Nosfer Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Tak myslalem ze Nosfer to jakis wykształciuch Pały.. pamiętaj o mnie Zawsze Na dniach dam Ci jakiś znak, bo chcemy się dowiedzieć czy nie da się czegoś wytarmosić.. - Póki co, "wielkiej fety" nic nie było
Nosb Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 Panowie a ja mam tak : w b6 chyba nie mialem ori xenonu ( nie mam samopoziomu ani spryskow ) . Wiec byly zwykle halo przed tymi ksenonami. Ale teraz chce zalozyc bixenony z b7 ( nie tyle chce co musze juz ). Jak to ugrysc ? Ile wychodza kostki z pinami w aso ?
Młody_drog Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Kufatec robi takie adaptery: http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p469_c45_Xenon-HID-Headlights-Adapter-Audi-A4-B6-with-A4-B7-Headlight.html
Młody_drog Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Nie znaju Ze mnie rezacz słaby. Nosb orientujesz się tez dobrze w elektryce? Bo rezam tylne szyby w prądzie i strasznie mi to mozolnie idzie. Piny w słupku B są takie: 1 Nieb żółt 2 Czerw ziel 3 żółt 4 czarn żółt 5 biał żółt 6 ziel fiolet 7 brąz 8 ziel żółt 9 Nieb szar 10 nieb ziel 11 x 12 brąz ziel 13-20 X A w kostce z wiązki: 1 Brąz 2 czerw żółt 3 czerw żółt 4 czerw biały 5 ziel pomarańcz 6 pomarańcz brąz 7 x 8 x 9 x 10 x 11 czerw czarny 12 brąz żółt 13-20 X Pewnie trzeba poprzekładać piny, masz elsę żeby zobaczyć jak to idzie? Czy wrzucić Ci screena? Heeeelpp!
wrclaguna Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 mlody_drog napisz do kolegi virus01 to ci pomoze
Młody_drog Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Już powoli dochodzę do tego sam. Powiedzcie mi jeszcze, da się w aso kupić pin z kabelkiem o danym kolorze? Bo pamiętam, jak ostatnio kupowałem to dawali mi tylko z żółtym. ew kupić żółty i potem złączyć go z pożądanym kolorem?
Nosfer Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Już powoli dochodzę do tego sam. Powiedzcie mi jeszcze, da się w aso kupić pin z kabelkiem o danym kolorze? Bo pamiętam, jak ostatnio kupowałem to dawali mi tylko z żółtym. ew kupić żółty i potem złączyć go z pożądanym kolorem? Nie wiem czy kolory sprzedają, ale bez problemu je połączysz.. Lutowanko :naughty:[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 09:18_________________________________________________ Ile wychodza kostki z pinami w aso ? Kostka - nie pamiętam ok 15zł ? Piny - po 1zł ? k**wa nie pamiętam
Iverson Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 ...ale macie tu nudno :thumbdown: :tongue4:
Geronimo25 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 No to chłopaki wymienili się zdaniami :decayed:
Nosb Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Opublikowano 26 Listopada 2010 Watek jest od pierdzielenia glupot , gadania o niczym i zapytan o problemy bez szukania Generalnie o wszystkim i o niczym Musze sie zmobilizowac i zrobic lekki porzadek z pierwszym postem To jak z tym bixem ? Anyone ? Moze nr kostki i pinow ? Zamowie sE nowe i poprzerabiam. Ale zastanawia mnie temat : w b6 mialem normalne mijania , postoje i dlugie... W b7 mam dzienne + bix ... JAk to ma dzialac ? NA ori module elektryki czy cos trzeba przerabiac ? mlody ja to z elektryki umiem to co przerabialem osobiscie a inne tematy to licho
Geronimo25 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Wiem że to temat do pitolenia glupot tylko tak napisałem a swoją drogą wymieniał ktoś w avancie głośnik z bagażnika na coś mocniejszego i żeby zostawić pod fabrycznym wzmakiem ??
Młody_drog Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 A ori modul elektryki B6 przeciez nie obsluguje dziennych, chyba, ze zrobisz cos jak inny klubowicz, czyli dorobisz sobie modul
Bieniek Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Chyba wystraczny przelozyc MCE z B7 i powinno swiecic.Oczywiscie zaprogramowac jeszcze.
Nosb Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Opublikowano 26 Listopada 2010 Rozwiazanie ma byc tanie i skuteczne wiec przychylam sie jak juz do dolozenia sterowania dziennymi Bo MCE troche szarpnie a ja lubie isc po kosztach
wrclaguna Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Chyba wystraczny przelozyc MCE z B7 i powinno swiecic.Oczywiscie zaprogramowac jeszcze. Modul MCE B6 a MCE B7 roznia sie pinami i nikt jeszcze nie robil takiego swapa
Geronimo25 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Czy orientuje się ktoś czy dużo roboty i kasy potrzeba na dołożenie tempomatu?? Ktoś może robił taki myk chętnie się dowiem bo brakuje mi tego u mnie
David Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Czy orientuje się ktoś czy dużo roboty i kasy potrzeba na dołożenie tempomatu?? Ktoś może robił taki myk chętnie się dowiem bo brakuje mi tego u mnie to zalezy czy masz modul ktory obsuguje tempomat,jezeli masz to tylko manetka ok50-70zl i obudowa z dziura na tempomat(mozesz sam wyciac) do tego programowanie samemu lub elektryk
Rekomendowane odpowiedzi