Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie ~450 za całe auto :) wszystko zależy kto gdzie i czym

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co do piecowego dymienia szyb,konkret lecz każda rysa i juz lipa nie zerwiesz jak folii a drugi raz do pieca to juz ton ciemniejsza szyba,tak słyszałem.

Ja już nigdy szyb do pieca nie puszczę. Każdy odciśnięty palec widać, na zimę przód musiałem zakładać jasny bo przy wyjeździe z ciemnej ulicy refleksy takie że raz bym rowerzystę ustrzelił. Policjant mi zrobił rysę kluczykiem bo nie wierzył że nie mam folii. Nie do naprawy i kłuło w oczy. Teraz już tylko folia.

To wracając do tematu. Jak mocowane są szyby w tylnych drzwiach ? :decayed:

Opublikowano (edytowane)

Ale chyba za sam tyl w sedanie.

tak , za przód liczyli ok 100zł plus , tylko po co jak predzej czy pozniej trzeba zedrzeć
Nie koniecznie, 6lat golfem jezdzilem i bez przypalow sie obylo. :) z reszta nie po to sie ten przod sciemnia, zeby go pozniej zrywac, zabieraja dowod, zalatwiasz przeglad/lub przekladasz na chwile szyby, a pozniej jezdzisz dalej. :D przynajmniej ja bym nie zrywal, bo i tak bym pozniej okleil na nowo, wiec "ekonomiczniej" jest odebrac dowod i zrobic przeglad. ;)

Szczuraz - wrzucilem kiedys do warsztatu foto porade odnosnie wyjmowania tylnych szyb, nic trudnego. :)

Prosz:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/326624-demontaz-tapicerki-ramki-szyb-drzwi-tylnych-foto-relacja/

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano (edytowane)

Ale chyba za sam tyl w sedanie.

tak , za przód liczyli ok 100zł plus , tylko po co jak predzej czy pozniej trzeba zedrzeć

Nie koniecznie, 6lat golfem jezdzilem i bez przypalow sie obylo. :) z reszta nie po to sie ten przod sciemnia, zeby go pozniej zrywac, zabieraja dowod, zalatwiasz przeglad/lub przekladasz na chwile szyby, a pozniej jezdzisz dalej. :D przynajmniej ja bym nie zrywal, bo i tak bym pozniej okleil na nowo, wiec "ekonomiczniej" jest odebrac dowod i zrobic przeglad.

Dokładnie,b5-tka trzy lata smigałem i zero problemów a nawet jakby to mam opcję nr 1 bez przekładania szyb :P

zastanawia mnie tylko fakt czy mogą mnie zmusic do zerwania foli pod pretekstem odholowania auta bo jest niesprawne,zagraża itp itd :facepalm:

Edytowane przez rrrudy25
Opublikowano

Niestety pewnie tak, tym bardziej, ze zobaczy ze pyskujemy i nie chcemy wykonac jego polecenia, kwestia tego jaki milicjant.

Opublikowano

Ja 5 lat w Borze jeździłem i zero problemow przy kontroli. Oczywiście miałem farta. Za to za dorabiana tablicę tylną (nie ori) pod klape US dwa razy zabrali mi dowód. Gdzie w bagażniku miałem oryginalna tablice....nie trafisz za psami...

Opublikowano

zastanawia mnie tylko fakt czy mogą mnie zmusic do zerwania foli pod pretekstem odholowania auta bo jest niesprawne,zagraża itp itd
raczej nie mogą cię zmusić ,zadzwonię popołudniu do kolegi "psa" :D:wink:
Opublikowano (edytowane)

zastanawia mnie tylko fakt czy mogą mnie zmusic do zerwania foli pod pretekstem odholowania auta bo jest niesprawne,zagraża itp itd

raczej nie mogą cię zmusić ,zadzwonię popołudniu do kolegi "psa" :D:wink:

:thumbup1:

NIE MA CO PODSKAKIWAĆ,głowa w dół i oby jak najmniejszy mandat,mnie ZAWSZĘ zatrzymują za prędkość :kox: i może dla tego nigdy nie miałem problemu z szybkami :decayed:

Edytowane przez rrrudy25
Opublikowano

Ja zrywałem :) minuta roboty :) ale ten klej co został....... Ale ziomek raz dwa mi to zmył :) nie wiem czy żartował ale powiedział że szamponem dla dzieci hehehe.

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Opublikowano

To nie chcialbym widziec skory Jego dzieci, pewnie jak u krokodyluf. ;)

Opublikowano

Hahahah dobre :) po tym szamponie wszystko się zwałkowało i zeszło a jak ja próbowałem rozpuszczalnikiem to był kosmos :). Gość w tym siedzi z 10 lat wie co robi :) okleja takie fury po całości ze mi szczęka opada ;)

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Opublikowano

Panowie na szybko samochód mogą nam odhoować z powodu: ukladu kierowniczego,hamulcowego i opon. Odholowuja auto tylko i jak stwarza zagrozenie dla ruchu lądowego :wink:

Inna strona to jak będziemy cwaniakować to racja jest po stronie władzy,ale to prawo jest od zawsze :facepalm:

Opublikowano

Panowie i Panie, pytanie :D Zakupiłem Audi A4 B6 ale nie ma tempomatu, ani obsługi fis z manetki ;/

Posiadam przełączniki zespolone z byłej A4 B8 oraz taśmę z A4 B6 która obsługuje fis, tempomat oraz multi, będzie to działało jak poskładam do qupy ? :)

Opublikowano

Siema,gorączka mnie dopadła.

Co to sciemy szybek w Rybniku 2 auta robilem po 7szyb.

Przez ten czas bez kontroli i mandatu ok 8lat a folia jak nowa !

Natomiast w moim kolejnym aucie po kupnie ściemnialem w opolu i juz po miesiacu mnie drapli kazali zrywac,obeszło sie na upomnieniu (rzekomo za przednie szyby jest 5 stówek)

Nadal jeżdżę :-)

d0398bd615935df4b3d192e5fd050852.jpg47d977e9011c418b66c57eab4e3aee0f.jpg

Opublikowano

Ma ktoś kontakt do qumatisa tego od vfiz

Opublikowano

Ma ktoś kontakt do qumatisa tego od vfiz

Nie wiem czy aktualny 794 055 875

Opublikowano

Jak jest temat vfiza to zapytam :,, alarmy można ustawić na wszystkie czujniki? :D

Opublikowano

Ma to ktoś założone ?