Patryś Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Hahaha ty to jesteś prze uj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 To u mnie odpada dwumas, jest taka sytuacja że gdy samochód jest zimy(najbardziej jak jest na minusie temperatura) lekko buja budą i słychać jakieś takie jak by cykanie powietrza , jak auto się nagrzeje jest ok i też nie robi tego zawsze, strasznie mnie to wkurza i nie wiem co jest, jakieś pomysły ? to cykanie mam wrażenie jak by było z prawej strony samochodu a to nie czasem, masz ten problem, co jest mega wątek z dudnieniem filtra i ludzie wałki wymieniają http://a4-klub.pl/index.php?/topic/186316-dziwne-odbijanie-w-filtrze-powietrza-19-tdi-avb-avf-awx-bke/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 To u mnie odpada dwumas, jest taka sytuacja że gdy samochód jest zimy(najbardziej jak jest na minusie temperatura) lekko buja budą i słychać jakieś takie jak by cykanie powietrza , jak auto się nagrzeje jest ok i też nie robi tego zawsze, strasznie mnie to wkurza i nie wiem co jest, jakieś pomysły ? to cykanie mam wrażenie jak by było z prawej strony samochodu a to nie czasem, masz ten problem, co jest mega wątek z dudnieniem filtra i ludzie wałki wymieniają http://a4-klub.pl/index.php?/topic/186316-dziwne-odbijanie-w-filtrze-powietrza-19-tdi-avb-avf-awx-bke/ nie wiem czy u cwiary tego nie było, objawy kojarzę mniej więcej te same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dzieciaczki moje kto regeneruje przyciski na FORUM ? Dajcie namiary na kogos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Wladi w uj rzeczy Ale zalanie filtra chyba się nic nie ma do tego. Pewnie gdzieś wiązkę zalało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dzieciaczki moje kto regeneruje przyciski na FORUM ? Dajcie namiary na kogos pewien czas się tym BizoOn zajmował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dzieciaczki moje kto regeneruje przyciski na FORUM ? Dajcie namiary na kogos pewien czas się tym BizoOn zajmował. Nie polecam! W warsztacie był jakiś gość: radek, czy coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam . Pany za czarny sufit komplet , z pakietem światło 800 to standardowa cena ? Mam praktycznie pod domem do kupienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dzieciaczki moje kto regeneruje przyciski na FORUM ? Dajcie namiary na kogos pewien czas się tym BizoOn zajmował. Nie polecam! W warsztacie był jakiś gość: radek, czy coś w tym stylu. Juz szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) jak to dobrze że jest weekend Edytowane 10 Stycznia 2015 przez dzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 kolega wjechał w zayebistą kałużę tak że mu zalało auto i zgasło jak potem zajrzał do filtra powietrza to woda z niego ciekła, auta nie można odpalić co tam mogło yebnąć możliwe że woda do silnika się dostała ,znajomy miał taki przypadek w bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam . Pany za czarny sufit komplet , z pakietem światło 800 to standardowa cena ? Mam praktycznie pod domem do kupienia . Stóffkje bym dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Witam . Pany za czarny sufit komplet , z pakietem światło 800 to standardowa cena ? Mam praktycznie pod domem do kupienia .Stóffkje bym dał Za sto już bym dawno brał Czyli nie warto za tą cene? Edytowane 10 Stycznia 2015 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 To u mnie odpada dwumas, jest taka sytuacja że gdy samochód jest zimy(najbardziej jak jest na minusie temperatura) lekko buja budą i słychać jakieś takie jak by cykanie powietrza , jak auto się nagrzeje jest ok i też nie robi tego zawsze, strasznie mnie to wkurza i nie wiem co jest, jakieś pomysły ? to cykanie mam wrażenie jak by było z prawej strony samochodu a to nie czasem, masz ten problem, co jest mega wątek z dudnieniem filtra i ludzie wałki wymieniają http://a4-klub.pl/index.php?/topic/186316-dziwne-odbijanie-w-filtrze-powietrza-19-tdi-avb-avf-awx-bke/ Moje wałki są ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Kierwa kupiłem popiołkę 2din i nie pasuje na otwory śrub i jakby jest za głęboka bo odstaje. Są jakieś różne rodzaje ich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 co do ceny podsufitki zwłaszcza do Avanta to za tą cene d*py nie urywa, mozna spokojnie taniej dorwac kompletną w cenie szejjjset. ale jak masz tą podsufitkę pod nosem i odpada transport i kw to mozna pomyslec, bo wysylka podsufitki to moze byc ryzykowna operacja :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi