Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w tej online nie mogę znaleźć. a potrzebuję numeru seryjnego kierownicy 3-ramiennej, multifunkcyjnej, z łopatkami , pod active lane assist (kod wyposażenia PCD). kolor czarny, może być perforowana, może być gładka.. a najlepiej obydwa typy.. kierownica do A6 C7

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oki poszukam zobaczę co da się zrobić

naciepane z GT-I9195

Edytowane przez secio84

Opublikowano

dzięki :hi:

Opublikowano

wiadomo grubsze sprawy tak jak wcześniej ktos napisał uzyskujemy w działach technicznych

to miałem na myśli mówiąc, sprawy techniczne. skrót myślowy ;) nic już nie mówię bo mnie znienawidzicie :decayed:

Division to było/jest grono osób co jakieś pojęcie ma i umie pomóc przy modach :wink:

Dziękuję dobranoc.

Józek, naprawdę nie kumam po co takie teksty..

Wybacz ale jesteś bardzo mało kumaty w takim razie.

Opublikowano

hamuj się.

Opublikowano

Potrzebuje wiazki pod czujniki z przodu i moduł pdc przód tył. Ma ktoś?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

wiązke mam. standardowo :decayed:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Jeszcze tylko moduł:)

Opublikowano

Panowie dajcie jakiś namiar na komplet ledow w czarny sufit z podswietlanymi daszkami :)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie dajcie jakiś namiar na komplet ledow w czarny sufit z podswietlanymi daszkami :)

:grin:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Wysłałem maila do tomnika i cisza :) może już zakończył zabawę z tym ;)

Opublikowano

majsterki mam pytanie.. opłaca się kupić tę dokładkę?

http://allegro.pl/dokladka-zderzaka-ms-design-audi-a4-b6-s-line-i6030565687.html

ona podejdzie pod ori zderzak jeśli bym ją pomalował w kolor? rozumiem ze kratki od starej dokładki również by nie pasowały?

Opublikowano

podejdzie pod zderzak ,kratki są inne ,zobacz w googlach jak wygląda ,bo jak dla minie ten zestaw jest słabo spasowany

Opublikowano

wiadomo grubsze sprawy tak jak wcześniej ktos napisał uzyskujemy w działach technicznych

to miałem na myśli mówiąc, sprawy techniczne. skrót myślowy ;) nic już nie mówię bo mnie znienawidzicie :decayed:

Division to było/jest grono osób co jakieś pojęcie ma i umie pomóc przy modach :wink:

Dziękuję dobranoc.

Jozek miał pewnie na mysli ze ktoś na siłe próbuje wskrzesic atmosfere która była tu kiedyś ale obawiam sie ze :

https://www.youtube.com/watch?v=llOM-z8xPFU

:wink:

Opublikowano

Dziękuję dobranoc.

Jozek miał pewnie na mysli ze ktoś na siłe próbuje wskrzesic atmosfere która była tu kiedyś ale obawiam sie ze :

https://www.youtube.com/watch?v=llOM-z8xPFU

:wink:

Wygrał :rolleyes::drinks:

Opublikowano

Jozek miał pewnie na mysli ze ktoś na siłe próbuje wskrzesic atmosfere która była tu kiedyś

podstawowe zasady kultury chyba jednak obowiązują, prawda? a Józek się chyba zapomina z językiem. "kolega" ;)

Opublikowano

Panowie nie mam nic do was ale po co wałkować znowu tematu "a bo dawniej było tak , byli tu tacy itp" , świat sie nie zawalił , nadal są tu ludzie którzy potrafią pomóc i mają pojęcie , jak widać dalej wszystko funkcjonuje i ma się dobrze , a jeżeli ktoś uważa inaczej to już jego sprawa po co dalej to drążyć , zaraz sie zrobi niepotrzebnie takich tekstów pare stron , żeby nie było płaczu ale następne tego typu posty będą kasowane :hi:

Edytowane przez tomekhxc

Opublikowano

Panowie nie mam nic do was ale po co wałkować znowu tematu "a bo dawniej było tak , byli tu tacy itp" , świat sie nie zawalił , nadal są tu ludzie którzy potrafią pomóc i mają pojęcie , jak widać dalej wszystko funkcjonuje i ma się dobrze , a jeżeli ktoś uważa inaczej to już jego sprawa po po dalej to drążyć , zaraz sie zrobi niepotrzebnie takich tekstów pare stron , żeby nie było płaczu ale następne tego typu posty będą kasowane :hi:

+1

[emoji106]

Opublikowano

Tomuś przeciez Ty wiesz ze ja "Wam" dobrze życze :wink::rose:

Opublikowano

Jeszcze tylko moduł:)

Mysle ze mam taki modul. Przod + tyl 8 kanalowy. Musze zobaczyc i dam Ci znac.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka