Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam Panowie pytanko kto wie gdzie mi zrobią turbo k03 hybryda na RS6 z kutym kołem kompresji tak jak ma kolega krzysiekvtec bo niestety Krzysiek nie pamięta jedynie wie ,że gdzieś w Rzeszowie

To nie przypadkiem tutaj: http://www.turbospec.pl/

Na Allegro jeden sprzedawca , sprzedaje turbine hybryde do 3.0 TDi z kutym kolem kompresji ponoc zrobiona w Turbospec.

Edytowane przez marcin9680
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie moze ktos ma z was zalozone oponki w rozmiarze 235/35/19 z indeksem mniejszym niz trzeba czyli np autko w katalogu wymaga 93Y a zalozone jest 91Y. Jesli tak to jak to jest z oponką wtedy ???

Opublikowano

No to poruszyłeś drażliwy temat stary :grin:

Opublikowano

:D

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Opublikowano

Panowie moze ktos ma z was zalozone oponki w rozmiarze 235/35/19 z indeksem mniejszym niz trzeba czyli np autko w katalogu wymaga 93Y a zalozone jest 91Y. Jesli tak to jak to jest z oponką wtedy ???

jak Ci nie będzie przeszkadzać skrzypienie opon to zakładaj śmiało :grin: :grin: :polew:

Opublikowano

jak Ci nie będzie przeszkadzać skrzypienie opon to zakładaj śmiało :grin: :grin: :polew:

He he
Opublikowano

jak popatrzysz po tematach to znajdziesz nawet cyfrę 85 u niektórych chłopaków :wink:

Opublikowano

jak popatrzysz po tematach to znajdziesz nawet cyfrę 85 u niektórych chłopaków :wink:

Liczbę, nie cyfrę :decayed:

Opublikowano

He he

Trzeszczenie, nie skrzypienie :grin:

Opublikowano

To musi być prowokacja :D
Opublikowano

Panowie co może skutkować tym ,że po odpaleniu auto po nocy stania chodzi na 2,3 cylindry ? Silnik telepie tak autem, że lata mi cała buda jak ręce u Parkinsoniarza :)

Opublikowano

świece?

Opublikowano

Pewnie zaworek standardowo od odpowietrzenia ;)

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Opublikowano

świece?

Oby. Już raz głowicę wymieniałem :)

Pewnie zaworek standardowo od odpowietrzenia ;)

Co to za zaworek ?

Opublikowano (edytowane)

Kierunkowy, w trojniku pod kolektorem :). Takie małe gówno a bałaganu robi kupę.d3bfc357ddf8fa5e81059747b1455f92.jpg

Edytowane przez bongod
Opublikowano

a może przez ten korek cieknąć jakiś płyn ? bo widzę, że mam delikatne plamy pod silnikiem :)

Opublikowano

Kierunkowy, w trojniku pod kolektorem :). Takie małe gówno a bałaganu robi kupę.d3bfc357ddf8fa5e81059747b1455f92.jpg

Ten owy korek jest w benzynowym silniku czy to jest mowa o traktorze ? Ja tez mam problemy z odpalaniem , czasami , dosc czesto nie odpala odrazu na dotyk , trzeba dlugo trzymac kluczyk na zaplon zeby odpalil. Nowe ori swiece , nowy filtr paliwa , pompa vacum jakis czas temu wymieniona na Bosch-owska ta nie cieknaca a czesto niechce odpalic odrazu ?
Opublikowano

Pany mial by kto pozyczyc rolke do nadkoli ? :decayed:

Opublikowano

Od zwalonego zaworka wypadają zapłony i obroty skaczą. Z odpalaniem raczej nic nie mają ;).

Opublikowano

:hi: Panowie wymieniam w sumie pierwszy raz tulejki wahaczy "bananów" te gumowo-metalowe, dużo roboty zeby wywalic wahacz ? jakieś uwagi ? :D średni czas operacji ?