Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te bixy oryginalne do B6 to porażka:facepalm: miałem już takie właśnie kupić ale na szczęście Dominik mi to wybił z głowy i nie żałuję:wink:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Te bixy oryginalne do B6 to porażka:facepalm: miałem już takie właśnie kupić ale na szczęście Dominik mi to wybił z głowy i nie żałuję:wink:

:eusathink:

Opublikowano

Ja tylko przekazuję to co inni mówili na ich temat. Podobno świecą gorzej niż zwykły xenon, tzn długi z bixa świecą słabo o to się rozchodzi:whistling:

Opublikowano

Nie slyszalem jeszcze zeby ktos narzekal na dlugi z bixa b6. Podobno wlasnie jest odwrotnie :o

Opublikowano

JAk sie ma wypalony odblysnik to swieci slabo..

Poprzednio przechodzilem z halogena na xenon, a pozniej bixa.

Zregenerowany bix swieci lepiej od xenona.

Podobno soczewki z b8 dopiero robia robote.

Dlugie swiatla przy bixie i dobrych odblysnikach to petarda.

Drogowe z xenona to przy nich jak postojowki.

---------- Post dopisany at 19:00 ---------- Poprzedni post napisany at 18:59 ----------

Wladi nie zrozumial i powtarza herezje:decayed:

Opublikowano

A może Młody masz rację może jest odwrotnie że zwykłe słabo świecą:wink:

Opublikowano

Dominik czasem wbija i wybija z tej głowy, ale z tego co wiem sam jest bardzo happy ze swoich bix-ów :naughty:

Opublikowano

Ale on ma chyba wyrezane inne soczewki niż ori:whistling:

Opublikowano

Dlatego wpycha się tam soczewy z B8 i noc staje się dniem :chytry:

Opublikowano
No i o tym właśnie mówię:facepalm:

Oops, nie przeczytałem tego na bieżącej stronie :doh:

Opublikowano
Artur82 ile za ten włącznik? Podeślij foto na PW. Nie pamiętam juz kto ale to Ty miałes problem z tym paleniem autka? Mlody_drog miałauto odnowiony do sprzedania Ty brałeś od niego? Podmieniłeś i lepiej coś autko pali?

tak ja mam ten od Młodego i nie mam z nim prblemów...jedyna co to jest mi nie potrzeban funkcja auto bo Domin podłaczył mi drl w długich

---------- Post dopisany at 10:20 ---------- Poprzedni post napisany at 10:19 ----------

Tymon a sam DRL sprzedaż ??

Ja mam ten drl jak bys chciał

Opublikowano
A może Młody masz rację może jest odwrotnie że zwykłe słabo świecą:wink:

w moim przypadku było tak , najpierw zwykły ksenon na żarnikach d2s i przetworach koito i było cacy , potem zachciało mi sie bixa i regeneracji soczewek , ale tak szczerze to bix + regenaracja i było gorzej niż zwykły xen (światła mijania oczywiście) bo długie jak wiadomo kosmos:naughty: a teraz bix + soczewy B8 i to to wymiata:banan:

dlatego właśnie mówiłem Wladiemu że jak chce bixa bez soczew z B8 to jak zamienil stryjek siekierke na kijek:grin:

Opublikowano

Długie na bixach aż taką robotę robią?

Bo tam drogowe są na H7, czy na żarnikach (te same co mijania)?

Opublikowano

Sa na h7 dodatkowo przeslona w soczewce sie otwiera i xenon doswietla cala moca.

Opublikowano
Długie na bixach aż taką robotę robią?

Bo tam drogowe są na H7, czy na żarnikach (te same co mijania)?

Ta jak pierd.olniesz długimi to asfalt się topi:decayed: Ale soczewy z B8 i tak są dużo lepsze:jerk: I do tego w H7 osram Hyper i jest miazga:kox:

Opublikowano

Podaj linka do jakis fajnych zarowek do h7 co nie odbiegaja barwa od xenonu ori bo musze cos zakupic, do tego jescze jakies postoje led by sie zdaly sprawdzone na canbusie

Opublikowano

No zamiast H7 to DRL bym zrobił :naughty: