GreGoriO Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Czy czujniki są dobre można sprawdzić w kanałach. Przy ruszaniu nimi, zmieniają się wartości napięcia. Skoro jeden sprawny to zamiana pokaże również. Do sprawdzenia jeszcze wiązka do czujnika. może zdarzyć się tak, że przetarł się jeden z przewodów i adaptacja nie będzie możliwa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Pany nie grzeje lusterko(składane) kierowcy. Sprawdzałem miernikiem i prąd nie dochodzi.Czy jest od tego bezpiecznik? Czy raczej się gdzieś przetarło od składania luster? (chociaż lewe grzeje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Pany nie grzeje lusterko(składane) kierowcy. Sprawdzałem miernikiem i prąd nie dochodzi.Czy jest od tego bezpiecznik? Czy raczej się gdzieś przetarło od składania luster? (chociaż lewe grzeje) Przelotka w dzwiach do sprawdzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Mam luzem czujnik pdc od b6 w kolorze lz9w Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka ile byś sobie za niego życzył? może być na PW.. mam jeden czujnik padnięty z tyłu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Pany nie grzeje lusterko(składane) kierowcy. Sprawdzałem miernikiem i prąd nie dochodzi.Czy jest od tego bezpiecznik? Czy raczej się gdzieś przetarło od składania luster? (chociaż lewe grzeje) Ja tez tak kiedys mialem i jeden z klubowiczow radzil mi odrazu wymienic lustro bo prawdopodobnie mate grzewcza diabli wzieli. Ponoc na kablach od podlaczenia lustra nie ma zazdnego napiecia (tez sprawdzalem miernikiem) dopiero po podlaczeniu srawnego lustra. Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez marcin9680 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Pamiętacie kto do B6/B7 wrzucał włącznik świateł z chromowanym pokrętłem? Z passata albo polówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Ucho77 Takie coś Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez Frimuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Domin z a3 wrzucił a dodatkowo ma obręcz z chromem. Fajnie to wygląda Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dzięki, widziałem że Patryś z polówki wrzucił ale bez auto. Popsuł mi się seryjny włącznik i szukam czegoś na zmianę, tylko żeby włącznik miał auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 A jest gdzies taki przelacznik gotowy co by pasowal bez rzezbienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Mam włącznik z auto na sprzedaż. Raczej nie ma nic takiego. Z kolega raz przekladalismy i to wcale nie takie trudne Bixy sobie zrobiłeś to tego nie dasz rady; ) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dzięki, widziałem że Patryś z polówki wrzucił ale bez auto. Popsuł mi się seryjny włącznik i szukam czegoś na zmianę, tylko żeby włącznik miał auto. morda, jur elajf melduj jak tam co tam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 A jest gdzies taki przelacznik gotowy co by pasowal bez rzezbienia ? Pogadaj z kolega bidzio kupywal gotowy Nie szuka ktoś znaczka Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Mam włącznik z auto na sprzedaż. Raczej nie ma nic takiego. Z kolega raz przekladalismy i to wcale nie takie trudne Bixy sobie zrobiłeś to tego nie dasz rady; ) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Jak probowalem w tym zwyklym przelaczniku wymienic pokretlo bez podcinania obudowy to mnie uj strzelal. dlatego chyba wolalbym gotowca jak cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 A w A4 B7 nie było seryjnie włącznika z chromem? Nie wiecie czy ten z Passata B7 pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Pisałeś do Bidzia jak mówiłem? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) A jest gdzies taki przelacznik gotowy co by pasowal bez rzezbienia ? Pogadaj z kolega bidzio kupywal gotowy Nie szuka ktoś znaczka Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Witam Jaka cena ?? Na pw. może byc pozdrawiam Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez bartekzks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 100zl plus kw Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Aha logo będzie w kwasówce polerowanej lub szczotkowanej To na zdjęciu jest próbka Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 A w A4 B7 nie było seryjnie włącznika z chromem? Nie wiecie czy ten z Passata B7 pasuje? A8D3Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi