Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tak szukam na zimę :facepalm:

myslałem ze juz szukasz koła na lato do lansu:kox: teraz Tansze

Opublikowano

No tak... 15 na lato to by zrobił furorę.

Nie lepiej 16'' ?

Opublikowano

Panowie jak jest montowany górny grill w B6? Nie chce połamać zatrzasków przy zdejmowaniu.

Opublikowano

No właśnie na zatrzaski musisz pomału każdy delikatnie podważyć i odginać grila:wink:

Opublikowano
Pany i panie jaka jest normalna cena za taką samą używaną kierownice z 2010r tylko że bez poduszki?

http://i.ebayimg.com/t/Audi-TT-TTS-TTRS-R8-A3-S3-RS3-A4-S4-RS4-A5-S5-A6-RS6-Q7-STEERING-WHEEL-AIRBAG-/00/s/MTIwMFgxNjAw/$(KGrHqN,!pMFBn9NrMk5BQkQ8t)Dmg~~60_58.JPG

Dzięki za pomoc :hi:

900-1000 PLN w wersji S LINE :wink:

Kupiłem wczoraj na Ebayu za 50 funtów z wysyłką od rozbitego Audi TTS z 2010 w stanie jak na zdjęciu wyżej tylko że bez poduchy. Audi miało nakulane 30.000mil i kiera jak nowa

Znowu wyhaczona okazja :kox:

Opublikowano

:decayed:

Jaka jest normalna cena poduchy do takiej kiery?

Na allegro widziałem tak od 800zł na ebay od 240 funtów.

Opublikowano

Jak odepnę klepy to FIS i radio poleci?

Opublikowano
Farciarz:facepalm:

No okazji trzeba szukać bo samo nie przyjdzie :wink:

Jak np.

listwy s-line zewnętrzne 50 F

Koplet siedzień pół-skóra s-line + boczki z pakietem światło + wszystkie dekory alu szczotkowane za 120F Rns-e za 130 funtów

kosz aluminiowy 2-din za 4 F

klimatroniki 2-din z grzanymi za 0.99 F

zmieniara cd za 5.30 F

teraz ta kiera mf z audi tts za 50 F

i wiele innych drobiazgów ....

Jak czegoś potrzebuje to nie kupuje pierwszej lepszej rzeczy bo wiem że zawsze można kupić taniej. Czasami siedze na aukcjach po pół dnia jak nie mam co robić i szukam , szukam i szukam co potem przynosi rezultaty :wink:

Opublikowano
Pany i panie jaka jest normalna cena za taką samą używaną kierownice z 2010r tylko że bez poduszki?

http://i.ebayimg.com/t/Audi-TT-TTS-TTRS-R8-A3-S3-RS3-A4-S4-RS4-A5-S5-A6-RS6-Q7-STEERING-WHEEL-AIRBAG-/00/s/MTIwMFgxNjAw/$(KGrHqN,!pMFBn9NrMk5BQkQ8t)Dmg~~60_58.JPG

Kupiłem wczoraj na Ebayu za 50 funtów z wysyłką od rozbitego Audi TTS z 2010 w stanie jak na zdjęciu wyżej tylko że bez poduchy. Audi miało nakulane 30.000mil i kiera jak nowa

Wszystko fajnie ale nie rozumiem po co ryzykujecie swoim życiem dla fajnej kierownicy jeżeli poduszka nie wybuchnie. :facepalm:

Opublikowano
Farciarz:facepalm:

No okazji trzeba szukać bo samo nie przyjdzie :wink:

Jak np.

listwy s-line zewnętrzne 50 F

Koplet siedzień pół-skóra s-line + boczki z pakietem światło + wszystkie dekory alu szczotkowane za 120F Rns-e za 130 funtów

kosz aluminiowy 2-din za 4 F

klimatroniki 2-din z grzanymi za 0.99 F

zmieniara cd za 5.30 F

teraz ta kiera mf z audi tts za 50 F

i wiele innych drobiazgów ....

Jak czegoś potrzebuje to nie kupuje pierwszej lepszej rzeczy bo wiem że zawsze można kupić taniej. Czasami siedze na aukcjach po pół dnia jak nie mam co robić i szukam , szukam i szukam co potem przynosi rezultaty :wink:

Biore wszystko razy 3 :grin: Kurdę też chce takie okazje to będę rezał:whistling:

Opublikowano

Puma a Ty co się nakręcasz, będziesz szedł ulicą i jebnie Ci na głowę cegłówka:whistling: kiedyś jeździło się autami bez airbagów i jakoś ludzie żyli więc bez sensu te głupie komentarze każdy robi to na własną odpowiedzialność

Opublikowano

Wszystko fajnie ale nie rozumiem po co ryzykujecie swoim życiem dla fajnej kierownicy jeżeli poduszka nie wybuchnie. :facepalm:

a skąd masz pewność że ta co ją masz w samochodzie wybuchnie ?

Opublikowano

Tylko czujnik kąta skrętu - ale sam się zaadaptuje po przejechaniu kilkunastu metrów...

Opublikowano

Nie chłopaki źle mnie zrozumieliście troszkę.

Myślę jednak że lepiej mieć jakąś szansę że poduszka wybuchnie niż wkładać kierownicę z poduszką która na pewno nie wybuchnie. Ale to twoje życie i twoja sprawa ty decydujesz co robisz. Ja tylko wyraziłem swoją opinię.

Wladi kiedyś może były samochody bez airbaga ale nie rozumiem dlaczego miał bym rezygnować z wyposażenia w samochodzie które już mam. Po drugie te auta nie osiągały takich prędkości oraz nie było takiego ruchu na drogach jak jest teraz.:wink:

Opublikowano

Tylko czujnik kąta skrętu - ale sam się zaadaptuje po przejechaniu kilkunastu metrów...

Podziękował.

Opublikowano
Nie chłopaki źle mnie zrozumieliście troszkę.

Myślę jednak że lepiej mieć jakąś szansę że poduszka wybuchnie niż wkładać kierownicę z poduszką która na pewno nie wybuchnie. Ale to twoje życie i twoja sprawa ty decydujesz co robisz. Ja tylko wyraziłem swoją opinię.

Wladi kiedyś może były samochody bez airbaga ale nie rozumiem dlaczego miał bym rezygnować z wyposażenia w samochodzie które już mam. Po drugie te auta nie osiągały takich prędkości oraz nie było takiego ruchu na drogach jak jest teraz.:wink:

Dobra szkoda czasu na przekomarzanie się każdy zrobi jak uważa:wink: