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) aloha Edytowane 13 Września 2014 przez tomcrack27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 cze Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 eloszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Wujek kiedy masz wolną sobotę? Podjechałbym żebyś mi ten samopoziom sprawdził czemu nie bangla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek882 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Panowie zna ktoś może jakiegoś mechanika z woj łódzkiego który ogarnie mi drgania silnika prawdopodobnie spowodowane złą synchronizacją rozrządu ? z tego co czytałem to do każdego powinno sie indywidualnie podchodzić. Jeśli ktoś zna to proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi