rav85 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Panowie rozkoduje mi ktoś VIN a8 ? i poda ew przebieg? WAUZZZ4E75N005114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Panowie, to zwykły czy s? http://allegro.pl/audi-s4-malysz-zderzak-belka-i5112218695.html s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Siema. Panowie mogę wymienić turbo z K03 na k03s bez żadnych korekt (autko po wirusie) ? Ziomek wisi mi przysługę a turbo się kurzy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 W a4 w cale bym nie zakładał zimowek założyli mi w DE na trasę do Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Siema. Panowie mogę wymienić turbo z K03 na k03s bez żadnych korekt (autko po wirusie) ? Ziomek wisi mi przysługę a turbo się kurzy . Włożyć i jechać na korektę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) No korekta właśnie trochę później bo kilometry musze jechać . Postaram się nie deptać poprostu . Edytowane 23 Lutego 2015 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Pany jak zdemontować mieszek i ramkę z gałki zmiany biegów oraz popielniczke trzeba coś więcej demontaż czy tylko się to jakoś wyciąga naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Pany jak zdemontować mieszek i ramkę z gałki zmiany biegów oraz popielniczke trzeba coś więcej demontaż czy tylko się to jakoś wyciąga naciepane z GT-I9195 O właśnie dobre pytanie bo chce też zdemontować. Ramkę to się szarpieTapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 No kurde nie wiem a nie chce mi się rozbierać czegoś więcej. Bo chce okleic wiec musze zdemontować. naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udała30 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 No kurde nie wiem a nie chce mi się rozbierać czegoś więcej. Bo chce okleic wiec musze zdemontować. andr3i w dziale Warsztat bardzo ładnie to przedstawił naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Pany http://s8.postimg.org/o8ez5269d/1_13.jpg strzałka zielona - SZARPIEMY DO GÓRY ;D strzałka niebiesko zółta - SZARPIEMY DO GÓRY ( JEZELI RADIO 1 DIN ) 2X zółty punkt srubka 8mm czerwony prostokąt - OPASKA BADZ PRZEKRECANY KLIPS ZALEZY OD pOSIADANEJ GAŁKI GAŁKI http://postimg.org/image/o8ez5269d/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 No kurde nie wiem a nie chce mi się rozbierać czegoś więcej. Bo chce okleic wiec musze zdemontować. andr3i w dziale Warsztat bardzo ładnie to przedstawił naciepane z GT-I9195 zderzak poskładałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 SHIT XD http://s21.postimg.org/gvi6sljx3/1_13.jpg kaju ? WIĄZKI do: PDC, samopoziomu, fotochrom/clh, panel menu, dekory LED - możliwy montaż, PW robisz gotowe zestawy do dekorów led ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udała30 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 No kurde nie wiem a nie chce mi się rozbierać czegoś więcej. Bo chce okleic wiec musze zdemontować. andr3i w dziale Warsztat bardzo ładnie to przedstawił naciepane z GT-I9195 zderzak poskładałeś? Zderzak siedzi, wydech kupiony - jutro małe spa dostanie, osłona na 99% załatwiona wiec za trochę d*pa na tip top zaprawke na przednim zdesiu kiedy mi zrobisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 robisz gotowe zestawy do dekorów led ? na gotowo to ja Ci mogę u mnie na miejscu to podłączyć zaprawke na przednim zdesiu kiedy mi zrobisz? nie gadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Pany jak zdemontować mieszek i ramkę z gałki zmiany biegów oraz popielniczke trzeba coś więcej demontaż czy tylko się to jakoś wyciąga naciepane z GT-I9195 O właśnie dobre pytanie bo chce też zdemontować. Ramkę to się szarpieTapnięte z SGS5 mieszek też , gałke , trza od spodu zdemontować opaske zaciskową i gała zejdzie , popiołka jeśli 2din to trza klimatronik wyciągać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Już ogarniete teraz tylko okleic i składać naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udała30 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 robisz gotowe zestawy do dekorów led ?na gotowo to ja Ci mogę u mnie na miejscu to podłączyć zaprawke na przednim zdesiu kiedy mi zrobisz? nie gadaj Przed następnym naszym rezaniem musisz ogarnąć swoją świątynie bo później takie kwiatki wychodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Już jest ogarnięta... dawaj na PW... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 http://allegro.pl/audi-s4-4-2-v8-bbk-bose-navi-milltek-doinwestowany-i5121721490.html gościu sprzedaje przecież nie dawno kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi