Opublikowano 6 Stycznia 201610 l Pytanko mam czy listwa blenda od podświetlania tablicy będzie pasować z avanta do sedana b6 ?, może ma ktoś nr tej listwy ? bo moje lampki umarły i nie da się jednej odkręcić. kilka razy już to pisałem, avant, sedan i cabrio są takie same Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Sedan ma zamek, avant nie ma. avant też ma
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l temat piór do wycieraczek bierz Valeo (3 zimę u mnie, bosche piszczały jak szalone), sprawdź czy ten model dokładnie http://allegro.pl/wycieraczki-valeo-audi-a4-a6-seat-exeo-550-550-i5899439823.html
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l biggman - dzieki. Pytanko mam czy listwa blenda od podświetlania tablicy będzie pasować z avanta do sedana b6 ?, może ma ktoś nr tej listwy ? bo moje lampki umarły i nie da się jednej odkręcić. Rozwierc srubke delikatnie, albo wyjmij cala blende i sprobuj od drugiej strony jakos. Już próbowałem nawiercić tą małą śrubkę i wykręcać ją wykrętakiem i nic cały czas się obrabia, z kolei blendy całej też nie mogę wyjąc ponieważ jakaś fajtłapa w serwisie dokręciła ramkę od tablicy za mocno lub śruba się zapiekła z jednej strony i także nie idzie jej odkręcić a tym samym zdjąć ramki i wyciągnąć blendy, która bez zdjęcia ramki od tablicy nie wyjdzie i trochę w kropce jestem przysłowiowej czarnej d... myślałem aby spróbować urwać nitonakrętkę, w którą wkręca się wkręta od ramki tablicy ale ta pogoda teraz nie sprzyja takiej robocie i jeżdżę z wyciągniętą tapicerką z klapy. jest jeszcze jeden sposób rozwiercić tą małą śrubkę tak aby łepek odpadł ale nie wiem czy wykręcę jej pozostałość w jakiś sposób a jeżeli nie to jak zamontować nową lampkę Rozwierć sam łebek śrubki i wyciągnij sobie wtedy lampkę a ponownie zamontuj na kropelkę bądź dobrą taśmę dwustronną. U mnie ktoś tak kiedyś zrobił tylko że przykleił na silikon, jak przerabiałem lampki na LED to oderwałem silikon i przykleiłem na klej na gorąco, nic nie widać a trzyma się jak należy i w razie "Wu" można w miarę łatwo je zdemontować .
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l Pytanko mam czy listwa blenda od podświetlania tablicy będzie pasować z avanta do sedana b6 ?, może ma ktoś nr tej listwy ? bo moje lampki umarły i nie da się jednej odkręcić. kilka razy już to pisałem, avant, sedan i cabrio są takie same Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Sedan ma zamek, avant nie ma.a to już była konfiguracja, miałemavanta z zamkiem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l Dokładnie jak biggman mówi , mam nawet maty do swoich slinów ale nie mam kiedy ich wymienić ...
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l \jest jeszcze jeden sposób rozwiercić tą małą śrubkę tak aby łepek odpadł ale nie wiem czy wykręcę jej pozostałość w jakiś sposób a jeżeli nie to jak zamontować nową lampkę Ja tak właśnie zrobiłem, ze rozwierciłem cały łepek. Ale niestety sam gwint był tak zardzewiały i zapieczony że ukręcił się przy próbie wykręcenia kombinerkami. Chcąc nie chcąc zrobiłem nowy otwór 5mm obok oryginalnego i tak samo w plastiku "lampki" natomiast oryginalny otwór zalałem klejem na ciepło żeby nie dostawała się wilgoć. Wiem że trochę to druciarstwo ale nic lepszego narazie nie udało się ogarnąć. Edytowane 6 Stycznia 201610 l przez Jarek_
Opublikowano 6 Stycznia 201610 l Panowie jaki jest najprostszy sposób podpięcia el. lędzwi, żeby działały w samochodzie, w którym wcześniej były zwykłe naleśniki bez żadnej el. regulacji ?.?
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l Wszystko masz w dziale wnętrze montaż foteli, trzeba doprowadzić "+" po fotel i masę ale ta pewnie jest od poduszek poszukaj wszystko jest opisane ładnie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/28002-wymiana-foteli-a4-b6-b7-elektryka-ledzwie-air-bag-od-a-do-z/ Edytowane 7 Stycznia 201610 l przez Talib13
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l Panowie malował ktoś plastidip-em furę? Zastanawiam się nad zmianą koloru. daj sobie spokoj
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l Panowie malował ktoś plastidip-em furę? Zastanawiam się nad zmianą koloru. daj sobie spokoj Porozmawiaj z Emilem -> http://a4-klub.pl/index.php?/user/64651-emay/Jak pięknie wygladała jego żółta A6 i jak zrobił z niej kameleona za pomocą karchera
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l Panowie złamała mi się rurka od spryskiwaczy pomiędzy maską a budą. Jak to się wymienia i jaki ma nr w etce? Narazie wsadze termoskurcza zobaczę czy zahula Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l Panowie, ktoś miał styczność z tematem strokera z 1.8 na 2.0 ? Edytowane 7 Stycznia 201610 l przez kupczak90
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l świeci econ , wymieniony czujnik ciśnienia klimatyzacji 8e0 959 126 c i dalej to samo jakieś pomysły ??
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l kupczak wejdz w spoty lodzkie tam marcin mial 1.8T zrobione na 2.0T wiec moze z nim pogadasz
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l świeci econ , wymieniony czujnik ciśnienia klimatyzacji 8e0 959 126 c i dalej to samo jakieś pomysły ?? odczytaj błędy w sterowniku klimy
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l Panowie, każdy włącznik auto z b7 będzie działał w b6? tak tylko trzeba piny przełożyć pozycje ,mijania wszystko jest w dziale mce
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l Panowie mam szybkie pytanko bo siedzę w aucie. W lusterku fotochrom w kostce 6 pinowej 6ty pin łączy się z 1 pinem lampki podsufitki, co powinno być na 1 pinie w lampce?,co daje podłączenie tego pinu i jaki tam idzie sygnał?
Opublikowano 7 Stycznia 201610 l Panowie mam szybkie pytanko bo siedzę w aucie. W lusterku fotochrom w kostce 6 pinowej 6ty pin łączy się z 1 pinem lampki podsufitki, co powinno być na 1 pinie w lampce?,co daje podłączenie tego pinu i jaki tam idzie sygnał?rozjaśnianie lustra przy zapaleniu lampki wnętrza. możesz też to dać do MCE pin 19 wtyczki szarej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 7 Stycznia 201610 l przez kaju