Bielun22 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Pany demontowal ktos spojler z klapy sedan? Dlaczego pytasz ... ja demontował Kawalek na srodku mam odklejony i chce to w koncu naprawic. Jak sie zabrac do odklejania??Próbowalem mocno szarpac,ale nie chce drgnac nawet. Panie nic tam nie szarp bo połamiesz.... tak czy siak musisz go całego zdjąć... suszarka i podgrzewaj jednocześnie lekko ciąg do góry z jednej strony... ja 2 razy odklejałem ale trzeciego razu nie przewiduje
Bieniek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nie ma śrub. Sent from my iPhone using Tapatalk
Bielun22 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 a śrub tam nie ma czasem oprócz taśmy? jak by sruby były to chyba raczej srodkiem by się nie odkleił
kaju Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 a śrub tam nie ma czasem oprócz taśmy? jak by sruby były to chyba raczej srodkiem by się nie odkleił spoko, gdzieś coś kojarzyłem, że jakaś lotka jest na śruby, ale może za dużą dawke przyjąłem
Bielun22 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 a śrub tam nie ma czasem oprócz taśmy? jak by sruby były to chyba raczej srodkiem by się nie odkleił spoko, gdzieś coś kojarzyłem, że jakaś lotka jest na śruby, ale może za dużą dawke przyjąłem odrobisz w kukurydzy
Bieniek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 A bez suszarki da rade, bo prądu nie mam w hali. Sent from my iPhone using Tapatalk
Bielun22 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Da ...ale musisz jeszcze wolniej ciągnąć do góry...
Bieniek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Masakra. Tak wlasnie robiłem i ani drgnie. A pozniej co? Taśma czy klej?? Sent from my iPhone using Tapatalk
tomcrack27 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Masakra. Tak wlasnie robiłem i ani drgnie. A pozniej co? Taśma czy klej?? Sent from my iPhone using Tapatalk ja bym proponowal klej do szyb
greg2505 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 możesz spróbować odciąć cienką żyłką wędkarską, z lakierem nic się nie powinno stać
jozek726 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Bieniek weź sobie żyłkę podłóż pod lotkę i przeciągnij , pójdzie bez problemu. Tylko ubierz sobie grube rękawiczki żeby palców sobie nie poprzecinać możesz spróbować odciąć cienką żyłką wędkarską, z lakierem nic się nie powinno stać tak samo myślimy
hiszpan123 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Panowie ile jest warta kiera a4 b7 s-line z mf w bardzo dobrym stanie?
jozek726 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 poduszki na allegro w okolicy 400-500 , kierownice po 200-300
r102 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Czym różni się kiera 3-ramienna z b7 s-line a nie s-line? Tylko znaczkiem?
Bieniek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Bieniek weź sobie żyłkę podłóż pod lotkę i przeciągnij , pójdzie bez problemu. Tylko ubierz sobie grube rękawiczki żeby palców sobie nie poprzecinać możesz spróbować odciąć cienką żyłką wędkarską, z lakierem nic się nie powinno stać tak samo myślimy To jutro działam. Może połączenie kleju i taśmy, aby równo złapało. Jak dam sam klej to czymś trzeba chyba docisnąć?
kkam Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Bieniek weź sobie żyłkę podłóż pod lotkę i przeciągnij , pójdzie bez problemu. Tylko ubierz sobie grube rękawiczki żeby palców sobie nie poprzecinać możesz spróbować odciąć cienką żyłką wędkarską, z lakierem nic się nie powinno stać tak samo myślimy To jutro działam. Może połączenie kleju i taśmy, aby równo złapało. Jak dam sam klej to czymś trzeba chyba docisnąć? Bieniek jeżeli masz ori lotke s-line, to od środka są 2 śruby. Ostatnio jak kupowałem do siebie klapę z lotką to w ten sposób sprawdzałem czy jest ori. Lotka jest przyklejona na taśmie i przykręcona 2 śrubami
Bieniek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Mam msdesign. Nie ma zadnych srub od srodka.
Bielun22 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 uzyj taśmy tylko dobrej a nie jakiegoś kibla a na środku klej do szyb.. żeby dobrze przyłapało to po brzegach i na srodku tasma przylepna papierowa i zostaw az wyschnie klej
tomcrack27 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 ja swoja z b7 kleilem tylko na klej do szyb i przylapalem tasma papierowa i trzyma do dzis jak uj
Rekomendowane odpowiedzi