Wandej Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Jaki kolor masz?Ja po białym HTC zostałem przy tym kolorze
Gość cwiara Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Kupiłem sobie sgs5:decayed: Tylko nie wieszaj sie razem z nim
serfin Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 mialem sgs3 i sprzedalem rok temu i mysle co by wziac by byc zadowolonym, mysle o wyborze pomiedzy sgs5 i LG G3 oraz sony Z3 hm...
matibati2 Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Srajfon i tak bije konkurencje na glowe
RicS3 Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Srajfon i tak bije konkurencje na glowe hahahaha:D bo już ma zakrzywionego a konkurencja jeszcze nie
nitroo Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 http://otomoto.pl/audi-a4-a4-b6-1-9-tdi-130-km-s-line-gwint-led-C35004672.html ja pjerdole Już któryś raz widzę takie listwy na tylnym zderzaku - co to? Na przednim też widziałem kilka razy
Gość cwiara Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 iphone to iphone O to to Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wandej Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 iphone to iphone O to to Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chyba trzeba być niewidomym żeby kupic iphona 500zł droższego a technicznie słabszego od S5
mech15 Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 iphone to iphone O to to Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chyba trzeba być niewidomym żeby kupic iphona 500zł droższego a technicznie słabszego od S5 ajfon ma po prostu najlepsze wsparcie dla niepełnosprawnych
serfin Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Oj sa maniaki ograniczen narzucanych przez producenta i sa tacy co chca miec wszystko w swoim fonie pod kontrola tj sami decydowac co chca w nim robic
turzol Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 http://otomoto.pl/audi-a4-a4-b6-1-9-tdi-130-km-s-line-gwint-led-C35004672.html ja pjerdole Już któryś raz widzę takie listwy na tylnym zderzaku - co to? Na przednim też widziałem kilka razy Takie listwy można było zamówić do auta - dodatkowe zabezpieczenie przed obcierkami.
Wandej Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Pamięć absolutna Artur w iphonie masz coś na podobe jak w s5 że jak kierujesz wzrok gdzieś indziej to przerywa film? Jestem zaskoczony ile tutaj rzeczy robi się intuicyjnie
Gość cwiara Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Pamięć absolutna Artur w iphonie masz coś na podobe jak w s5 że jak kierujesz wzrok gdzieś indziej to przerywa film? Jestem zaskoczony ile tutaj rzeczy robi się intuicyjnie To tylko dobre do pożerania baterii. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wandej Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Pamięć absolutna Artur w iphonie masz coś na podobe jak w s5 że jak kierujesz wzrok gdzieś indziej to przerywa film? Jestem zaskoczony ile tutaj rzeczy robi się intuicyjnie To tylko dobre do pożerania baterii. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Masz szczęście że jesteś modem bo już byś wiązkę dostał
Rekomendowane odpowiedzi