Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli masz diesla, to to ze dluzej Ci sie bedzie nagrzewal przy obecnych temperaturach jest normalne.

Nie. PB + LPG. Miałem wcześniej diesla to była masakra. Praktycznie non stop piździawa w aucie, bo głównie małe odcinki robiłem.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ad 3. Zmien na AERO . Tez mialem zwykle ,piora BOSCH a bylo to co u ciebie . Nie raz szyba byla mokra a szuraly jakby po suchej jezdzily. Na aero jest cicho

Opublikowano

Ad 3. Zmien na AERO . Tez mialem zwykle ,piora BOSCH a bylo to co u ciebie . Nie raz szyba byla mokra a szuraly jakby po suchej jezdzily. Na aero

Dzięki. Jak zima się skończy to będę szybę wymieniał, bo pęknięcie mam i się powiększa to od razu wymienię wycieraczki. Strasznie irytujący jest ten dźwięk aż nie chce się używać ich.

Opublikowano

Znam ten bol. Mi na koniec srodkiem nie zbieraly az peklo mocowanie piora

Opublikowano

Znam ten bol. Mi na koniec srodkiem nie zbieraly az peklo mocowanie piora

Najgorsze, że akurat po stronie kierowcy działa najgorszej :/ Niedawno spryskiwacz też mi po stronie kierowcy nie działał i to był hardcore :)

Opublikowano

@UP dzięki !

Temat wycieraczek zamknięty. Dam znać jak wymienię jaka różnica, a możecie z resztą pomóc ?

Opublikowano

I taśmie. Wiem bo to wyciagalem. Niestety nie ma numeru na tym a Google pokazuje coś innego

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Nie uśmiecha mi się kupować całych maskownic po 50 zł za sztukę bo potrzebuje tylko te naklejki

To sobie wydrukuj na drukarce :decayed:

Panowie czy można zmienić reakcję pdc na odległość od przeszkody? W sensie żeby zmniejszyć odległość od obiektu przy którym pojawia się ciągły dźwięk?

Jak się pobawisz oprogramowaniem w sterowniku pdc to może Ci się uda :wink:
Opublikowano

Panowie mam kilka pytań :

4. Macie jakiś pomysł na mocowanie zakupów w Avancie, bo mam dość , że siatki mi latają po całym bagażniku :/

'

Kup sobie ori siatkę na zakupy, albo rezaj cały pakiet zakupy do avanta czyt. roleta + boczki bagażnika z haczykami + siatka

Opublikowano

4. Macie jakiś pomysł na mocowanie zakupów w Avancie, bo mam dość , że siatki mi latają po całym bagażniku :/

'

Kup sobie ori siatkę na zakupy, albo rezaj cały pakiet zakupy do avanta czyt. roleta + boczki bagażnika z haczykami + siatka

Roletę mam (ostatnio dopiero wyczaiłem, że jest też taka mała , która przedziela strefę ładunkową od pasażerskiej) , a te boczki to o co chodzi dokładnie ?

Opublikowano

Chłopaki szybkie pytanko, czy mapka w RNSie zwykłym i ledowym się czymś różni? Nagrałem sobie mapkę na 2016r i starą mapke 2015 oddałem koledze który ma rnsa zwykłego,u mnie ta mapka działała cały rok bez problemu a u niego nie chce nawet wyczytać, pada mu laser czy jaki pierun?

Opublikowano

'

Roletę mam (ostatnio dopiero wyczaiłem, że jest też taka mała , która przedziela strefę ładunkową od pasażerskiej) , a te boczki to o co chodzi dokładnie ?
Rolete ma każdy avant, ale były rolety pod pakiet zakupy z dodatkowymi haczykami do zawieszenia siatki. Zerknij do mojego tematu tam są zdjęcia po tym jak zamontowalem ta opcje

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

'

Rolete ma każdy avant, ale były rolety pod pakiet zakupy z dodatkowymi haczykami do zawieszenia siatki. Zerknij do mojego tematu tam są zdjęcia po tym jak zamontowalem ta opcje

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

A jak znaleźć Twój temat ? :)

Opublikowano

To byłby kocur ! Szkoda, że trzeba całą roletę wymieniać . Chociaż moja jest w bdb stanie, więc może się uda ją sprzedać. A myślicie, że da się sam zestaw haczyków kupić ?

Opublikowano

Poniżej 100zł idzie kupic, tylko ze stanem tych rolet to już różnie.

Opublikowano

Poniżej 100zł idzie kupic, tylko ze stanem tych rolet to już różnie.

Na razie jakiś kosz włożę do bagażnika by pochować w środku zakupy oraz płyny , bo komplet zawsze mam w bagażniku , a jak będzie dobra oferta na forum i luźne $$ to pomyślimy.

Opublikowano

I taśmie. Wiem bo to wyciagalem. Niestety nie ma numeru na tym a Google pokazuje coś innego

Nie uśmiecha mi się kupować całych maskownic po 50 zł za sztukę bo potrzebuje tylko te naklejki

To sobie wydrukuj na drukarce :decayed:

Panowie czy można zmienić reakcję pdc na odległość od przeszkody? W sensie żeby zmniejszyć odległość od obiektu przy którym pojawia się ciągły dźwięk?

Jak się pobawisz oprogramowaniem w sterowniku pdc to może Ci się uda :wink:
To mi wydrukuj żeby wyglądały jak Ori

Opublikowano

A co ja Święty Mikołaj :decayed:

Opublikowano (edytowane)

Panowie mam problem z jedną piosenką w RNS-E. Wrzuciłem ostatnio piosenkę na kartę pamięci - bez polskich i dziwnych znaków, krótka nazwa, szybkość transmisji bitów: 320 kb/s. RNS-E ją widzi, ale nie odczytuje :facepalm: Ściągałem już ją nawet z różnych źródeł i cały czas to samo - RNS-E ją widzi, ale podczas próby włączenia ciągle ją pomija. Ktoś coś podpowie co z tym fantem zrobić? Wszystkie piosenki mi działają, a ta nie chce :doh:

Edytowane przez kaman