Wandej Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Siema z rana:hi: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Heja, mam pytanko jaki jest nr airbaga kierownicy 3-ramiennej z B7? Czy 4-ramienna i 3-ramienna ma tez sam nr i roznia sie tylko zaslepka w sensie wydrazeniami pod rodzaj kiery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Ćwira próbowałem i też nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Pany nie mam dostępu do działu sprzedam ale mam pytanie, nie chce ktoś kupić idealnego rns-e led z polskim menu, kodem, mapami kupionego od siemian-a miesiąc temu? Za 2 tyś? Problemy finansowe mnie dopadły i nie mogę sobie pozwolić na taką burżuazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Heja, mam pytanko jaki jest nr airbaga kierownicy 3-ramiennej z B7? Czy 4-ramienna i 3-ramienna ma tez sam nr i roznia sie tylko zaslepka w sensie wydrazeniami pod rodzaj kiery? 8E0880201DE 4 ramienna 8E0880201DF 3 ramienna Edytowane 23 Listopada 2014 przez turzol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 chłopaki, taka wtyczka w lampce podsufitki, do czego powinna być podłączona? Nie mam żadnego gniazda, tylko wsadzona była w puste miejsce. To może być instalacja lampki Air Bag OFF? Czy co....? http://imgur.com/T9hC2yD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 chłopaki, taka wtyczka w lampce podsufitki, do czego powinna być podłączona? Nie mam żadnego gniazda, tylko wsadzona była w puste miejsce. To może być instalacja lampki Air Bag OFF? Czy co....? http://imgur.com/T9hC2yD najprawdopodobniej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris-krzysztof Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Który zestaw jest lepszy ? http://allegro.pl/wiha-zestaw-szczypiec-professional-electric-3-el-i4792345119.html http://allegro.pl/szczypce-tnace-kombinerki-zestaw-knipex-00-20-11-i4744936406.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Który zestaw jest lepszy ? http://allegro.pl/wiha-zestaw-szczypiec-professional-electric-3-el-i4792345119.html http://allegro.pl/szczypce-tnace-kombinerki-zestaw-knipex-00-20-11-i4744936406.html ...Pewnie ze wiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 chłopaki, taka wtyczka w lampce podsufitki, do czego powinna być podłączona? Nie mam żadnego gniazda, tylko wsadzona była w puste miejsce. To może być instalacja lampki Air Bag OFF? Czy co....? http://imgur.com/T9hC2yD najprawdopodobniej tak. Czyli jest szansa, że instalacja jest. Wystarczy kupić odpowiednią lampke, włącznik/wyłącznik? W schowku też mam jakaś wtyczkę luzem, ale sie nie zagłębiałem w to..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Grzechu fajne te bonusy od firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Grzechu fajne te bonusy od firmy Fajne, fajne tylko że ja nie wiem do czego sa Jak dziś zobaczyłem tę wtyczkę, to pomyślałem że może do lusterka foto, więc zaraz banan na ryju. Ale szybko ochłonąłem, jak zobaczyłem inna budowę wtyczki. No ale jeśli to pod wyłącznik airbaga, to też super. Często małego wożę z przodu, więc się przyda No chyba, że to jeszcze co innego, ale chyba nie ma innej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Często małego wożę z przodu, więc się przyda ale tylko, jak fotelik tyłem zamontowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 pany rozklamociłem zmieniare na tajle. chce ktoś coś? panel 85zł z kw, mechanizm 170zł z kw zaraz na allegro wjeżdżają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) no to zima. ledwo weszło pod 320 mm MAGIA , to są 16' z b5 ? tak 16 z B5, et45 i pasują bez dystansu, fakt wygladają jak ... ( każdy sobie dopowie) ale to tylko zima, w zimie to moze 2 tys km zrobie Edytowane 23 Listopada 2014 przez MAGIC87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jak to jest z tym błędem 01562 - tylne prawe drzwi 61-00 won't de-safe? Osłonka na kablach była poprzecierana : Zastosowałem, ale błąd dalej wyskakuje... Co tam jeszcze może być??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jak to jest z tym błędem 01562 - tylne prawe drzwi 61-00 won't de-safe? Osłonka na kablach była poprzecierana : Zastosowałem, ale błąd dalej wyskakuje... Co tam jeszcze może być??? masz zamek zjebany, u mnie to samo jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 I przez to podświetlenie nóg jak i drzwi się nie świeci przy otwarciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi