Artur82 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 darooo ja wierciłem najpierw 2mm, pożniej 4 i na koniec 6mm i na moję wygląda i jest ok!
darooo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 darooo ja wierciłem najpierw 2mm, pożniej 4 i na koniec 6mm i na moję wygląda i jest ok! Od wewnątrz? A wykończenie? Zebrałeś potem ranty jakąś dziesiątką na przykład? Jeszcze tego nie demontowałem ale rozumiem, że jak będę miał całą lampkę na stole to jak przyłożę diody to bez problemów zaznaczę miejsca otworów? Jakiś dziwny mam ten pakiet. Mam czerwone lampki w drzwiach, w podłokietniku, kartki z wiązką a nie ma reszty
domin79 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 weż blende do łapki i wszystko będziesz widział gdzie mają być otwory:wink:
Bieniek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Z tego co pamietam jak robilem u siebie to od wewnatrz chyba sa zaznaczone miejsca.
domin79 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Z tego co pamietam jak robilem u siebie to od wewnatrz chyba sa zaznaczone miejsca. dokładnie:whistling:
MARCIN607 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Mądre głowy powiedzcie mi : czy jak mam,ori alarm pakiet światło mała navi to jest szansa ze moduł komfortu obsłuży mi składane lusterka? Rok 2002.
Wandej Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Pany ja mam podobne pytanie. Mam fotochrom lustro wewnętrzne i co trzeba zrobić żeby banglały lusterka fotochrom??
barrowiec1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Mądre głowy powiedzcie mi : czy jak mam,ori alarm pakiet światło mała navi to jest szansa ze moduł komfortu obsłuży mi składane lusterka? Rok 2002. Pany ja mam podobne pytanie. Mam fotochrom lustro wewnętrzne i co trzeba zrobić żeby banglały lusterka fotochrom?? Marcin - wielce prawdopodobne Wandwj - pociagnac po 2 kable z lusterka wew do zewnetrznych. Możesz nawet ominąć silniczki drzwi i wziąć się bezpośrednio do wiązki lusterka Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Wandej Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Mądre głowy powiedzcie mi : czy jak mam,ori alarm pakiet światło mała navi to jest szansa ze moduł komfortu obsłuży mi składane lusterka? Rok 2002. Pany ja mam podobne pytanie. Mam fotochrom lustro wewnętrzne i co trzeba zrobić żeby banglały lusterka fotochrom?? Marcin - wielce prawdopodobne Wandwj - pociagnac po 2 kable z lusterka wew do zewnetrznych. Możesz nawet ominąć silniczki drzwi i wziąć się bezpośrednio do wiązki lusterka Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Dzięki wielkie":good:
MARCIN607 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Turzol lub ktoś inny mógłbyś mi sprawdzić jeden komplet lusterek?kabelków multum
Wandej Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 http://wiadomosci.onet.pl/wideo/maciej-zientarski-przerywa-milczenie,103954,w.html Kurfa strzęp człowieka z tego Zientarskiego:kwasny:
Fr0styyy. Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ile płynu chłodniczego do 1.8T wchodzi?Kupować koncentrat G12 i rozrobić, czy jak? Ile sobie życzą z to?
MARCIN607 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 http://wiadomosci.onet.pl/wideo/maciej-zientarski-przerywa-milczenie,103954,w.htmlKurfa strzęp człowieka z tego Zientarskiego:kwasny: Powinien dostać areszt domowy. Do pierdla go nie wsadzą.
Fr0styyy. Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Przy wymianie termostatu żeby spuścił płyn chłodniczy odkręcam dolny wąż przy chłodnicy? Później jak zalewam płyn to do pełna w zbiorniczku i niech sobie chodzi na wolnych obrotach?
Wandej Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Przy wymianie termostatu żeby spuścił płyn chłodniczy odkręcam dolny wąż przy chłodnicy? Później jak zalewam płyn to do pełna w zbiorniczku i niech sobie chodzi na wolnych obrotach? Tam korek jest na dole przecież Przy czujniku gdzieś ale nie pamiętam dokładnie bo 2 lata temu spuszczałem ostatnio:decayed: Później płyn zalewasz na opór , climatronik maks temp. i minimalny nawiew. I jak troszkę się obniży stan to dolewasz:good:
Rekomendowane odpowiedzi