greg2505 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 przyklejony na taśmę tak jak pozostałe emblematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Czyli prawie wcale. Panowie jak jest montowany tylny znaczek na klapie, na jakas tasme klejony? Ciekawi mnie jak tyl u mnie wygladalby bez znaczka, jezeli wyszlo by slabo to psiknalbym na czarno, tylko w razie czego to jak, na co go pozniej przykleic (oprocz jakis kropelek, osmiorniczek itd ) Dlaczego dokladka nie jest w kolorze?Ta fota jest nie aktualna. Wysłałem foto na Pw Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Czyli prawie wcale. ET 25 podobnie widać w lusterku dodaj do tego jeszcze 3,5mm to już oponę widać a to już jest Kojuś sorry ze ebnołem ci fotę Edytowane 7 Października 2016 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Nie ma za co. To na fotce to jest przeciez 10J z wyjsciowym et 30 i kapciem 225. Ciezko tu duyskutowac, bo pojecie wystawania dla kazdego znaczy co innego i kazdemu sie co innego podoba. Tutaj wlasciciel z lusterka moglby wstawic troche inny widok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dodajcie panowie do tego że każde te zdjęcie jest z jakimś tam naciągiem bo każdy myśli inaczej bo np. z przodu można mieć nawet ET 15 przy feldze 8J z oponą 205/35/18 i na mocnej glebie rant felgi będzie na równo z błotnikiem ale jak już damy standard zawias i oponę 235/40/18 to opona bedzie bardzo mocno wystawała poza błotnik . Ja teraz u siebie w letnim setupie przy felgach 4x9 J 19' opony 215/35/19 z przodu miałem ET 27 i lekkiej glebie przód miałem na równo z błotnikiem a tył miałem Et 21 i felga wystawała poza błotnik w okolicach 2 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Kojuś mi chodziło co widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Wiem wiem. Vwbartus - kurde fajne, ladne to to masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Wiem wiem. Vwbartus - kurde fajne, ladne to to masz. Etam ładne sorry że zapytam ale Ty to Ty ten sam z forum golfa ? Pamiętam że kiedyś w kącikach się mocno udzielałeś i z tego co kojarzę to miałeś czarną czwórkę jeśli Ty To ty oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 "Ja to ja to ja to ja, Ja to ja to jasne jak 2 razy 2, lata lecą, a ja to wciąż jaaaaijaaaaa" Jezeli o tą czwórke Ci chodzi to to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gluszczt Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 z kącika mk 4 jest jeszcze roboform55 ... Vwbartus - kurde fajne, ladne to to masz Nom fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 z kącika mk 4 jest jeszcze roboform55 ... Vwbartus - kurde fajne, ladne to to maszNom fajne Jo tysz, zapomnieli o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gluszczt Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jo tysz, zapomnieli o mnie jest jeszcze chyba trewor , a z resztą kto nie miał golfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jo tysz, zapomnieli o mnie jest jeszcze chyba trewor , a z resztą kto nie miał golfa trzeba założyć temat "byli golfiarze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 chyba więcej Nas tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 A no miało się golfa draj [emoji2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Każdy chyba przeszedł przez etap gulfa u mnie 1i3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jest tu jeszcze kilku golfiarzy. B6 to kolejne dobre auto do drutowania i trytytkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Witam Panowie Moglby ktos z szanownego grona podrzucic nr telefonu do uzytkownika Gwerty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi