iszek Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Jakich kluczy uzywacie do odkrecania pokrywy filtra oleju w 1.9 TDI. Podajcie jakies aukcje przykladowe. Edytowane 6 Grudnia 2015 przez iszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 http://allegro.pl/klucz-do-filtrow-oleju-mann-knecht-14-kat-hazet-i5542296549.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iszek Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 A czy jest jakis tanszy odpowiednik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 http://allegro.pl/klucz-do-filtra-oleju-vw-mercedes-bmw-74mm-14-i5822327299.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iszek Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 No juz cos lepiej, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 http://allegro.pl/401752-vorel-klucz-do-filtra-oleju-szczeki-vorel-i5819816743.htmltaki kupiłem w praktiker ,tyle że za 10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) A czy jest jakis tanszy odpowiednik?Ja mam taki i jest okhttp://allegro.pl/showitem/description/5006882140.html Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Grudnia 2015 przez mlodziak22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Koledzy ktoś podpowie po co są w bagażniku takie 2 uchwyty ??? naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Pakiet zakupy. Powinien być pasek do tego... Zobacz u mnie w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Pakiet zakupy. Powinien być pasek do tego... Zobacz u mnie w temacieOki dzieki za odp pasek mam wszystko mam ale czyba coś złamane bo nie jestem w stanie tego tam wpiąć naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Pakiet zakupy. Powinien być pasek do tego... Zobacz u mnie w temacieOki dzieki za odp pasek mam wszystko mam ale czyba coś złamane bo nie jestem w stanie tego tam wpiąćnaciepane z GT-I9195 Na koncu taśmy powinien byc cycek to wpięcia w te otwory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_poznan Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Nie potrzebuje ktoś zimówek 15 cali na ori feldze alu z B6 ? opony Bridge LM32 195/65/15 Edytowane 7 Grudnia 2015 przez Bart_poznan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas231 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Siema, złamał mi się zawias schowka prawy, można go wymienić, kupić? Na allegro nie widzę żadnej ofert, może ktoś z forum ma na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Siema, złamał mi się zawias schowka prawy, można go wymienić, kupić? Na allegro nie widzę żadnej ofert, może ktoś z forum ma na sprzedaż? Zawias schowka nie jest częścią wymienną, zostaje ci reanimacja schowka lub kupno nowego Ewentualnie pisz do kolegi http://a4-klub.pl/index.php?/user/259-azik/ on ma patent na naprawę zawiasów,robi profil robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Pakiet zakupy. Powinien być pasek do tego... Zobacz u mnie w temacieOki dzieki za odp pasek mam wszystko mam ale czyba coś złamane bo nie jestem w stanie tego tam wpiąćnaciepane z GT-I9195 Na koncu taśmy powinien byc cycek to wpięcia w te otwory a idzie kupić sam ten pasek nowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Siema, złamał mi się zawias schowka prawy, można go wymienić, kupić? Na allegro nie widzę żadnej ofert, może ktoś z forum ma na sprzedaż?Skleisz tym klejem, jest niesamowicie mocny Kosztuje ok 35 zł w Gordonie. Nadmiar możesz spilowac i prysnac plastidipem. Tylko dobrze przymierz, przy próbie złamania pęknie w innym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Lepiej jakiś klej Loctite. http://www.loctite-instantadhesives.com/?FOLDERID=32286 Edytowane 7 Grudnia 2015 przez POWER-KRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ten co napisałem spisuje się 2.5 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Może,ale Loctite to taki Mercedes wśród kleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Siema, taka sprawa. Chciałbym okleić dekory folią najbardziej zbliżoną do black piano. Teraz moje pytankl. Macie coś godnego polecenia? Ile muszę kupić tej folii zeby starczyło? Dekory drzwi, deski,ramka biegów i popielniczki. Czy może lepiej lakierować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi