Stichy Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 U goscia co dorabia kluczyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 kupiłem własnie u takiego kolesia i d*pa jest jak by o milimetr cieńszy w mocowaniu do kluczyka przez co mam uczucie że lata poprzedni grot był idealnie dopasowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Czesc Macie moze na sprzedaż albo wiecie kto ma taka wlasnie platikowa opaske, która trzyma ezektor ? Opaska ma otwor mocujacy ją do magistrali z z cieczą chłodzącą. Pytałem w ASO ale mają nową rewizję tej opaski, która przypomina pasek do zegarka. Bede wdzieczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Jakiego przekaźnika do servotronika szukać??Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rederyk78 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 8E0 907 307 – przekaźnik 629 dla B6 8E0 907 307 F – przekaźnik 640 dla B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 A który lepszy?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rederyk78 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 To zależy od przekładni kierowniczej czy jest z b6 czy z b7. Numery są z manuala https://portal.a4-klub.pl/a4-b6b7-montaz-aktywnego-ukladu-kierowniczego-servotronic/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Ma ktoś na seel waz "S"silnika 2.0Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Ciekawostka z auta z dojczów, serwisowane itd, zadbane.. a tu co? Komuś się nie chciało poduszek wymienić, więc obciął je w połowie. Nie wspomnę już o tym, że silnik był ok 3-4cm niżej niż powinien, przez co silnik opierał się o pas przedni + w miejscu poduszek w ogóle nie był przymocowany do zawieszenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Ciekawostka z auta z dojczów, serwisowane itd, zadbane.. a tu co? Komuś się nie chciało poduszek wymienić, więc obciął je w połowie. Nie wspomnę już o tym, że silnik był ok 3-4cm niżej niż powinien, przez co silnik opierał się o pas przedni + w miejscu poduszek w ogóle nie był przymocowany do zawieszenia.. Auto od Turka [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 A który lepszy?Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkZ S4 b6 mam jakby co. Ma inna charakterystykę utwardzania w stosunku do serii Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rederyk78 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Turzol jakbym mógł to z chęcią go przygarnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 5 godzin temu, pajda napisał: Auto od Turka Auto od prywaciarza. Co prawda serwisował w jakieś szarej strefie, bo chłopaki mu rozrząd zmieniali i przez przypadek źle ustawili, co poskutkowało zmieleniem silnika, jak to zwykle w 2.5TDI bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Siemka, po nocy gdy odpalam autko mam grzechotke przez sekundę. Napinacz? Silnik bfb. Wysłane z mojego LG-D802 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) 3 godziny temu, mlodziak22 napisał: Siemka, po nocy gdy odpalam autko mam grzechotke przez sekundę. Napinacz? Silnik bfb. Wysłane z mojego LG-D802 Na razie bez paniki. Jeżeli jest to sekunda, a nie więcej. Dla pewności zmierz sobie jeszcze ciśnienie oleju. Na jakim oleju jeździsz? Edytowane 25 Lutego 2017 przez JawoR36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Na razie bez paniki. Jeżeli jest to sekunda, a nie więcej. Dla pewności zmierz sobie jeszcze ciśnienie oleju.JawoR36, nie masz czasem jakichś skórek z b7 w ładnym stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Z B7 tylko Recaro, czarne po bokach, w środku biała alcantara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Siema, kiedys był omawiany temat sprężyn dobieranych pod kategorię wagową, a nie pod silnik. Czy ktoś z Was może mi pomóc w doborze? Chcę eibachy -30 pod seryjne amorki 1BA do a6 2.0 tdi avant fwd. Kod wyposażenia 0JJ dla przedniej osi oznacza klasę wagową 9, co przy zawieszeniu 1BA daje 886-918 kg. Kod wyposażenia 0YH dla tylnej osi oznacza klasę wagową 8, co przy zawieszeniu 1BA daje 496-519 kg To chyba dobrze ogarnąłem......;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Pisz do kolegi Ucho77 Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Siema, kiedys był omawiany temat sprężyn dobieranych pod kategorię wagową, a nie pod silnik. Czy ktoś z Was może mi pomóc w doborze? Chcę eibachy -30 pod seryjne amorki 1BA do a6 2.0 tdi avant fwd. Kod wyposażenia 0JJ dla przedniej osi oznacza klasę wagową 9, co przy zawieszeniu 1BA daje 886-918 kg. Kod wyposażenia 0YH dla tylnej osi oznacza klasę wagową 8, co przy zawieszeniu 1BA daje 496-519 kg To chyba dobrze ogarnąłem......;-)Z tabliczki musisz sprawdzić nacisk na przód i na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi