Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

:polew:

przy okazji jak tam odstresowywacz? :naughty:

Ja tylko do pakowania używam :kox:
:kox: moja do mnie mówi "ej kaju Ty w grudniu łącznie 19km tego pchnąłeś" :polew:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Panowie czy radio Audi Concert II występowało w wersji kolorystycznej czarnej i grafitowej? Klient miał kupić ode mnie radio i zaczął wypytywać jakiego dokładnie jest koloru bo chce żeby mu pasowało do reszty. Powiedziałem mu, że czarny, stwierdził, że się zastanowi i poszuka informacji na ten temat bo szare też występowało. Pierwszy raz spotkałem się aby Concert II występował w dwóch wersjach kolorystycznych, byłem pewien że jest tylko czarne, ale najwyraźniej za krótko żyję :mysli: Chyba że dobrze uważam?

Może ktoś szuka podrezanej A3? Jak tak to odsyłam: click :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Na Orange są grupony na allegro.ja kupiłem rabat na 30% na cały okres umowy i za 89 zł zrobiło się 61 i s4 za 1 zł.

szukałem dziś Marcin i chyba tego już nie ma na alledrogo albo ja źle szukałem? :/

Ja w marcu biore za 1zł s5 :decayed: Kolejnego już :decayed:

Andrzeju to odkupie taki od Ciebie za 5zł i bede happy like a hipo :)

Chce dziewczyne namówić na Alphe ale jej się nie podoba :facepalm: A dla mnie jest mało męski :decayed:

nie bierz tego modelu, ludzie piszą nie pochlebne opinie o tej Alphie, oczywiscie wykonczenie ładniejsze niz w S5, bo juz nie takie plastikowe i troche aluminium jest obecne w tej Alphie..... jednak Alpha m.in. posiada rzekomo słabą baterię i cos tam jeszcze ogolnie bylem nią zainteresowany początkowo ale odpuściłem sobie po wpisach w necie

Orientuje się ktoś w lokatach bankowych? Gdzie warto coś takiego założyć, w jakim banku?

U mnie :wink:
W Twojej kieszeni?

Panowie i panie, czy nie wala się komuś po domu kilka śrub od mocowania wału i półośki ?

Mocowanie półośki przód : potrzebuję 6 śrub oraz 3 blaszki:

a7UW2nJ.jpg

Mocowanie wału: potrzebuję 7 śrub i 3 blaszki:

nylDbF6.jpg

Orientuje się ktoś w lokatach bankowych? Gdzie warto coś takiego założyć, w jakim banku?

A nie lepiej otworzyć sobie konto oszczędnościowe w większości wypadkow masz kasę i wyciągasz kiedy chcesz, a na lokacie zamrożone wszystko ba dany okres. A oprocentowanie teraz podobne.

A jeszcze lepiej inwestować i pomnażać :hi:

A nie lepiej otworzyć sobie konto oszczędnościowe w większości wypadkow masz kasę i wyciągasz kiedy chcesz, a na lokacie zamrożone wszystko ba dany okres. A oprocentowanie teraz podobne.

A jeszcze lepiej inwestować i pomnażać :hi:

w mbanku 36zł za wydanie karty do tego konta oszczędnościowego

Daniel jak może być gorsza bateria jak w s5 jak mi trzyma maks 2 dni w s5:decayed:

Tapnięte z SGS5

Daniel jak może być gorsza bateria jak w s5 jak mi trzyma maks 2 dni w s5:decayed:

Tapnięte z SGS5

Chyba w trybie czarno-białym ;P

Panowie czy radio Audi Concert II występowało w wersji kolorystycznej czarnej i grafitowej? Klient miał kupić ode mnie radio i zaczął wypytywać jakiego dokładnie jest koloru bo chce żeby mu pasowało do reszty. Powiedziałem mu, że czarny, stwierdził, że się zastanowi i poszuka informacji na ten temat bo szare też występowało. Pierwszy raz spotkałem się aby Concert II występował w dwóch wersjach kolorystycznych, byłem pewien że jest tylko czarne, ale najwyraźniej za krótko żyję :mysli: Chyba że dobrze uważam?

Może ktoś szuka podrezanej A3? Jak tak to odsyłam: click :facepalm: :facepalm: :facepalm:

To chyba kwestia polepszonej struktury w b7 . Ja mam concerta 2 i odróżnia się troche od tapicery . Właśnje taki jakby grafitowy troche jest ;) .