POWER-KRIS Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 W życiu. Nie grzeje mnie coś gdzie smd niewymienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 nie dopatrzyłem fot że są jak te z pakietu tylko ledowe. moje teraz też są ledowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 to też racja, dla tego tylko 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dam 15zł za niego niech ma na zakup S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 No dziś mały modzik z tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Nówki zaciski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 No dziś mały modzik z tylu Małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Rychu masz fajne wozidło bys tez załozył swój wątek w moja a4 a nie tu spamy walił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Mam nadzieje stać sie członkiem Division w niedalekiej przyszłości narazie mało modów ale niedługo fmic i hybrydka i w końcu mine 200 kucyków to zgłoszę kandydature . Narazie tylko 190 . http://a4-klub.pl/index.php?/topic/276348-[ALL-B6]-audiczka-po-roku- Taka moja padlinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Rychu masz fajne wozidło bys tez załozył swój wątek w moja a4 a nie tu spamy walił Daj ty spokój nie mam czasu na zakładanie watku No dziś mały modzik z tylu Małe Ty to zawsze musisz dowalicNówki zaciski?Gdzie tan nowe wypiaskowane i pomalowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 No dziś mały modzik z tylu dobra robota też mnie to czeka na wiosnę, przód i tył. Gdzie malowałeś, jaki koszt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 No dziś mały modzik z tylu dobra robota też mnie to czeka na wiosnę, przód i tył. Gdzie malowałeś, jaki koszt? Sam malowalem koszt tylko taki ze musiałem kupić i zawieść do piaskowaniaNo lakier dobrać z dokładki zderzaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 No dziś mały modzik z tylu Małe Ty to zawsze musisz dowalic A jak ale i tak o niebo lepsze od serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 podniosłem dzisiaj gwint o 3 cm w góre ( wiadomo idzie zima) i komfort prawie jak na serii jazda na takiej glebie zaowocowała starciem opon od srodka, miejscami widać juz białe wlókna. na chwile obecna mam niecałe 62 cm do nadkola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Posprzątałem trochę w moim temacie . Nada się do Division ? . Bo po co mailami komuś głowę zawracać jak nie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/276348-all-b6-audiczka-po-roku/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Autko fajnie się przezenci ale chyba jeszcze długa droga przed Tobą....życzę wytrwałości memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Nom quattro wyrezać spory koszt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Posprzątałem trochę w moim temacie . Nada się do Division ? . Bo po co mailami komuś głowę zawracać jak nie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/276348-all-b6-audiczka-po-roku/ juz gdzies widzialem podobne dekory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi