wladi Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ja też nie wiem , myślałem że jak ma 7 pinów to foto ale ręki A pokazywałeś jakiemuś fachowcowi to? Dawajcie tu co tam macie:wink:
MARCIN607 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ja też nie wiem , myślałem że jak ma 7 pinów to foto ale ręki A pokazywałeś jakiemuś fachowcowi to? nie bo ja szukam 14 pinów
Bart-S Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Masz składane? BravoPoszło sprawdz pocztę. Jakby znowu nic to cena 49.99 Składane prawe fotochrom:decayed: ZNalazłem tylko to bez szkła:decayed: Ile szkło foto kosztuje mniej więcej??(lewe) Nowe 1539zł Oj tam używki na alle około 200-250 i już te nowsze:wink: Tak ale jak podajemy ceny z ASO to zawsze jest... ciekawiej
wladi Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Masz składane? BravoPoszło sprawdz pocztę. Jakby znowu nic to cena 49.99 Składane prawe fotochrom:decayed: ZNalazłem tylko to bez szkła:decayed: Ile szkło foto kosztuje mniej więcej??(lewe) Nowe 1539zł Oj tam używki na alle około 200-250 i już te nowsze:wink: Tak ale jak podajemy ceny z ASO to zawsze jest... ciekawiej No tak zawsze można bekę pokręcić może ktoś się skusi na takie:decayed:
Wandej Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 To teraz składane lewe z foto trza znaleść Marcin te białe to na pewno foto?? Bo nie wiem czy klikać Nie mają czarnej uszczelki ale szkło w jej miejscu ma folię - czyli obwódka jest ale bardzo słabo widoczna. NApisałem do gościa o kolory przewodów to będzie wiadomo na pewno:wink:
Bart-S Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Masz składane? BravoPoszło sprawdz pocztę. Jakby znowu nic to cena 49.99 Składane prawe fotochrom:decayed: ZNalazłem tylko to bez szkła:decayed: Ile szkło foto kosztuje mniej więcej??(lewe) Nowe 1539zł Oj tam używki na alle około 200-250 i już te nowsze:wink: Tak ale jak podajemy ceny z ASO to zawsze jest... ciekawiej No tak zawsze można bekę pokręcić może ktoś się skusi na takie:decayed: 1,5k za pierdzielone szkiełko... Za lotkę na klapę to jeszcze bym dał...
wladi Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Może to są już te nowsze naokoło muszą mieć dwa paski biegnące:naughty:
darooo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Czy jak założę klimatronik B7 (zrobie grzanie tylnej szyby) to reszta funkcji będzie ok? Konkretnie chodzi mi o temp. 16 i 17 stopni?
Młody_drog Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Czy jak założę klimatronik B7 (zrobie grzanie tylnej szyby) to reszta funkcji będzie ok? Konkretnie chodzi mi o temp. 16 i 17 stopni? Tak jest. a co do luster to podejda od cabrio?
darooo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dzięki Ale już założyłem swój z face panelem B7 ale często i gęsto 18 stopni to dla mnie za dużo więc w przyszłym tygodniu zrobi się B7 na całego Dołożyłem dziś diody do lampki podsufitki i stwierdzam, że efektu brak
Fr0styyy. Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zerknie ktoś? Dałem d*py przy odpowietrzeniu ukł. chłodzenia http://a4-klub.pl/uklad-chlodzenia-158/problem-odpowietrzeniem-wymianie-termostatu-256914/
pocas Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dzięki Ale już założyłem swój z face panelem B7 ale często i gęsto 18 stopni to dla mnie za dużo więc w przyszłym tygodniu zrobi się B7 na całego Dołożyłem dziś diody do lampki podsufitki i stwierdzam, że efektu brak Brak efektu? Przecież wyraźnie widać czerwoną łunę w okolicach lewarka od biegów.
darooo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dzięki Ale już założyłem swój z face panelem B7 ale często i gęsto 18 stopni to dla mnie za dużo więc w przyszłym tygodniu zrobi się B7 na całego Dołożyłem dziś diody do lampki podsufitki i stwierdzam, że efektu brak Brak efektu? Przecież wyraźnie widać czerwoną łunę w okolicach lewarka od biegów. Może nie było wystarczająco ciemno abym to widział. Oby Zaraz pójdę sprawdzić
miszka Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dzięki Ale już założyłem swój z face panelem B7 ale często i gęsto 18 stopni to dla mnie za dużo więc w przyszłym tygodniu zrobi się B7 na całego Dołożyłem dziś diody do lampki podsufitki i stwierdzam, że efektu brak A otwory wywierciłeś w lampce na te diody
wladi Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dzięki Ale już założyłem swój z face panelem B7 ale często i gęsto 18 stopni to dla mnie za dużo więc w przyszłym tygodniu zrobi się B7 na całego Dołożyłem dziś diody do lampki podsufitki i stwierdzam, że efektu brak A otwory wywierciłeś w lampce na te diody :polew:
tymonA4 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Audi A4 B6 01-04r Listwy wewnętrzne boczków dzwi (2888149259) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to jest piano
darooo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 A otwory wywierciłeś w lampce na te diody No patrz, wiedziałem, że czegoś zapomniałem Brak efektu? Przecież wyraźnie widać czerwoną łunę w okolicach lewarka od biegów. Byłem teraz sprawdzić i faktycznie ledwo ledwo ale coś tam pada na ten lewarek
AndyN Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 "+" na desce podkręć jasność a zobaczysz efekt
Rekomendowane odpowiedzi