miki18m Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tak wszystko splywa super woda nie stoi. Zastanawia mnie uszczelka szyby przód jest to możliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 U Tescia kiedys jak mial nie drozne splywy, to tam sie tyle uzbieralo wody, ze az wkoncu na zakrecie wlalo mu sie do srodka wlasnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki18m Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Bylem zobaczyc teraz dokladnie woda leci po zgrzewie spawie po stronie kierowcy nie wiem jak to rozwiazac teraz silikonowac z gory czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Panowie macie jakieś propozycje gdzie umieścic manometry? jak narazie myśle ciągle o popielniczce w środkowym tunelu tylko jeszcze nie wiem czy zmieszczą mi się trzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Panowie potrzebuje poduche do kierownicy z B7 3 ramiennej z wiązka pod multi. Ma ktoś może coś takiego? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Panowie macie jakieś propozycje gdzie umieścic manometry? jak narazie myśle ciągle o popielniczce w środkowym tunelu tylko jeszcze nie wiem czy zmieszczą mi się trzy Ja mam na słupku. Ale jakbym miał drugi raz montować to chyba zrobiłbym tak jak FLY, na środku deski przed głośnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ale jemu chodzilo o zegary od powietrza, a nie od doladowaniuf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Panowie macie jakieś propozycje gdzie umieścic manometry? jak narazie myśle ciągle o popielniczce w środkowym tunelu tylko jeszcze nie wiem czy zmieszczą mi się trzy Ja mam na słupku. Ale jakbym miał drugi raz montować to chyba zrobiłbym tak jak FLY, na środku deski przed głośnikiem. To załóż te na desce a ja wezmę obudowę na słupek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dokładnie chodzi mi o zegary z Aira jak pisze Mateusz, jutro przymierze czy wejdą 3 w miejsce popielniczki a jak nie myślimy dalej gdzie by je upchac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 W podlokietnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Też o tym początkowo pomyślałem ale nie będzie to wygodne chcąc sobie ustawic podczas jazdy wyskośc albo coś, najlepiej tak żeby były w miare widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ja mam tak: Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ja mam tak: Sent from my iPhone using Tapatalk za***ista kiera [emoji7] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ja mam tak: Sent from my iPhone using Tapatalk czemu dioda auto nieoświetlona? sygnał nie pociągnięty? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 A ja wiem. Auto było fabrycznie. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Kto jeszcze nie kliknął a może - zapraszam do pomocy! http://a4-klub.pl/index.php?/topic/340524-pomozcie-wygrac-turnus-rehabilitacyjny-dla-niepelnosprawnego-bartoszka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Panowie potrzebuje poduche do kierownicy z B7 3 ramiennej z wiązka pod multi. Ma ktoś może coś takiego? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Okablowanie mam jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Pany jak po czasie włącza się trybe econ i nie chce sie wyłączyć to brak czynnika w klimie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Albo czujnik ciśnienia Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 MI właśnie padł, z tego co szukałem 200PLN wołają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi