marcin9680 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Ja w weekend montowałem moduł od Proeltec i jestem zadowolony Jerzu wrzuć foto jak to zamontowaliście jak to świeci,masz regulacje jasności ?? Zapomniałeś dodać, że masz LED H7 i na module który nie ogranicza ich mocy świecenia btw dzięki za fotki Zgadza się kolego.W moim wątku są fotki na zwykłych h7 i h7 led na 30 % , później zmieniłem na 100 % bo led na 30% swiecil kiepsko Kolego a masz jakiegos linka do tego modulu drl ? I jakiejs konkretnej firmy masz H7 LED czy poprostu jakies tam z Alledrogo? Edytowane 9 Lipca 2016 przez marcin9680
ucho.77 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Marcin Pajda ma moduł od gościa z Łodzi o mocy 100% zamiast 30% Jak chcesz ledy to pisz do Morsika na Katowickich on ma ledy z rezystorami na sprzedaż Morsika leda zmienił na żarówki h7,fotka którą wkleiłem to jego
bongod Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Panowie da się zdjąć dokładkę przednią bez zdejmowania zderzaka? Zderzak zwyklak Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Lipca 2016 przez bongod
marcin9680 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Marcin Pajda ma moduł od gościa z Łodzi o mocy 100% zamiast 30% Jak chcesz ledy to pisz do Morsika na Katowickich on ma ledy z rezystorami na sprzedaż Morsika leda zmienił na żarówki h7,fotka którą wkleiłem to jego Kolego ucho.77 dzieki serdeczne , tak zrobie. Co do modulu to mam taki SD2 30% pod dlugie swiatla ale jak piszecie , ze pod ledami lipnie wyglada to musze poszukac inny.Jeszcze jedno pytanko a mianowicie jak ma sie sprawa do mrugania dlugimi na tych H7 led ? bo na module 30% i zwyklej zarowce poprostu zarowki sie rozblysna do pelnej mocy , wspomne tylko , ze mam Bixy z soczewkami z B8 a z tego co wiadomo to nie da sie na wylaczonych swiatlach blysnac Bixem w B6 z ta soczewka z B8 Edytowane 9 Lipca 2016 przez marcin9680
bjoern Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Panowie silniczki klap nawiewów poprawili dopiero w b7 czy jeden wuj? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka podobno tak, ja wymieniłem wszystkie na te z b7 i narazie mam spokój,jak będziesz chciał mogę dać ci namiar gdzie brałem w dobrej kasie też poproszę
marcin9680 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Panowie silniczki klap nawiewów poprawili dopiero w b7 czy jeden wuj? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka podobno tak, ja wymieniłem wszystkie na te z b7 i narazie mam spokój,jak będziesz chciał mogę dać ci namiar gdzie brałem w dobrej kasie też poproszę Panowie a co jest powodem czestych problemow z tymi silniczkami od klimy w B6 ?Pytam gdyz sam od 10 lat jezdze B6tka z 2001r , mam nalatane obecnie 579000km i ani razu jeszcze nie wymienialem zadnego silniczka. Raz tylko z racji uszkodzonego silnika auto stalo nie uzytkowane okolo 4 miesiecy i silniczek od nawiewu na przednia szybe sie zastal ale po przesmarowaniu wszystkich ciegien we wszystkich silniczkach nie ma zadnych problemow. Wspomne tylko , ze u mnie kliwa zawsze jest na AUTO i silniczki same sie ustawiaja tak jak nalezy.
bongod Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Cholera wie ale 3 mi się przecinają a jak mam znów to rozbierać to wolę wsadzić nowsze Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
marcin9680 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Cholera wie ale 3 mi się przecinają a jak mam znów to rozbierać to wolę wsadzić nowsze Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Nie no zrozumiale tylko tak sie zastanawiam czy trafilem na lepszy wypust czy poprostu mam szczescie jak narazie ?
ucho.77 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Marcin Pajda ma moduł od gościa z Łodzi o mocy 100% zamiast 30% Jak chcesz ledy to pisz do Morsika na Katowickich on ma ledy z rezystorami na sprzedaż Morsika leda zmienił na żarówki h7,fotka którą wkleiłem to jego Kolego ucho.77 dzieki serdeczne , tak zrobie. Co do modulu to mam taki SD2 30% pod dlugie swiatla ale jak piszecie , ze pod ledami lipnie wyglada to musze poszukac inny.Jeszcze jedno pytanko a mianowicie jak ma sie sprawa do mrugania dlugimi na tych H7 led ? bo na module 30% i zwyklej zarowce poprostu zarowki sie rozblysna do pelnej mocy , wspomne tylko , ze mam Bixy z soczewkami z B8 a z tego co wiadomo to nie da sie na wylaczonych swiatlach blysnac Bixem w B6 z ta soczewka z B8 na ledzie nie widać migania.jak ci nie zależy na czasie to w przyszlym tygodniu może zrobimy porownanie moich/pajdy i morsika(niebieskie/led/h7 8500k)Panowie szukajcie silniczkow klap z exeo
marcin9680 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Marcin Pajda ma moduł od gościa z Łodzi o mocy 100% zamiast 30% Jak chcesz ledy to pisz do Morsika na Katowickich on ma ledy z rezystorami na sprzedaż Morsika leda zmienił na żarówki h7,fotka którą wkleiłem to jego Kolego ucho.77 dzieki serdeczne , tak zrobie. Co do modulu to mam taki SD2 30% pod dlugie swiatla ale jak piszecie , ze pod ledami lipnie wyglada to musze poszukac inny.Jeszcze jedno pytanko a mianowicie jak ma sie sprawa do mrugania dlugimi na tych H7 led ? bo na module 30% i zwyklej zarowce poprostu zarowki sie rozblysna do pelnej mocy , wspomne tylko , ze mam Bixy z soczewkami z B8 a z tego co wiadomo to nie da sie na wylaczonych swiatlach blysnac Bixem w B6 z ta soczewka z B8 na ledzie nie widać migania.jak ci nie zależy na czasie to w przyszlym tygodniu może zrobimy porownanie moich/pajdy i morsika(niebieskie/led/h7 8500k)Panowie szukajcie silniczkow klap z exeo Jo ok to bede czekal na to porownanie.Jeszcze jedna sprawa , jak zamienie MCE na "F" full opcje to wtedy mozna mrugac Bixem na wylaczonych swiatlach ?
ucho.77 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Nie mrugniesz, dopiero w b7 tak działa Zakładaj mce z b7 i wtedy tak będziesz mieć
marcin9680 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Nie mrugniesz, dopiero w b7 tak działa Kuzwa ? zawsze cos.Dzieki.
marcin9680 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Nie mrugniesz, dopiero w b7 tak działa Zakładaj mce z b7 i wtedy tak będziesz mieć Aha to mnie pocieszyles ??? bo wlasnie taki MCE "F" z B7 (2006r) wlasnie mam i juz chyba od 3 lat lezy i czeka na zalozenie.
kaju Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 mruganie bixem props Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marcin9680 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 mruganie bixem props Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kaju wieczorem bede w tej sprawie do Ciebie pisal , podmiana MCE i inne graty. Moze sie zgadamy na modzenie w sierpniu jak zawitam w PL
kaman Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Panowie dwa pytania: 1. Podczas rozmowy przez BT (podłączony do RNS-E) strasznie słabo słychać osobę z którą rozmawiam. Na telefonie mam ustawione na maksa, ale i tak słabo słyszę druga osobę. Da się to jakoś podgłośnić? 2. Gdy wrzucałem wsteczny to było krótkie pyknięcie czujników. Teraz po wrzuceniu jest ciągły sygnał przez jakieś 5 sekund i się wyłącza. Czujniki nie reagują jak zbliżam się do przeszkody. Co to może być? Padnięty czujniki czy mogły tylko ześwirować? Nie mam jak podłączyć się do kompa wiec nie sprawdzę błędów [emoji57] Po ostrej ulewie tak mi się zrobiło, z dnia na dzień [emoji848] Wysłane z jabłka
ucho.77 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 1. Najprawdopodobniej problem z masą (ja tak mialem) 2. Przyczyną może być uwalony czujnik, musisz kompa podpiąć
kaju Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 nie musi. wbij wsteczny na zapłonie i idź słuchać czujników. ten, który nie cyka jest uwalony Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk mruganie bixem props Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kaju wieczorem bede w tej sprawie do Ciebie pisal , podmiana MCE i inne graty. Moze sie zgadamy na modzenie w sierpniu jak zawitam w PLnumer masz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marcin9680 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) nie musi. wbij wsteczny na zapłonie i idź słuchać czujników. ten, który nie cyka jest uwalony Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk mruganie bixem props Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kaju wieczorem bede w tej sprawie do Ciebie pisal , podmiana MCE i inne graty. Moze sie zgadamy na modzenie w sierpniu jak zawitam w PLnumer masz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie numeru nie mam ale dla mnie lepiej (taniej ?) jak wysle pw bo ja zagrabanica jestem w UK Edytowane 9 Lipca 2016 przez marcin9680
Rekomendowane odpowiedzi