matibati2 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Siemanko Jak tam niedzielne reznako ? Ja korzystając z wiosny za oknem w końcu normalnie umyłem i ogarnąłem autko, teraz aż chce się jeździć Ja dzisiaj odpoczywam po wczorajszym całodniowym rezanku Melduje sie w czwartek we Wrocku Panie:wink: Edytowane 22 Lutego 2015 przez matibati2
jozek726 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Siemanko Jak tam niedzielne reznako ? Ja korzystając z wiosny za oknem w końcu normalnie umyłem i ogarnąłem autko, teraz aż chce się jeździć Niedzielna praca w gówno się obraca Dlatego nic nie robie w sumie i tak głowa mi pęka
chopin Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Siemanko Jak tam niedzielne reznako ? Ja korzystając z wiosny za oknem w końcu normalnie umyłem i ogarnąłem autko, teraz aż chce się jeździć Ja dzisiaj odpoczywam po wczorajszym całodniowym rezanku Melduje sie w czwartek we Wrocku Panie:wink: No to pięknie idziemy do spiża
Wandej Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Siemanko Jak tam niedzielne reznako ? Ja korzystając z wiosny za oknem w końcu normalnie umyłem i ogarnąłem autko, teraz aż chce się jeździć Niedzielna praca w gówno się obraca To prawda. Dlatego zawsze leze skacowany:decayed: Artur tak myślałem ze jakimś chudym golebiem pusciles:decayed: Tapnięte z SGS5
matibati2 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Siemanko Jak tam niedzielne reznako ? Ja korzystając z wiosny za oknem w końcu normalnie umyłem i ogarnąłem autko, teraz aż chce się jeździć Ja dzisiaj odpoczywam po wczorajszym całodniowym rezanku Melduje sie w czwartek we Wrocku Panie:wink: No to pięknie idziemy do spiża Bedziesz chcial w poatek wpasc na meczyk?
chopin Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Siemanko Jak tam niedzielne reznako ? Ja korzystając z wiosny za oknem w końcu normalnie umyłem i ogarnąłem autko, teraz aż chce się jeździć Ja dzisiaj odpoczywam po wczorajszym całodniowym rezanku Melduje sie w czwartek we Wrocku Panie:wink: No to pięknie idziemy do spiża Bedziesz chcial w poatek wpasc na meczyk? Jak po 18 to pewnie
matibati2 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Siemanko Jak tam niedzielne reznako ? Ja korzystając z wiosny za oknem w końcu normalnie umyłem i ogarnąłem autko, teraz aż chce się jeździć Ja dzisiaj odpoczywam po wczorajszym całodniowym rezanku Melduje sie w czwartek we Wrocku Panie:wink:No to pięknie idziemy do spiża Bedziesz chcial w poatek wpasc na meczyk?Jak po 18 to pewnie Chyba o 18 gramy, na orbicie. Sam bys byl czy z towarzyszka ?
kkrawat Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Siema. Ori lotka na klape do avanta montowana jest na klej czy jakis inny sposob??
jozek726 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 http://wroclow.pl/na-dzielni-zuroo/ fajny projekt
kkrawat Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 No tez sie zdziwilem ale kumpel mi pokazywal lotke przez skype i ma jakies sruby od spodu...
pajda Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 czy tłumik z 2,5 sedan podejdzie do avanta ?
andr3i Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Pany kto u nas mial ori rs4 z b5 do b6 bo nie pamietam?
Wandej Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 czy tłumik z 2,5 sedan podejdzie do avanta ?Tak. q i fwd tylko inneTapnięte z SGS5
jedrekx Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 jeszcze zima przyjdzie bez obaw u mnie to nie jest tak źle.. w A5 zmienię po Bukowinie, ale w A4 już mogę.. a jak spadnie śnieg to będzie stało w garażu
jozek726 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 W a4 w cale bym nie zakładał zimowek
cocoo24 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Panowie, to zwykły czy s? http://allegro.pl/audi-s4-malysz-zderzak-belka-i5112218695.html
Rekomendowane odpowiedzi