Gość cwiara Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jak Ty to sam wypijesz On tego nie wypije to po prostu w niego wsiąknie Cwiara jest jak żaba chłonie przez skore:decayed:Tapnięte z SGS5 Nie o mnie tu mowa cycu tylko o panu gąbce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jak Ty to sam wypijesz On tego nie wypije to po prostu w niego wsiąknie Cwiara jest jak żaba chłonie przez skore:decayed:Tapnięte z SGS5 Nie o mnie tu mowa cycu tylko o panu gąbce Ty to wogole jestes inna bajka. Na twoj widok przemytnicy zabarykadowali sie na mecie i krzyczeli ze zamkniete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuditu Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Przypon wolframowy,odcinałem kiedyś brewki od lamp bo były przyklejone nie wiadomo na co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jak Ty to sam wypijesz On tego nie wypije to po prostu w niego wsiąknie Cwiara jest jak żaba chłonie przez skore:decayed:Tapnięte z SGS5 Nie o mnie tu mowa cycu tylko o panu gąbce Podobna macie fizjologie podejrzewam Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Niech będzie pochwa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Niech będzie pochwa.... Ilony [emoji12] ktora to? Znam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jak drogowe po drugim razie przełączania dopiero się włączą - wajcha do wymiany się szykuje? Po jednym przelaczeniu tylko mrygną, czasami załapie. Wysłane z mojego LG-D802 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jaki przychodzą gumy do mocowania górnej osłony silnika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha1236 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jak drogowe po drugim razie przełączania dopiero się włączą - wajcha do wymiany się szykuje? Po jednym przelaczeniu tylko mrygną, czasami załapie. Wysłane z mojego LG-D802 miałem to samo, wymieniłem manetkę po miesiącu znów to samo , wystarczy rozebrać i wyczyścić styki i wszystko hula jak nowe ( chyba ze sa uszkodzone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 wymieniłem manetkę w takim wypadku muszę mojej powiedzieć, że kierownicę trzeba wymienić - B7 multi S-line planuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Witam . Panowie kierownica o nr . 8E0124A z jakiego audi jest? Ma troche inne mocowanie klaksonu . I co te znaczki oznaczają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) panowie czy używał ktoś z Was spraya do przyciemniania szyb? możecie coś polecić? Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Rabbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Żebyś zamontował fajere na prostych kołach Sent from my Iphone 6 Dzięki . Pozostaje tylko pytanie odnośnie tego mocowania płytki klaxonu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Witam . Panowie kierownica o nr . 8E0124A z jakiego audi jest? Ma troche inne mocowanie klaksonu . I co te znaczki oznaczają Chyba niepełny nr podałeś, zresztą 8E0 to A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 wymieniłem manetkę w takim wypadku muszę mojej powiedzieć, że kierownicę trzeba wymienić - B7 multi S-line planuję b8 multi sline!! - z chrom multifunkcją ładniejsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 wymieniłem manetkę w takim wypadku muszę mojej powiedzieć, że kierownicę trzeba wymienić - B7 multi S-line planuję b8 multi sline!! - z chrom multifunkcją ładniejsza... Ładniejsza to jest od TT sline... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) wymieniłem manetkę w takim wypadku muszę mojej powiedzieć, że kierownicę trzeba wymienić - B7 multi S-line planuję b8 multi sline!! - z chrom multifunkcją ładniejsza... Ładniejsza to jest od TT sline... ale nie każdy jest taki burżuj jak Ty żeby wyebać na kierownik 2k Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Bielun22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 wymieniłem manetkę w takim wypadku muszę mojej powiedzieć, że kierownicę trzeba wymienić - B7 multi S-line planuję b8 multi sline!! - z chrom multifunkcją ładniejsza... Ładniejsza to jest od TT sline... ale nie każdy jest taki burżuj jak Ty żeby wyebać na kierownik 2k nie kazdy tez wyebal 2 kafle za taka kiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi