grzes283 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Na wesoło......jest moc Ale już niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Wstyd się przyznać ale mam podobnie tylko, że u mnie Concert tak leży ale to tylko chwilowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 no ja już godziny odliczam, chyba że z montażem mi nie pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 To co wziąłeś Grzesiek zwykły czy lodzik ledzik. ? [emoji14] wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Na wesoło......jest moc Ale już niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 pytanko do tych co maja webasto lub ogarniaja temat wyrezal ktos z was moze taka opcje ze przy wlaczaniu zdalnie pieca mignely np raz kierunki lub cos w ten desen ? ciekawa sprawa Na wesoło......jest moc Ale już niedługo LED ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Powiedzcie mi, czy klimatronik ma jakieś kodowania? U was też przy wyższej predkości (powyżej 120-140km/h) wieje po prostu słabiej z nawiewu mimo, że jest ustawione np. 4 kreski? Mając te 4 kreski i stojąc dmucha dobrze, ale gdy jadę te 140 i mam 4 kreski to słabo dmucha po prostu. Da się to jakoś wyregulować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 LED ? tak mnie jakoś wzięło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 LED ? tak mnie jakoś wzięło: Teledyski disco polo najlepiej ogląda się bez głosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 LED ? tak mnie jakoś wzięło: Teledyski disco polo najlepiej ogląda się bez głosu odstaw to synek i chwal się kiedy u Ciebie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Powiedzcie mi, czy klimatronik ma jakieś kodowania? U was też przy wyższej predkości (powyżej 120-140km/h) wieje po prostu słabiej z nawiewu mimo, że jest ustawione np. 4 kreski? Mając te 4 kreski i stojąc dmucha dobrze, ale gdy jadę te 140 i mam 4 kreski to słabo dmucha po prostu. Da się to jakoś wyregulować? Mam tak samo i ponoć to normalne ale nigdzie nie znalazłem dokładnej odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 LED ? tak mnie jakoś wzięło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 LED ? tak mnie jakoś wzięło: Teledyski disco polo najlepiej ogląda się bez głosu odstaw to synek i chwal się kiedy u Ciebie: Kolumbijskie niewolnice już żują liście koki na imprezę żeby zdążyć do sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 jozek, c**ja tam z czornuchami, ostatnio Marcelek ma napał na to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Wie co dobre Chce ktoś daszek czarny z homelinkem za 60$ ? Edytowane 19 Stycznia 2015 przez jozek726 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ryje taka sytuacja. B6 nie moje otwierasz drzwi lampa się zapała i za moment gaśnie. Otwieram drzwi to samo. Pacjent anglik:decayed: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ryje taka sytuacja. B6 nie moje otwierasz drzwi lampa się zapała i za moment gaśnie. Otwieram drzwi to samo. Pacjent anglik:decayed: Tapnięte z SGS5 jedno jest pewne. NASI TAM BYLI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Domin ale lampki w drzwiach się zapalają Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Domin ale lampki w drzwiach się zapalają Tapnięte z SGS5 rób co mówie , potem mozna podmienic lampke Radzisz jak zrobie master Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Domin ale lampki w drzwiach się zapalają Tapnięte z SGS5 rób co mówie , potem mozna podmienic lampke Radzisz jak zrobie master odstaw to, poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi