Sedrak Dan Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jezeli masz diesla, to to ze dluzej Ci sie bedzie nagrzewal przy obecnych temperaturach jest normalne. Nie. PB + LPG. Miałem wcześniej diesla to była masakra. Praktycznie non stop piździawa w aucie, bo głównie małe odcinki robiłem.
rafi10612 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ad 3. Zmien na AERO . Tez mialem zwykle ,piora BOSCH a bylo to co u ciebie . Nie raz szyba byla mokra a szuraly jakby po suchej jezdzily. Na aero jest cicho
Sedrak Dan Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ad 3. Zmien na AERO . Tez mialem zwykle ,piora BOSCH a bylo to co u ciebie . Nie raz szyba byla mokra a szuraly jakby po suchej jezdzily. Na aero Dzięki. Jak zima się skończy to będę szybę wymieniał, bo pęknięcie mam i się powiększa to od razu wymienię wycieraczki. Strasznie irytujący jest ten dźwięk aż nie chce się używać ich.
rafi10612 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Znam ten bol. Mi na koniec srodkiem nie zbieraly az peklo mocowanie piora
Sedrak Dan Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Znam ten bol. Mi na koniec srodkiem nie zbieraly az peklo mocowanie piora Najgorsze, że akurat po stronie kierowcy działa najgorszej :/ Niedawno spryskiwacz też mi po stronie kierowcy nie działał i to był hardcore
pajda Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 temat piór do wycieraczek bierz Valeo (3 zimę u mnie, bosche piszczały jak szalone), sprawdź czy ten model dokładnie http://allegro.pl/wycieraczki-valeo-audi-a4-a6-seat-exeo-550-550-i5899439823.html dla przypomnienia
Sedrak Dan Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 @UP dzięki ! Temat wycieraczek zamknięty. Dam znać jak wymienię jaka różnica, a możecie z resztą pomóc ?
H4mm3R Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 I taśmie. Wiem bo to wyciagalem. Niestety nie ma numeru na tym a Google pokazuje coś innego Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Nie uśmiecha mi się kupować całych maskownic po 50 zł za sztukę bo potrzebuje tylko te naklejki Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka To sobie wydrukuj na drukarce Panowie czy można zmienić reakcję pdc na odległość od przeszkody? W sensie żeby zmniejszyć odległość od obiektu przy którym pojawia się ciągły dźwięk?Jak się pobawisz oprogramowaniem w sterowniku pdc to może Ci się uda
turzol Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Panowie mam kilka pytań : 4. Macie jakiś pomysł na mocowanie zakupów w Avancie, bo mam dość , że siatki mi latają po całym bagażniku :/ ' Kup sobie ori siatkę na zakupy, albo rezaj cały pakiet zakupy do avanta czyt. roleta + boczki bagażnika z haczykami + siatka
Sedrak Dan Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Panowie mam kilka pytań : 4. Macie jakiś pomysł na mocowanie zakupów w Avancie, bo mam dość , że siatki mi latają po całym bagażniku :/ ' Kup sobie ori siatkę na zakupy, albo rezaj cały pakiet zakupy do avanta czyt. roleta + boczki bagażnika z haczykami + siatka Roletę mam (ostatnio dopiero wyczaiłem, że jest też taka mała , która przedziela strefę ładunkową od pasażerskiej) , a te boczki to o co chodzi dokładnie ?
junior555 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Chłopaki szybkie pytanko, czy mapka w RNSie zwykłym i ledowym się czymś różni? Nagrałem sobie mapkę na 2016r i starą mapke 2015 oddałem koledze który ma rnsa zwykłego,u mnie ta mapka działała cały rok bez problemu a u niego nie chce nawet wyczytać, pada mu laser czy jaki pierun?
turzol Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Panowie mam kilka pytań : 4. Macie jakiś pomysł na mocowanie zakupów w Avancie, bo mam dość , że siatki mi latają po całym bagażniku :/ ' Kup sobie ori siatkę na zakupy, albo rezaj cały pakiet zakupy do avanta czyt. roleta + boczki bagażnika z haczykami + siatka Roletę mam (ostatnio dopiero wyczaiłem, że jest też taka mała , która przedziela strefę ładunkową od pasażerskiej) , a te boczki to o co chodzi dokładnie ?Rolete ma każdy avant, ale były rolety pod pakiet zakupy z dodatkowymi haczykami do zawieszenia siatki. Zerknij do mojego tematu tam są zdjęcia po tym jak zamontowalem ta opcjeWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Sedrak Dan Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Panowie mam kilka pytań : 4. Macie jakiś pomysł na mocowanie zakupów w Avancie, bo mam dość , że siatki mi latają po całym bagażniku :/ ' Kup sobie ori siatkę na zakupy, albo rezaj cały pakiet zakupy do avanta czyt. roleta + boczki bagażnika z haczykami + siatka Roletę mam (ostatnio dopiero wyczaiłem, że jest też taka mała , która przedziela strefę ładunkową od pasażerskiej) , a te boczki to o co chodzi dokładnie ?Rolete ma każdy avant, ale były rolety pod pakiet zakupy z dodatkowymi haczykami do zawieszenia siatki. Zerknij do mojego tematu tam są zdjęcia po tym jak zamontowalem ta opcjeWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka A jak znaleźć Twój temat ?
staniek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 O takiej rolecie mowa, przykładowa aukcja http://allegro.pl/audi-a4-b6-roleta-bagaznika-czarna-8e986355335j-i5037843613.html
Sedrak Dan Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 O takiej rolecie mowa, przykładowa aukcja http://allegro.pl/audi-a4-b6-roleta-bagaznika-czarna-8e986355335j-i5037843613.html To byłby kocur ! Szkoda, że trzeba całą roletę wymieniać . Chociaż moja jest w bdb stanie, więc może się uda ją sprzedać. A myślicie, że da się sam zestaw haczyków kupić ?
staniek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Poniżej 100zł idzie kupic, tylko ze stanem tych rolet to już różnie.
Sedrak Dan Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Poniżej 100zł idzie kupic, tylko ze stanem tych rolet to już różnie. Na razie jakiś kosz włożę do bagażnika by pochować w środku zakupy oraz płyny , bo komplet zawsze mam w bagażniku , a jak będzie dobra oferta na forum i luźne $$ to pomyślimy.
rafi10612 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 I taśmie. Wiem bo to wyciagalem. Niestety nie ma numeru na tym a Google pokazuje coś innego Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Nie uśmiecha mi się kupować całych maskownic po 50 zł za sztukę bo potrzebuje tylko te naklejki Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka To sobie wydrukuj na drukarce Panowie czy można zmienić reakcję pdc na odległość od przeszkody? W sensie żeby zmniejszyć odległość od obiektu przy którym pojawia się ciągły dźwięk?Jak się pobawisz oprogramowaniem w sterowniku pdc to może Ci się uda To mi wydrukuj żeby wyglądały jak Ori Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
kaman Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie mam problem z jedną piosenką w RNS-E. Wrzuciłem ostatnio piosenkę na kartę pamięci - bez polskich i dziwnych znaków, krótka nazwa, szybkość transmisji bitów: 320 kb/s. RNS-E ją widzi, ale nie odczytuje Ściągałem już ją nawet z różnych źródeł i cały czas to samo - RNS-E ją widzi, ale podczas próby włączenia ciągle ją pomija. Ktoś coś podpowie co z tym fantem zrobić? Wszystkie piosenki mi działają, a ta nie chce Edytowane 24 Stycznia 2016 przez kaman
Rekomendowane odpowiedzi