kaju Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Miałem a4B6 sedan w 2.5tdi w osce i obecnie ta sama buda w 1.8T oska i przy jeździe po mieście od świateł do świateł to jest różnica na korzyść 2.5tedei ale dźwięk traktora zrazić mnie na tyle, że wróciłem do benzyny [emoji14] wysłane z Galaktycznej S5 wiesz co teraz to mam na Ciebie. 2,5 dźwięk traktora? a jaki dźwięk się wydobywa z 1,9? tosz V6 to muzyka Wandej - a Ty wymieniasz u siebie olej?Tak. A Twój silnik kręci się do 7k obrotów? Nie ma takiej potrzeby - 2.5k wystarczy aby swobodnie Twoje objechac i to na lawecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Sorry Kaju "no offense" może mój poprzedni 2.5 tdi z realnym przebiegiem 355tys km miał coś nie tak pod pokrywami zaworow. Inna sprawa, ze jestem oswojony z praca silników tdi ale juz opartych na CR. A dźwięk V6 Lubie ale już z benzyniakow. A najlepiej do V8 ale Bozia nie obdarowana mnie wujkiem co by szejkiem był lub przynajmniej prezesem Orlenu [emoji14] wysłane z Galaktycznej S5 Silnik to był AYM 150km tak na marginesie wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 To ten sam silnik co u mnie siedzi bez spiny, luzuj galoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Kaju - ale w Twoim V6 w tdi to nie muzyka tylko zgrzyt wycierajacych sie walkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Kaju - ale w Twoim V6 w tdi to nie muzyka tylko zgrzyt wycierajacych sie walkow Zacząłeś gadać do rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Kaju - ale w Twoim V6 w tdi to nie muzyka tylko zgrzyt wycierajacych sie walkow łosz i Ty brutusie przeciwko mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Byla fajna S4 z 2003 za 6.5k i sie zastanawialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 6,5 k euro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Wandej - a Ty wymieniasz u siebie olej?On caly czas dolewa , wiec wiecznie swierzutki :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Wandej - a Ty wymieniasz u siebie olej?On caly czas dolewa , wiec wiecznie swierzutki :-P W gips się pchasz:decayed:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Poczochrasz mnie pod gipsem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 i nie tylko pod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Chłopaki co to za akty.? Potrzeba załatwić prawdziwe dziewczonki? Hyhyhy wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Kaju - ale w Twoim V6 w tdi to nie muzyka tylko zgrzyt wycierajacych sie walkow Pacz go jak się pcha do gipsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Chłopaki co to za akty.? Potrzeba załatwić prawdziwe dziewczonki? Hyhyhy wysłane z Galaktycznej S5 To zwykłe gieje są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 kurde po co mi ten tempomat było kupować jak i tak nie bede korzystał z niego hm....? a no dlatego, że Siemian sprzedawał idealna oslone kolumny kier właśnie pod tempomat. Jaki tego sens był a no taki aby dziury nie było Ps. Kto dokładał tempa podpowie czy dużo pier dzielenia się z vagowaniem jest w tej materii? Wystarczy pełna wersja vag 3.11? wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 kurde po co mi ten tempomat było kupować jak i tak nie bede korzystał z niego hm....? a no dlatego, że Siemian sprzedawał idealna oslone kolumny kier właśnie pod tempomat. Jaki tego sens był a no taki aby dziury nie było Ps. Kto dokładał tempa podpowie czy dużo pier dzielenia się z vagowaniem jest w tej materii? Wystarczy pełna wersja vag 3.11? wysłane z Galaktycznej S5 nie ma pierdzielenia wszystko latwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 A no to cool. Tomek dzięki za mic. , dotarł jakoś w zeszłym tygodniu. Jak zbiorem w sobie chęci i znajde wolny czas to może bluetooth podłącze. wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 A no to cool. Tomek dzięki za mic. , dotarł jakoś w zeszłym tygodniu. Jak zbiorem w sobie chęci i znajde wolny czas to może bluetooth podłącze. wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) pytanko do tych co maja webasto lub ogarniaja temat wyrezal ktos z was moze taka opcje ze przy wlaczaniu zdalnie pieca mignely np raz kierunki lub cos w ten desen ? Edytowane 19 Stycznia 2015 przez andr3i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi