KoJ@K Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Witam Panowie pytanie do znafców tematu, chodzi o moje auto czyli 1.9 tdi, auto z dnia na dzień straciło moc, na vagu 3 błędy w sterowniku silnika 1- od poduszki silnika 2- od tempomatu 3- ma nr 17553 i w nawiasie jest G70 - gdzieś wyczytałem że to przepływomierz (wcześniej go nie było tzn jak auto chodziło normalnie) Po skasowaniu nie pojawia się do czasu odpalenia motoru potem już tak, nie jestem na tyle oblatany żeby zrobić i właściwie przeanalizować logi, mogę jedynie powiedzieć że auto ogólnie jest mułowate tak jakby wogóle nie działało turbo, na fisie nic się nie wyświetla poprostu auto nie jedzie, dziś robiłem eksperyment z odpięciem przepływomierza i nic ani poprawy ani pogorszenia chodzi zupełnie tak samo zarówno na niskich jak i wysokich obrotach. Podczas jazdy w ogóle się nie wkręca vmax jaki osiąga to 130km/h. Panowie poradźcie coś.... Przeplywka klęka. Poczatkowo sprobuj przeczyscic, ale docelowo pewnie i tak sie skonczy na wymianie, lub jezeli np nie masz jeszcze programu w aucie to tuner przy robieniu softa moze Ci ją usunac programowo i kasa za przeplywke bedzie na program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Żeby wykorzystać biały przewód to musisz sam dołożyć jakąś kontrolę/diodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Żeby wykorzystać biały przewód to musisz sam dołożyć jakąś kontrolę/diodę Ok teraz kumam czyli jednym slowem nie musi byc musowo podlaczona. Jeszcze jedno , moge ten owy modul wpiac odrazu w wiazki dochodzoce do lamp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Nie musi go być,moduł możesz podpiąć pod maską bezpośrednio pod aku i lampy Edytowane 2 Października 2016 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Nie musi go być,moduł możesz podpiąć pod maską bezpośrednio pod aku i lampyOk dziekuje kolego szanowny , teraz juz wszystko wiem.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Może ktoś by chciał 110zl z kosztami wysyłki Zostało po 1 komplecie Wykonane z blachy czarnej Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy112 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Gdzie to się daje? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 FAJNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 panowie gdzie kupie piny do wtyczek elektrycznych audi,potrezbuje podpiac sie do wtyczki licznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 http://www.e-connectors.pl/pl/c/Konektory/71 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 http://www.e-connectors.pl/pl/c/Konektory/71 Dzieki,wygluszenie maski 120zl (nowe) choc zamiennik http://www.e-connectors.pl/pl/c/Konektory/71 Dzieki,wygluszenie maski 120zl (nowe) choc zamiennik Tomek a wiesz jakie dokładnie konektory do kostki licznika w audi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Panowie ściągał ktoś ten front od uchwytu na napoje? Jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Panowie ściągał ktoś ten front od uchwytu na napoje? Jak to zrobić? W wątku są ilustaje,moze to pomoże http://a4-klub.pl/portal/a4-b6b7-instalacja-przelacznika-deaktywacji-poduszki-pasazera-air-bag-off/ Edytowane 2 Października 2016 przez Frimuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 nie pamiętam jakie tam idą pod licznik , kaja zapytaj on ma to w małym ... co gdzie jak i po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Panowie ściągał ktoś ten front od uchwytu na napoje? Jak to zrobić?W wątku są ilustaje,moze to pomoże http://a4-klub.pl/portal/a4-b6b7-instalacja-przelacznika-deaktywacji-poduszki-pasazera-air-bag-off/ Mi chodzi o zdjęcie frontu tego uchwytu bo cały uchwyt wyjąć z auta to wiem jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Panowie ściągał ktoś ten front od uchwytu na napoje? Jak to zrobić? on jest od spodu na takich łapkach plastikowych http://a4-klub.pl/index.php?/topic/255278-jak-zdjac-front-uchwytu-na-kubek/ Edytowane 2 Października 2016 przez tomekhxc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Panowie ściągał ktoś ten front od uchwytu na napoje? Jak to zrobić?W wątku są ilustaje,moze to pomoże http://a4-klub.pl/portal/a4-b6b7-instalacja-przelacznika-deaktywacji-poduszki-pasazera-air-bag-off/ Mi chodzi o zdjęcie frontu tego uchwytu bo cały uchwyt wyjąć z auta to wiem jak.Tam masz zatrzaski. Wyciągnij cały panel wtedy możesz zobaczyć jak podejść do tematu aby nic nie połamać Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Dzięki chłopaki idę wywlec to z auta i będę działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 nie pamiętam jakie tam idą pod licznik , kaja zapytaj on ma to w małym ... co gdzie jak i po co ktoś tu dawno nic ciepłego w buzi nie miał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi