TOM3K Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 A 2.5 tdi i 3.0 benz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Czy pas z chłodnicami z automata dopasuję do manualnej skrzyni? Z tego co słyszałem jest tam jakaś dodatkowa chłodnica dla skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) W chłodnicy "wody" jest dodatkowe wejście na obieg oleju ze skrzyni. Manualne skrzynie z 2.5 też to chyba mają ( S4 chyba też).Co Ty Bieniek kombinujesz? Edytowane 8 Stycznia 2017 przez C4NC3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 chłodnica od automata ma wejścia do skrzyni ,to cała różnica ,ale już ktoś tu pisał ,że pasuje do manuala bez problemu,odwrotnie już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ok,to wytłumaczcie mi jak to dopasować do manuala. Chcę przerobić klime na sprężarce z b6, ale do tego potrzebuję 2 wentylatorów z pasem z 3.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Wejście/wyjście na olej w chłodnicy zaślep "byle czym" że by tam nic nie wlazło tylko.3.0 (ASN?) jest na wisko? Edytowane 8 Stycznia 2017 przez C4NC3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 3.0 ma 2 wentylatory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Jeśli ma 2 elektryczne to pas, chłodnice i wentylatory z 3.0 co by wszystko do siebie pasowało.Chyba że chce Ci się siedzieć w ETCE i patrzeć co od czego będzie pasować Edytowane 8 Stycznia 2017 przez C4NC3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Panowie ma ktos mocowania zarnikow do Helli w ludzkiej cenie ? Lub czy ktos bral to z Aso i wie jaki ma nr ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Panowie ma ktos mocowania zarnikow do Helli w ludzkiej cenie ? Lub czy ktos bral to z Aso i wie jaki ma nr ? napisz do gwerty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej104513 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Podejdzie taki wł lusterek do a4 b6 4F0959565A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Podejdzie taki wł lusterek do a4 b6 4F0959565A To nr regulatora lusterek (tzw joystick) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 A tak z innej beczki - ktoś kiedyś zakładał przyciski od szyb elektrycznych z paskiem chromowanym. Z jakiego to modelu było ze podchodziło do a4 b6? Mam oryginalne trochę juz wytarte wiec z chęcią by je wymienił na te z chromowanymi elementami [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej104513 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Tak regulatora lusterek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Chłopaki jest możliwość nagrania do rns-e płyty z interesującymi nas krajami? W tym roku są trzy płyty a na żadnej nie ma razem Polski, Niemczech Szwajcarii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ok,to wytłumaczcie mi jak to dopasować do manuala. Chcę przerobić klime na sprężarce z b6, ale do tego potrzebuję 2 wentylatorów z pasem z 3.0. Nie koniecznie. Ja mam pas z 2.5tdi z wisko i elektrycznym założonym przed chłodnicami,tylko kompresor z ASN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Pokażesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Mogę cyknąć jutro foto. Tylko że ja mam chłodnicę wody z B5 ,nie wiem jak Ty masz. Manual 5b nie ma chłodzenia oleju więc pewnie jest więcej miejsca. Przedni wentylator z C5(dawca) przykręcony jest na te same śruby co chłodnica klimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Hejka, ktoś wie może dlaczego tak się dzieje po włączeniu zapłonu? https://youtu.be/bMjanICEZFg Tylko gdy stoi kilka godzin na mrozie... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Stycznia 2017 przez Kshyhu87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Hejka, ktoś wie może dlaczego tak się dzieje po włączeniu zapłonu? Tylko gdy stoi kilka godzin na mrozie... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cieszy się na Twój widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi