ucho.77 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 U mnie ~450 za całe auto wszystko zależy kto gdzie i czym
szczuraz Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 co do piecowego dymienia szyb,konkret lecz każda rysa i juz lipa nie zerwiesz jak folii a drugi raz do pieca to juz ton ciemniejsza szyba,tak słyszałem. Ja już nigdy szyb do pieca nie puszczę. Każdy odciśnięty palec widać, na zimę przód musiałem zakładać jasny bo przy wyjeździe z ciemnej ulicy refleksy takie że raz bym rowerzystę ustrzelił. Policjant mi zrobił rysę kluczykiem bo nie wierzył że nie mam folii. Nie do naprawy i kłuło w oczy. Teraz już tylko folia. To wracając do tematu. Jak mocowane są szyby w tylnych drzwiach ?
KoJ@K Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Ale chyba za sam tyl w sedanie. tak , za przód liczyli ok 100zł plus , tylko po co jak predzej czy pozniej trzeba zedrzeć Nie koniecznie, 6lat golfem jezdzilem i bez przypalow sie obylo. z reszta nie po to sie ten przod sciemnia, zeby go pozniej zrywac, zabieraja dowod, zalatwiasz przeglad/lub przekladasz na chwile szyby, a pozniej jezdzisz dalej. przynajmniej ja bym nie zrywal, bo i tak bym pozniej okleil na nowo, wiec "ekonomiczniej" jest odebrac dowod i zrobic przeglad. Szczuraz - wrzucilem kiedys do warsztatu foto porade odnosnie wyjmowania tylnych szyb, nic trudnego. Prosz: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/326624-demontaz-tapicerki-ramki-szyb-drzwi-tylnych-foto-relacja/ Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez KoJ@K
rrrudy25 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Ale chyba za sam tyl w sedanie.tak , za przód liczyli ok 100zł plus , tylko po co jak predzej czy pozniej trzeba zedrzeć Nie koniecznie, 6lat golfem jezdzilem i bez przypalow sie obylo. z reszta nie po to sie ten przod sciemnia, zeby go pozniej zrywac, zabieraja dowod, zalatwiasz przeglad/lub przekladasz na chwile szyby, a pozniej jezdzisz dalej. przynajmniej ja bym nie zrywal, bo i tak bym pozniej okleil na nowo, wiec "ekonomiczniej" jest odebrac dowod i zrobic przeglad. Dokładnie,b5-tka trzy lata smigałem i zero problemów a nawet jakby to mam opcję nr 1 bez przekładania szyb zastanawia mnie tylko fakt czy mogą mnie zmusic do zerwania foli pod pretekstem odholowania auta bo jest niesprawne,zagraża itp itd Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez rrrudy25
KoJ@K Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Niestety pewnie tak, tym bardziej, ze zobaczy ze pyskujemy i nie chcemy wykonac jego polecenia, kwestia tego jaki milicjant.
grzes283 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ja 5 lat w Borze jeździłem i zero problemow przy kontroli. Oczywiście miałem farta. Za to za dorabiana tablicę tylną (nie ori) pod klape US dwa razy zabrali mi dowód. Gdzie w bagażniku miałem oryginalna tablice....nie trafisz za psami...
ucho.77 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 zastanawia mnie tylko fakt czy mogą mnie zmusic do zerwania foli pod pretekstem odholowania auta bo jest niesprawne,zagraża itp itd raczej nie mogą cię zmusić ,zadzwonię popołudniu do kolegi "psa"
rrrudy25 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) zastanawia mnie tylko fakt czy mogą mnie zmusic do zerwania foli pod pretekstem odholowania auta bo jest niesprawne,zagraża itp itdraczej nie mogą cię zmusić ,zadzwonię popołudniu do kolegi "psa" NIE MA CO PODSKAKIWAĆ,głowa w dół i oby jak najmniejszy mandat,mnie ZAWSZĘ zatrzymują za prędkość i może dla tego nigdy nie miałem problemu z szybkami Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez rrrudy25
bongod Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ja zrywałem minuta roboty ale ten klej co został....... Ale ziomek raz dwa mi to zmył nie wiem czy żartował ale powiedział że szamponem dla dzieci hehehe. --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
KoJ@K Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 To nie chcialbym widziec skory Jego dzieci, pewnie jak u krokodyluf.
bongod Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Hahahah dobre po tym szamponie wszystko się zwałkowało i zeszło a jak ja próbowałem rozpuszczalnikiem to był kosmos . Gość w tym siedzi z 10 lat wie co robi okleja takie fury po całości ze mi szczęka opada --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
ucho.77 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Panowie na szybko samochód mogą nam odhoować z powodu: ukladu kierowniczego,hamulcowego i opon. Odholowuja auto tylko i jak stwarza zagrozenie dla ruchu lądowego Inna strona to jak będziemy cwaniakować to racja jest po stronie władzy,ale to prawo jest od zawsze
waldi1326 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Panowie i Panie, pytanie Zakupiłem Audi A4 B6 ale nie ma tempomatu, ani obsługi fis z manetki ;/ Posiadam przełączniki zespolone z byłej A4 B8 oraz taśmę z A4 B6 która obsługuje fis, tempomat oraz multi, będzie to działało jak poskładam do qupy ?
Frimuś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Siema,gorączka mnie dopadła. Co to sciemy szybek w Rybniku 2 auta robilem po 7szyb. Przez ten czas bez kontroli i mandatu ok 8lat a folia jak nowa ! Natomiast w moim kolejnym aucie po kupnie ściemnialem w opolu i juz po miesiacu mnie drapli kazali zrywac,obeszło sie na upomnieniu (rzekomo za przednie szyby jest 5 stówek) Nadal jeżdżę :-)
davidlive Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ma ktoś kontakt do qumatisa tego od vfiz
bartekzks Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ma ktoś kontakt do qumatisa tego od vfiz Nie wiem czy aktualny 794 055 875
tomekhxc Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 albo na forum spróbuj http://www.qmatis.com/pl/
bongod Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Jak jest temat vfiza to zapytam :,, alarmy można ustawić na wszystkie czujniki? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
ucho.77 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ma to ktoś założone ? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/279578-all-b6-a4-avant-by-tomibrdfmiceibach-pro-kitheble-320288/page-7
Rekomendowane odpowiedzi