creamono Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Nie jestem członkiem B6Division ale chłopaki na innych działach polecali Was jeśli chodzi o wiedzę dopieszczania B6 :-) Miałbym parę pytań bo od niedawna przesiadłem się z Accordki na B6, no i jeśli chodzi o ilość części i modów to łeb pęka... 1. Przymierzam się do kupna felg na lato, czy to jest oryginalna felga? http://olx.pl/oferta/felgi-aluminiowe-audi-rs6-rs4-18-opony-235-40-r18-CID5-ID6LMMT.html#8e246eb7a3 Myslałem też o takich, te są na bank oryginalne bo z nowego A3, ale to ET mnie troche niepokoi: http://allegro.pl/audi-a3-felgi-18-opony-letnie-felgi-kola-lato-8v-i4855523921.html Nie chce felg wystających na zewnątrz, przy 18 calach jakie najlepiej ET żeby nie wychodziło poza obrys błotnika, może być lekko skukane? 2. W accordzie miałem gwint ISC, czy w B6 da się osiągnąć ładny efekt wrzucając tylko inne springi? polecicie coś od siebie? Dziękuję za wyrozumiałość i każdą odpowiedź. Ciągle czytam ten wątek, dużo tych stron :-)
greg2505 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Te 1 to wzór rs4 ,ale chyba ori szły tylko 19,et29 z przodu nie wiem czy nie będzie wystawać,te 2 pierwszy raz widzę ale na pewno potrzebne dystanse ,bo za głęboko się schowają,wg mnie najlepsze et to 32-35 tył,35-40 przód Edytowane 9 Grudnia 2014 przez greg2505
creamono Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dzięki, nie chciałbym właśnie żeby odstawały. Co do felg RS4 to też wyczytałem, że ORI były 19 cali, nigdzie właśnie nie doszukałem sie 18.. Podejrzewam, że może jakaś podróba?
Bieniek Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Tu są magnesy. No teraz i tak d*pa :/ Jaką żyłką to ściągaliście. Każda jaką mam urywa się. Moze da sie to naprawic? bieniek zylka plecionka powinna dac rade bo jest bardzo mocna nie idzie... rwie sie plecionka
tomcrack27 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Tu są magnesy. No teraz i tak d*pa :/ Jaką żyłką to ściągaliście. Każda jaką mam urywa się. Moze da sie to naprawic? bieniek zylka plecionka powinna dac rade bo jest bardzo mocna nie idzie... rwie sie plecionka kuzwa a czym to bylo przyklejone?
Bieniek Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Podjade jutro do szybiarzy po kawałek ich żyłki. Grzanie tu coś da, bo nie wiem czy demontować klape i do domu targać?
Bielun22 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Podjade jutro do szybiarzy po kawałek ich żyłki. Kur.. nie wierze ze plecionka się rwie a tym co szybiarze robią to na bank porysujesz klape.... idz do wędkarskiego sklepu i poproś o kawałek grubej plecionki ze 2 metry - nie zyłki...
kaju Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Podjade jutro do szybiarzy po kawałek ich żyłki. Grzanie tu coś da, bo nie wiem czy demontować klape i do domu targać? Da. Grzać, grzać i jeszcze raz grzać. Opalarka i jedziesz. godzina grzania na całej powierzchni, grube rękawice, żeby łap nie poparzyć i pomału odrywaj. Jeśli to klej do szyb, to nagrzany musi puścić. Spodziewaj się, że jak gdzieś nie dogrzejesz, to z lakierem razem pójdzie.
Bielun22 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 No mam plecionke hymmm.... ten co Ci to przykleił powinien siedzieć..ale jednego możesz być pewny nie odpadła by Ci w czasie jazdy :grin:
antonio Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 sklep muzyczny i struna od gitary podobno wali wszystkie żyłki, plecionki etc na łeb
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Wladi juz mam zapas na sylwestra http://postimg.org/image/a56y29wg7/
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jak Ty to sam wypijesz no nie mow ze nie pomozesz, przeciez licze na Ciebie
TyBucu Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jak Ty to sam wypijesz On tego nie wypije to po prostu w niego wsiąknie
Wandej Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jak Ty to sam wypijesz On tego nie wypije to po prostu w niego wsiąknie Cwiara jest jak żaba chłonie przez skore:decayed:Tapnięte z SGS5
Rekomendowane odpowiedzi