Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do oświetlania nóg z przodu i z tyłu są takie same żarówki jak w drzwiach?

tak, W5W

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Do oświetlania nóg z przodu i z tyłu są takie same żarówki jak w drzwiach?

tak, W5W

Dzięki :hi:

Opublikowano
Nie za ten piniondz... 19-20 mozna mu dać. Moze w srodku znajdzie sie cos z sline, ale z wierzchu to pustak..
Opublikowano
Nie za ten piniondz... 19-20 mozna mu dać. Moze w srodku znajdzie sie cos z sline, ale z wierzchu to pustak..

hmm no właśnie..

a ta ? http://olx.pl/oferta/audi-a4-quattro-s-line-1-8-turbo-163km-xenon-skora-navi-alu17-quot-serwis-CID5-IDdU967.html#9d33e5f9d1 kumplowi bardzo się podoba i chce jechać oglądać vin: wauzzz8e24a272158

Opublikowano

Nikt nie chce modułów od kkama do składanych lusterek?

Opublikowano

W końcu ponad 200 gramów na przepływce :D jakoś to nareszcie jeździ :D

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ludziska po wymianie aku MK nie widzi pilotów. W blokach pomiarowych 007 wartości 0 i się nie zmieniają. Baterie nowe, bezpiecznik nr 24 ok. Jakieś pomysły?

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Artur kluczyk na zapłon i przytrzymaj ok 5s najpierw zamknięcie, później otwarcie

Opublikowano

Artur kluczyk na zapłon i przytrzymaj ok 5s najpierw zamknięcie, później otwarcie

Dawno probowalem i bez skutku. MK nie widzi w ogóle pilotów

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

jakieś błędy

Opublikowano

jakieś błędy

Żadnych błędów nie ma. Jutro sprawdze na MK w kumpla B6 czy moje piloty są u niego widoczne. Jeśli tak to znaczy że mój MK jest zwalony.

Opublikowano

albo mk udupcone... albo przy wymianie aku wywaliło piloty z pamieci

Opublikowano

Raczej cos nie tak z MK, jesli by wywaliło z pamięci, to i tak na vagu widać, że się komunikują. Chyba, że piloty masz z b7....może ich nie widzi ;)

Opublikowano

Raczej cos nie tak z MK, jesli by wywaliło z pamięci, to i tak na vagu widać, że się komunikują. Chyba, że piloty masz z b7....może ich nie widzi ;)

Piloty są z B7 ale oba sie komunikowaly przed wymiana aku.

Opublikowano

Sorki Panowie za wcinanie się w rozmowę ale jest sprawa. turzol jesteś już w PL ?? :naughty: Miałem pisać jakoś w lutym o te wtyczki do obudowy lusterek z A6 C6 masz je jeszcze ??

Opublikowano

Baterie w pilocie ok?
Opublikowano

Baterie w pilocie ok?

Dziwna sprawa, to że się rozkodowały jest normalną sprawą po wyjęciu aku, ale dlaczego MK ich nie widzi :eusathink:

Baterie... :eusathink: tak w obu pilotach na raz...no ale trzeba wykluczyć. Najprościej Ci będzie u kogoś sprawdzić, wtedy coś już wykluczysz. A stare piloty z B6 masz? Może na nich sprawdź.