Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pajda nie ten dział

Panowie i Panie , żeby było jasne , nie są tutaj zakazane pytania techniczne po to jest ten dział i temu jest poświęcony , każdy pisząc tutaj liczy na szybką i konkretną odpowiedz i tak jest , wiadomo grubsze sprawy tak jak wcześniej ktos napisał uzyskujemy w działach technicznych , tutaj luzne rozmowy utrzymywane na pewnym poziomie jak bywało do tej pory na tym polega funkcjonowanie Divisionu i tego sie trzymajmy żeby nie było niepotrzebnych ekscesów :hi:

Opublikowano

Pany, a ze tak spytam ocb z tym divisionem? Co to daje, ze np ktos tam przynalezy itd?

Fejm plus zniżki na wódę i kokainę. O resztę gratisów pytaj Kajaka. :hi:

Opublikowano

Pajda nie ten dział

Panowie i Panie , żeby było jasne , nie są tutaj zakazane pytania techniczne po to jest ten dział i temu jest poświęcony , każdy pisząc tutaj liczy na szybką i konkretną odpowiedz i tak jest , wiadomo grubsze sprawy tak jak wcześniej ktos napisał uzyskujemy w działach technicznych , tutaj luzne rozmowy utrzymywane na pewnym poziomie jak bywało do tej pory na tym polega funkcjonowanie Divisionu i tego sie trzymajmy żeby nie było niepotrzebnych ekscesów :hi:

Tomek nie żebym się czepiał ale patrz post#74521 :grin:

Opublikowano

wiem ale zapewniam cie za jedrekx nie miał nic złego na myśli , wszystkim nam zależy żeby division dobrze funkcjonował :hi:

Opublikowano

Na rozluźnienie atmosfery,może ktoś wykorzystać :grin:

http://joemonster.org/art/9281

Opublikowano

Nie boje się :grin:

Skoro chcesz profesjonalne to ratuje cie tylko cała listwa od starszych braci :wink:

Opublikowano

Nie boje się :grin:

Skoro chcesz profesjonalne to ratuje cie tylko cała listwa od starszych braci :wink:

i tak właśnie będzie ory z q7 listwa i kamerka

a ty się szykuj na rezanie :D bo z kamerką bedzie troche zabawy :naughty:

Opublikowano

Spox

U mnie jeszcze też parę gratów leży,już jakiś czas :facepalm:

Opublikowano

a testował ktoś podobną kamerkę ? planuję wrzucić ją w lusterko zewnętrzne od spodu będzie mało widoczna a powinna ułatwić parkowanie przy krawężnikach.

http://allegro.pl/mini-kamera-cofania-przod-tyl-bez-linii-170st-fv-i5236875842.html

Opublikowano

Nie przemawia to do mnie bo na postach mi nie zależy, zresztą wiele odpowiedzi w technicznym nic nie dają a nawet potrafią w błąd wprowadzić :facepalm:

Division to było/jest grono osób co jakieś pojęcie ma i umie pomóc przy modach :wink:

Sam wolę tu zapytać czy też pomóc niż w technicznym, nie każdy ma czas wertować dziesiątki stron żeby znaleźć odpowiedz na swój problem

Ale z drugiej strony jak ktoś nie umie sobie wygooglować jaka żarówka jest w oświetleniu kabiny to też mnie wk.......,

Wiec jak już wskrzeszamy ten wątek to niech on będzie taki jak był czyli spam,alkohol,d*py i przede wszystkim pomoc bo jak ma on wyglądać na wieszaniu kapelusza to nie róbmy z nim nic.

Czy blenda rejestracji a6 c6 podejdzie do b6?

Jeśli chodzi ci o blende gdzie są światła podświetlenia tablicy to tak jest to to samo

naciepane z GT-I9195

Pajda jeśli szukasz z racji kamerki to będzie pasować
A6 q5 q7 pasuje kamera i blenda

Jeśli chodzi ci o blende gdzie są światła podświetlenia tablicy to tak jest to to samo

naciepane z GT-I9195

No właśnie o kamerkę chodzi

A kamerka z a6 a Q7 jest różnica?

naciepane z GT-I9195

Blenda od A8 też pasuje :wink: i jest o wiele tańsza, ja dawałem 120zł pod kamerke :decayed:

Opublikowano

Nie przemawia to do mnie bo na postach mi nie zależy, zresztą wiele odpowiedzi w technicznym nic nie dają a nawet potrafią w błąd wprowadzić :facepalm:

Division to było/jest grono osób co jakieś pojęcie ma i umie pomóc przy modach :wink:

Sam wolę tu zapytać czy też pomóc niż w technicznym, nie każdy ma czas wertować dziesiątki stron żeby znaleźć odpowiedz na swój problem

Ale z drugiej strony jak ktoś nie umie sobie wygooglować jaka żarówka jest w oświetleniu kabiny to też mnie wk.......,

Wiec jak już wskrzeszamy ten wątek to niech on będzie taki jak był czyli spam,alkohol,d*py i przede wszystkim pomoc bo jak ma on wyglądać na wieszaniu kapelusza to nie róbmy z nim nic.

naciepane z GT-I9195

naciepane z GT-I9195

naciepane z GT-I9195

Blenda od A8 też pasuje :wink: i jest o wiele tańsza, ja dawałem 120zł pod kamerke :decayed:
Tylko że w a8 masz jeszcze dziurę na zamek a ja w klapie nie mam zamka.
Opublikowano

To gitara, bo nie chciało by mi się klepać od początku wszystkiego :wink:

to samo miałem pisać :decayed:

Opublikowano

A widzisz, jaka Magia.....czytanie w myślach :wink: Przez efekt zimy, nawet nie chce mi się ogarnąć fotek i modów do uzupełnienia tematu......a co dopiero do B6D się pchać :grin:

Ale coraz cieplej, więc może jakoś się ogarnie pomału wszystko. :wink:

Opublikowano

naciepane z GT-I9195

naciepane z GT-I9195

naciepane z GT-I9195

Tylko że w a8 masz jeszcze dziurę na zamek a ja w klapie nie mam zamka.
A nie ma wersji bez zamka, tak jak w A4 czy A6?

Natapane z P8

Opublikowano

wiadomo grubsze sprawy tak jak wcześniej ktos napisał uzyskujemy w działach technicznych

to miałem na myśli mówiąc, sprawy techniczne. skrót myślowy ;) nic już nie mówię bo mnie znienawidzicie :decayed:

Dziękuję dobranoc.

Józek, naprawdę nie kumam po co takie teksty..

pytanie.. ogarnia ktoś tu ETKĘ?

Opublikowano

Co chcesz z etki

naciepane z GT-I9195