Maciek02 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Siemanko chlopaki, bylem pare dni temu u Kaja... na małym reżanku okazalo się, że tylny czujnik pod samopoziomowanie lamp, który założyłem, był walnięty. Pytanko mam czy miałby 9ktoś z Was taki czujnik sprawny oczywiście. Szukam też zbiornika pod spryski lamp. Najlepiej caly ten duży z małym bo miałem tylko ten mały i okazało się, że do mojego nie da się go przyczepić. Mała fotka z reżanka Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
RicS3 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Siemanko chlopaki, bylem pare dni temu u Kaja... na małym reżanku okazalo się, że tylny czujnik pod samopoziomowanie lamp, który założyłem, był walnięty. Pytanko mam czy miałby 9ktoś z Was taki czujnik sprawny oczywiście. Szukam też zbiornika pod spryski lamp. Najlepiej caly ten duży z małym bo miałem tylko ten mały i okazało się, że do mojego nie da się go przyczepić. Mała fotka z reżanka Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka A co tam rezaliście ciekawego?
Maciek02 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ogolnie miało być BOSE, fotochrom wew i zewn, PDC przód tyl i samopoziom. Przy robocie wyszlo jeszcze to i tamto dalismy rade w jeden dzień i kawałek nocy. Kobita mn8e do domu nie chciała wpuścić jak wróciłem. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
TOM3K Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Kobita mn8e do domu nie chciała wpuścić jak wróciłem. Takie są rezania u Kaja Znam to... Edytowane 8 Stycznia 2016 przez TOM3K
Maciek02 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Jeszcze nigdy nie jechalem w takim strachu do domu[emoji33] [emoji12]
kaju Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Kobita mn8e do domu nie chciała wpuścić jak wróciłem.Takie są rezania u Kaja Znam to... cisne lajka sto razy na pocieszenie Wam powiem: na jutro mam 2x BOSE, el szyby tył, 2x BT i dekory w LEDach...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 8 Stycznia 2016 przez kaju
Maciek02 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 No i jest pieknie... Karol w zywiole. Ale jutro masz pogode mega[emoji1] te parenascie godzin w -5 stopniach ostatnio do dzisiaj mi wychodzi[emoji14]
TOM3K Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ty mi MK koluj bo pakiet światło mi leży
kaju Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 No i jest pieknie... Karol w zywiole. Ale jutro masz pogode mega[emoji1] te parenascie godzin w -5 stopniach ostatnio do dzisiaj mi wychodzi[emoji14]na dworze było -12 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Blachu Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Kaju, przód pod wzmacniacz bose też podpinasz?
TOM3K Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 na dworze było -12 to masz garaż ogrzewany i się nie chwalisz ?
KoJ@K Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Panowie da sie jakos przerobic dekor wokol galki zmiany biegow z automatu na manuala ?? Chodzi mi o to czy da sie zalozyc galke ktora mam obecnie w manualu do ramki z automata ??
pajda Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Panowie da sie jakos przerobic dekor wokol galki zmiany biegow z automatu na manuala ?? Chodzi mi o to czy da sie zalozyc galke ktora mam obecnie w manualu do ramki z automata ??Ucho ostatnio przerabia dekor automat na manuala wiec się da cos z tym zrobić
Tomi_81 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Panowie da sie jakos przerobic dekor wokol galki zmiany biegow z automatu na manuala ?? Chodzi mi o to czy da sie zalozyc galke ktora mam obecnie w manualu do ramki z automata ?? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/279924-swap-ramki-biegow-z-automata-do-manuala/?hl=ramka
turzol Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Pany ma ktoś takie wkręty? Przykrecane sa nimi spryski lamp do zderzaka a takze halogeny. Potrzebuje 4szt
kaju Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Kaju, przód pod wzmacniacz bose też podpinasz? oczywiście Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Blachu Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Kaju, przód pod wzmacniacz bose też podpinasz? oczywiście Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wiązkę musiałbym zdobyć ori, czy sam byś zrobił jakąś customową? Zrobi się lepsza pogoda to odezwę się do Ciebie na PW w tej sprawie
kaju Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Kaju, przód pod wzmacniacz bose też podpinasz? oczywiście Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wiązkę musiałbym zdobyć ori, czy sam byś zrobił jakąś customową? Zrobi się lepsza pogoda to odezwę się do Ciebie na PW w tej sprawie robię, wiązka z wtyką 32pin dwiesta, kabel oczywiście ekranowane, a z montażem się dogadamy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rafi10612 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Panowie ma ktoś numer rurki do lodówki i zaslepek na spryski do zderzaka? Pilna sprawa Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
kaju Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Panowie ma ktoś numer rurki do lodówki i zaslepek na spryski do zderzaka? Pilna sprawa Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Lewa zaślepka: 8E0955275D Prawa zaślepka: 8E0955276D a co do klimy schowka to kopa powinieneś dostać, bo wszystko jest na forum. wężyk: 8E1816311 regulator nawiewu: 8E0820701 niezamaco
Rekomendowane odpowiedzi