marcin9680 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Witam Panowie pytanko kto wie gdzie mi zrobią turbo k03 hybryda na RS6 z kutym kołem kompresji tak jak ma kolega krzysiekvtec bo niestety Krzysiek nie pamięta jedynie wie ,że gdzieś w RzeszowieTo nie przypadkiem tutaj: http://www.turbospec.pl/Na Allegro jeden sprzedawca , sprzedaje turbine hybryde do 3.0 TDi z kutym kolem kompresji ponoc zrobiona w Turbospec. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez marcin9680
Mizur138 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Panowie moze ktos ma z was zalozone oponki w rozmiarze 235/35/19 z indeksem mniejszym niz trzeba czyli np autko w katalogu wymaga 93Y a zalozone jest 91Y. Jesli tak to jak to jest z oponką wtedy ???
bongod Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
TOM3K Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Panowie moze ktos ma z was zalozone oponki w rozmiarze 235/35/19 z indeksem mniejszym niz trzeba czyli np autko w katalogu wymaga 93Y a zalozone jest 91Y. Jesli tak to jak to jest z oponką wtedy ??? jak Ci nie będzie przeszkadzać skrzypienie opon to zakładaj śmiało :grin:
pajda Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Panowie moze ktos ma z was zalozone oponki w rozmiarze 235/35/19 z indeksem mniejszym niz trzeba czyli np autko w katalogu wymaga 93Y a zalozone jest 91Y. Jesli tak to jak to jest z oponką wtedy ??? jak Ci nie będzie przeszkadzać skrzypienie opon to zakładaj śmiało :grin: He he
rrrudy25 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 jak popatrzysz po tematach to znajdziesz nawet cyfrę 85 u niektórych chłopaków
jedrekx Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 jak popatrzysz po tematach to znajdziesz nawet cyfrę 85 u niektórych chłopaków Liczbę, nie cyfrę
grzes283 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Panowie moze ktos ma z was zalozone oponki w rozmiarze 235/35/19 z indeksem mniejszym niz trzeba czyli np autko w katalogu wymaga 93Y a zalozone jest 91Y. Jesli tak to jak to jest z oponką wtedy ??? jak Ci nie będzie przeszkadzać skrzypienie opon to zakładaj śmiało :grin: He he Trzeszczenie, nie skrzypienie
RicS3 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Panowie moze ktos ma z was zalozone oponki w rozmiarze 235/35/19 z indeksem mniejszym niz trzeba czyli np autko w katalogu wymaga 93Y a zalozone jest 91Y. Jesli tak to jak to jest z oponką wtedy ???To musi być prowokacja
Sedrak Dan Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Panowie co może skutkować tym ,że po odpaleniu auto po nocy stania chodzi na 2,3 cylindry ? Silnik telepie tak autem, że lata mi cała buda jak ręce u Parkinsoniarza
bongod Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Pewnie zaworek standardowo od odpowietrzenia --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Sedrak Dan Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 świece? Oby. Już raz głowicę wymieniałem Pewnie zaworek standardowo od odpowietrzenia --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Co to za zaworek ?
bongod Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Kierunkowy, w trojniku pod kolektorem . Takie małe gówno a bałaganu robi kupę. --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Edytowane 3 Czerwca 2016 przez bongod
Sedrak Dan Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 a może przez ten korek cieknąć jakiś płyn ? bo widzę, że mam delikatne plamy pod silnikiem
marcin9680 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Kierunkowy, w trojniku pod kolektorem . Takie małe gówno a bałaganu robi kupę. --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Ten owy korek jest w benzynowym silniku czy to jest mowa o traktorze ? Ja tez mam problemy z odpalaniem , czasami , dosc czesto nie odpala odrazu na dotyk , trzeba dlugo trzymac kluczyk na zaplon zeby odpalil. Nowe ori swiece , nowy filtr paliwa , pompa vacum jakis czas temu wymieniona na Bosch-owska ta nie cieknaca a czesto niechce odpalic odrazu ?
tomekhxc Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Pany mial by kto pozyczyc rolke do nadkoli ?
bongod Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Od zwalonego zaworka wypadają zapłony i obroty skaczą. Z odpalaniem raczej nic nie mają . --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
forman Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Panowie wymieniam w sumie pierwszy raz tulejki wahaczy "bananów" te gumowo-metalowe, dużo roboty zeby wywalic wahacz ? jakieś uwagi ? średni czas operacji ?
Rekomendowane odpowiedzi