kaju Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 przy okazji jak tam odstresowywacz? Ja tylko do pakowania używam moja do mnie mówi "ej kaju Ty w grudniu łącznie 19km tego pchnąłeś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Nie ma ktoś z Was na handel zderzaka na przód ms design? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Był ostatnio nowy ori z kratkami za bezcen na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 pany jaki klucz potrzebuje do odekrecania foteli w b6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Pany co myslicie na temat S4 z 2003r 4.2 V8 na gazie za 6,5k eur http://cars.donedeal.ie/cars-for-sale/audi-s4-4-2-new-nct-lpg-converted/7958825 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 pany jaki klucz potrzebuje do odekrecania foteli w b6 ? Spline m10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Panowie czy radio Audi Concert II występowało w wersji kolorystycznej czarnej i grafitowej? Klient miał kupić ode mnie radio i zaczął wypytywać jakiego dokładnie jest koloru bo chce żeby mu pasowało do reszty. Powiedziałem mu, że czarny, stwierdził, że się zastanowi i poszuka informacji na ten temat bo szare też występowało. Pierwszy raz spotkałem się aby Concert II występował w dwóch wersjach kolorystycznych, byłem pewien że jest tylko czarne, ale najwyraźniej za krótko żyję Chyba że dobrze uważam? Może ktoś szuka podrezanej A3? Jak tak to odsyłam: click :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Na Orange są grupony na allegro.ja kupiłem rabat na 30% na cały okres umowy i za 89 zł zrobiło się 61 i s4 za 1 zł. szukałem dziś Marcin i chyba tego już nie ma na alledrogo albo ja źle szukałem? :/ Ja w marcu biore za 1zł s5 Kolejnego już Andrzeju to odkupie taki od Ciebie za 5zł i bede happy like a hipo Chce dziewczyne namówić na Alphe ale jej się nie podoba A dla mnie jest mało męski nie bierz tego modelu, ludzie piszą nie pochlebne opinie o tej Alphie, oczywiscie wykonczenie ładniejsze niz w S5, bo juz nie takie plastikowe i troche aluminium jest obecne w tej Alphie..... jednak Alpha m.in. posiada rzekomo słabą baterię i cos tam jeszcze ogolnie bylem nią zainteresowany początkowo ale odpuściłem sobie po wpisach w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Orientuje się ktoś w lokatach bankowych? Gdzie warto coś takiego założyć, w jakim banku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Orientuje się ktoś w lokatach bankowych? Gdzie warto coś takiego założyć, w jakim banku?U mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Orientuje się ktoś w lokatach bankowych? Gdzie warto coś takiego założyć, w jakim banku?U mnie W Twojej kieszeni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Panowie i panie, czy nie wala się komuś po domu kilka śrub od mocowania wału i półośki ? Mocowanie półośki przód : potrzebuję 6 śrub oraz 3 blaszki: Mocowanie wału: potrzebuję 7 śrub i 3 blaszki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Orientuje się ktoś w lokatach bankowych? Gdzie warto coś takiego założyć, w jakim banku? A nie lepiej otworzyć sobie konto oszczędnościowe w większości wypadkow masz kasę i wyciągasz kiedy chcesz, a na lokacie zamrożone wszystko ba dany okres. A oprocentowanie teraz podobne. A jeszcze lepiej inwestować i pomnażać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Orientuje się ktoś w lokatach bankowych? Gdzie warto coś takiego założyć, w jakim banku?A nie lepiej otworzyć sobie konto oszczędnościowe w większości wypadkow masz kasę i wyciągasz kiedy chcesz, a na lokacie zamrożone wszystko ba dany okres. A oprocentowanie teraz podobne. A jeszcze lepiej inwestować i pomnażać w mbanku 36zł za wydanie karty do tego konta oszczędnościowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Daniel jak może być gorsza bateria jak w s5 jak mi trzyma maks 2 dni w s5:decayed: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Daniel jak może być gorsza bateria jak w s5 jak mi trzyma maks 2 dni w s5:decayed: Tapnięte z SGS5 Chyba w trybie czarno-białym ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboform550 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 A jeszcze lepiej inwestować i pomnażać Najlepiej w alkohol...40% gwarantowane i często się zwraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A jeszcze lepiej inwestować i pomnażać Najlepiej w alkohol...40% gwarantowane i często się zwraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Panowie czy radio Audi Concert II występowało w wersji kolorystycznej czarnej i grafitowej? Klient miał kupić ode mnie radio i zaczął wypytywać jakiego dokładnie jest koloru bo chce żeby mu pasowało do reszty. Powiedziałem mu, że czarny, stwierdził, że się zastanowi i poszuka informacji na ten temat bo szare też występowało. Pierwszy raz spotkałem się aby Concert II występował w dwóch wersjach kolorystycznych, byłem pewien że jest tylko czarne, ale najwyraźniej za krótko żyję Chyba że dobrze uważam? Może ktoś szuka podrezanej A3? Jak tak to odsyłam: click :facepalm: To chyba kwestia polepszonej struktury w b7 . Ja mam concerta 2 i odróżnia się troche od tapicery . Właśnje taki jakby grafitowy troche jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi